Havde besøg af Jonas til rygmåling. Utrolig sympatsk person. Fortalte om produktet og vi blev enige om køb af seng. Efterfølgende levering af seng. Har dog aldrig oplevet noget lignende. De var de mes... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg købte for nylig en seng, og jeg er super tilfreds med både produktet og servicen. Denis Møller var virkelig professionel, hjælpsom og tog sig god tid til at finde den helt rigtige løsning til mi... Voir plus
L'entreprise a répondu
De har nogen venlige og meget informative medarbejdere. Jeg har sovet i sengen i cirka 3 måneder, og den er jeg bare rigtig glad for. Jeg har speciel god kontakt til konsulent David, som venligt kan s... Voir plus
Køb ikke noget gemme dem! De snyder og bundefanger folk Min mor har den 20/03-2026 fået bestilt en sengebund med elevation. Hun fortryder købet 3 dage efter og skriver til dem uden svar. Nu er det en... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Sengespinderiet er en specialbutik med passion for god søvn, høj kvalitet og personlig service. Siden 2016 har vi hjulpet flere tusinde danskere med at finde den helt rette seng – og dermed forbedret deres søvn og livskvalitet. Vi tror på, at god søvn ikke skal være en luksus, men en naturlig del af hverdagen. Hos os finder du et nøje udvalgt sortiment af kontinentalsenge, elevationssenge, madrasser og sengetilbehør fra nogle af Danmarks og Tyskland mest anerkendte producenter. Vi tilbyder også skræddersyede løsninger, så du får en seng, der passer perfekt til netop din krop og dine behov. Vi lægger stor vægt på faglig vejledning og personlig service. Vores erfarne team har indgående kendskab til søvn, ergonomi og komfort, og vi tager os altid tid til en grundig samtale og prøvelægning i rolige omgivelser. For os handler det ikke om at sælge en seng – men om at finde den rigtige løsning til dig. Med fokus på dansk design, kvalitet og bæredygtighed er mange af vores senge produceret i Danmark, hvor vi vægter lang holdbarhed og miljøvenlige materialer. Vi er stolte af at være et stærkt dansk brand, bygget på ærlige værdier, godt håndværk og høj kundetilfredshed. Sengespinderiet er mere end en sengebutik – det er stedet, hvor komfort, kvalitet og tryghed går hånd i hånd. Her starter din gode nattesøvn.
Coordonnées de contact
Roskildevej 148D, 2500, Valby, Danemark
- 22 78 09 09
- info@sengespinderiet.dk
- sengespinderiet.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Amin som en hyggelig mand.
Det var en høflig mand der antastede os på Ørbæk Marked.
Samtalen var god, stille og rolig.
Hjemme besøg foregik med Amin på en dejlig sommerdag. Amin var god til at måle vores rygge. En rigtig god oplevelse.

En imødekommende sælger,
En imødekommende sælger,
Venlig, høflig og professionel levering

Réponse de Sengespinderiet
Så kom jeg også i drømmeland 🥰
Fantastisk dag med Rasmus og Leon, som var hurtige og meget venlige. Tak til jer❤️

Réponse de Sengespinderiet
Gode råd og gode oplevelser
Jeg har ondt i ryggen og valgte at få hjælp efter at jeg har set hvor slemt det egentlig er

Réponse de Sengespinderiet
Jeg har investeret i en ny seng og…
Jeg har investeret i en ny seng og glæder mig
Min ryg har brug for mere støtte og derfor har jeg købt en ny madras og sengebund med justering til mig og min
Tak amin j meget professionel

Réponse de Sengespinderiet
Vi mødte en god sælger fra sengespinderiet på et marked som fortalte om deres gode senge og at man kunne få sin ryg scannet . Så vi aftalte at der skulle komme en ud til min adresse han var super flink . Jeg fik et chok over at set på billede af min ryg hvor meget rødt der var da jeg lå på min gamle madras .nu ligger jeg super på den nye madras.Super Super at jeg mødte den dejligt sælger den dag sover fantastisk har ikke så ondt mere.

