Man kan inte byta till annat eget bankkontonummer, det gick inte att göra och man kan inte ringa SAVR. Jag har eget personkonto hos Nordea men ska bara byta till mitt lönekonto i storbank jag har... Voir plus
Trevlig kundtjänst. Hjälpsamma i chatt och telefon. Sympatiska avgifter. Svårt att överföra vissa fonder från andra banker. Därav gjorde jag en stor förlust då jag fick sälja av från min bank med vä... Voir plus
Trevlig nätmäklare som nu under uppstarten har konkurrenskraftiga avgifter på aktiehandel. Mobilappen känns inte lika väloptimerad som Avanzas eller Nordnets. Men Savrs app är minimalistisk och har... Voir plus
Bra tjänst för långsiktigt fondsparande. Stort utbud av fonder. Rabatterade fondavgifter och störst rabatt naturligtvis i lite dyrare fonder som t.ex. svenska småbolagsfonder. Hemsidan är helt okej... Voir plus
SAVR är en svensk investeringsplattform som grundades 2019. Bolaget erbjuder handel i aktier och fonder till låg och transparent prissättning. SAVR har drygt 100 000 kunder och kontor i Stockholm och Halmstad. Bolaget står under Finansinspektionens tillsyn och erbjuder samma trygghet som storbankerna i form av Insättningsgarantin och det statliga Investerarskyddet.
Lästmakargatan 20 , 111 44, Stockholm, Suède
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine

Réponse de SAVR AB
The app is easy to use, there is a wide range of funds to invest in, and the fees are lower than comparable services. The monthly saving feature makes it even simpler to keep investing in your future without having to do much effort. Just a great experience overall!

Réponse de SAVR AB
Fantastiskt! Billigt, enkelt och smidigt att komma igång och spara långsiktigt. Kund sedan en tid tillbaka och upplevelsen blir bara bättre och bättre över tid

Réponse de SAVR AB
Bästa stället att spara pengar på, bra plattform som gör det enkelt att se utvecklingen på sitt konto.

Réponse de SAVR AB
Väldigt bra sätt att spara pengar och undgå de dyra avgifterna som finns på andra ställen!

Réponse de SAVR AB
Bra och snygg. Bästa plattformen för att börja spara och tjäna pengar på riktigt!

Réponse de SAVR AB
Grymt snygg tjänst, bra och billig. Enormt utbud. Helt perfekt för någon som vill börja ta hand om sina pengar.

Réponse de SAVR AB
Bra navigering i appen. Smidigt att sätta upp ett automatiskt månadssparande i fonder, luta sig tillbaka och låta tiden göra sitt :)

Réponse de SAVR AB
Månadssparar och det fungerar toppen, inga problem med långa transaktionstider.

Réponse de SAVR AB
Bästa och billigaste fondbutiken i Sverige Utmärkt!

Réponse de SAVR AB
Jättenöjd med att placera mitt sparande med SAVR. Enkel interface, bra fonder, glad att det finns många alternativ på hållbara fonder, och kunnig kundtjänst när jag behövde hjälp!

Réponse de SAVR AB
Har ff inte fått en fond flyttad från Avanza till er - påbörjades i juli. Kke till jul?🙃

Réponse de SAVR AB
Supernöjd! Flyttat ISK hit och månadssparar automatiskt i flera fonder. Bättre användarupplevelse och lägre avgifter, varför skulle man någonsin använda något annat?

Réponse de SAVR AB
Började min flytt 14 juni och de har ännu inte dykt upp. Känns som ett väldigt oseriöst företag som ljuger om det tar 4-8 veckor att flytta när det tar väldigt mycket mer (själv har man ingen aning om hur länge tar det ett halvår?).

Réponse de SAVR AB
Jag har nu väntat i över tre månader för att få sin min fondflytt på SAVR men kan fortfarande inte investera i fonden eller se den hos SAVR. Ser att de uppmanar alla till att kontakta kundtjänst för att få sin flytt prioriterad, hur länge måste alla andra vänta då om vissa ska bli prioriterade? Om det är högt tryck så ta in konsulter i alla led och läs problemet. Förtroendet för SAVR är på bra sluttande lutning!

Réponse de SAVR AB
Nu har det gått 11 veckor sedan flytt från Avanza utan att fonderna kommit in på SAVR. Helt oacceptabelt! Finansinspektionen borde granska SAVR som alltmer framstår som oproffsiga och vilseledande.

Réponse de SAVR AB
En savoir plus sur les différents types d'avis.