God betjening hurtig levering
God betjening hurtig levering, et lille minus benene på min seng er lidt for høje til mig, er blevet lovet et sæt mindre ben som jeg venter på

Fantastisk god service
Fantastisk god service, både da vi bestilte sengene, og da de blev leveret, og sat op og de tog alt affald med igen, så der var ingen oprydning bagefter

en god oplevelse
hele oplevelsen var helt professionel, lige fra snakken om sengen til leveringen og opsættelsen. behagelig medarbejder
mvh Birthe

Réponse de Sengespinderiet
Det er skønt med sådan en ny seng sover…
Det er skønt med sådan en ny seng sover perfekt som vi har haft i et år Og to prima fragt mænd som Leon og Rasmus går det som en leg 😀😀😀😀😀

Total god oplevelse!
Vi havde besøg af David, som virkelig bare er en kanon god fyr. Enormt rar og simpelthen så hyggelig.
Han var virkelig god til at forklare os hvad der ville være bedst for os og vores skavanker. David scannede vores rygge og min mands så helt skidt ud i vores gamle seng, så der var ikke andet at gøre end at få en ny. David sørgede for det hele. Han er virkelig en knag :)
Da vores seng skulle leveres kom der to rigtig søde fyre (Rasmus og Leon) som var enormt hurtige til at samle sengen og hjælpe mig med at få løftet hovedgærdet på plads.
Jeg må nok sige at vi har fået en enormt god betjening og oplevelse af de søde gutter og vi har på ingen måde fortrudt vores køb af seng. Hold nu op vores nattesøvn er blevet noget helt andet og vi er så glade og taknemmelige.
Gid vi kunne give David, Rasmus og Leon 5 stjerner hver for det fortjener de virkelig.

Réponse de Sengespinderiet
Sælger var høflig og imødekommende fra…
Sælger var høflig og imødekommende fra start til slut.Sengen hjælper på mine rygsmerter.
Fragtmanden høflig og havde styr på tingene. Alt var ryddet og pænt efterladt.mangler dog stadigvæk puderne men er blevet lovet at de kommer

Réponse de Sengespinderiet
Fragt mændene kom til den aftalte tid…
Fragt mændene kom til den aftalte tid og selvom det var den forkerte farve sengen kom i så var de søde og hjælpsom med at finde ud af hvad jeg lige skulle gøre i den situation og fik hurtigt sat min seng op. Og i dag har Rasmus ringet for at høre hvordan det går med min nye seng 😀

Modtagelse af ny seng
jeg har handlet en seng ved SengeSpinderiet. den modtog jeg idag af Leon og Rasmus, som sikrede en nem og behagelige opsætning af sengen.
glæder mig til at sove i den nye seng.

langsom sagsbehandling,
langsom sagsbehandling,
efter forevisning alt for hurtigt krav om betaling uden forevisning af salgs- og betalingsregler og firmaholdning,
fin, hurtig og professionel levering, opsætning og bortkørsel af gammel seng.

Réponse de Sengespinderiet
Super god oplevelse og fin madras
Jeg har for nylig fået leveret min nye madras fra Sengespinderiet efter besøg af Dennis.
Må indrømme, at denne madras har forbedret min nattesøvn betydeligt 😊
Vil også sige tak til Dennis for meget fin og kompetent vejledning til, hvad jeg og min krop havde brug for, for at vågne op mere udhvilet.
Anna Maria

Vi føler os bondefanget
Vi har brugt mange penge på nye senge hos Sengespinderiet.øv
Vi føler at vi lige så godt kunne have købt hos en tilfældig senge forhandler. Jeg ligger ikke specielt behagelig og servicen har ikke været bedre end hos andre forhandlere.
Lidt ros skal de have for en god levering og at elevationen funger.

Réponse de Sengespinderiet
Høflighed og personale med høj service
Vi mødte sødt personale ved første møde med sælger. Han var sød, og meget høflig, og meget rummelig overfor os. Vi er yderst tilfreds med vores køb af seng og massage stol, begge dele lever op til vores forventninger. Desuden, var det nogen søde og effektive unge mænd der leverede vores møbler. De ydet en meget god service, de bar både ind, pakkede ud, samlede, og satte på plads. Tak for en skøn behandling

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.