L'entreprise a répondu
Du bestiller Shadespace leverer 😎 Easy peasy, nem bestilling og meget hurtig levering 👍🏻 Super fede skibriller, der ikke dugger og passer til ALLE hjelme Mega fedt! Ikke noget med at købe, pa... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg have nogle få spørgsmål omkring rabatkoder og fri fragt. Der gik ikke mere end 5 minutter, før de havde svaret tilbage på den Instagram besked jeg sendte! Utrolig god kundeservice der blandt an... Voir plus
L'entreprise a répondu
SHADESPACE is a danish brand, run by two brothers. We offer, stylish, durable and unique sunglass/ski-googles for everyone - at a fair price. We offer fast dilivery, safe checkout and pack all orders in sustainable materials. Thank you for visiting our Trustpilot.
Lyskær 13N 01 04, 2730, Herlev, Danemark
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Jeg bestilte et par Phoenix briller som et billigere alternativ til Oakley brillernes model. Disse briller blev ifølge produktbeskrivelsen reklameret som CE-Godkendt, hvilket ikke stemmer overens med produktet. Der var hverken et CE-mærke på brillen eller emballagen.
Jeg kontaktede kundeservice og fik af vide at dette mærke stod på emballagen fremfor på brillen for at “holde et clean look”, selvom at selv Oakleys brillen til 1800kr har netop mærket på brillestangen. Antager det var et håb på at jeg havde smidt emballagen ud og dermed ikke kunne dokumentere det manglende CE-mærket emballagen.
Det er meget tydeligt et billigt kinesisk produceret produkt da selve brillen knirker når den røres ved osv. 300 kroner er en meget høj pris for denne kvalitet. Går ikke med brillen uden CE-mærket tydeligt på brillen eller emballagen i frygt om at de er usikre at bruge.
I korrespondancen gjorde jeg krav på en refundering og gav dem muligheden for at tilbagekalde brillen men de nægtede og sagde jeg måtte selv returnere produktet og derved gjorde de det tydeligt at de ikke ønskede yderligere henvendelse trods den falske produktbeskrivelse.
Generelt dårlig oplevelse og skummelt firma. Lugter af nemme penge ved udnyttelse af videresalg af “temu”-lignende varer. Falsk markedsføring og manglende CE-mærke som sikrer solbrillerne faktisk beskytter mod UV-stråler. Manglede CE- mærke er også mod EU-lovgivning når det sælges i Europa.
Fantastisk oplevelse med hele processen, hurtig levering og briller i top kvalitet!
Kvaliteten af brillerne, jeg modtog, var ekstremt ringe: De sad komplet skævt på ansigtet, og de føltes billige i materialet, modsat nogle andre, jeg købte fra at andet mærke - endda til en billigere pris. Derudover har jeg aldrig modtaget svar på min mail vedr. ønske om at returnere dem og få pengene retur.

Réponse de Shadespace
Fede design, god kvalitet og til en helt fair pris især med deres kampagne tilbud 🤩 kan klart anbefales uanset om man er en erfaren sportsudøver eller bare gerne vil se lidt bedre ud på løbeturene 😎🔥
Kvalitetsbriller med flot design til gode priser. Det perfekte gear til skiferien!

Réponse de Shadespace
Det virker lidt som et par plastikbriller, hvor man bare har sat sit eget mærke på.
Jeg holder stadig fast i min anmeldelse. Jeg synes ikke, man kan købe sig til en god anmeldelse, hvilket jeg også skrev, efter at ejeren havde sendt SMS'er til mig i flere dage, hvor han bad mig enten slette min anmeldelse eller redigere den til noget bedre.
Det vil jeg ikke gøre, da jeg mener, at det ville være utroværdigt over for andre. Derudover skriver han også, at han har refunderet beløbet for købet. Han har dog kun refunderet 150 kr. og ikke de 666 kr., som ordren kostede.
Opdateret.
Du skrev til mig i weekenderne, både om aftenen og flere dage i træk. Jeg forstår udmærket, at man vil følge op, men ligefrem at spamme fra den 27. februar til den 14. marts er ikke okay. Jeg hænger ikke et firma ud – jeg deler blot min oplevelse, hvilket Trustpilot er til for.
Forsat god dag!!!

Réponse de Shadespace
Tip top, varen var absolut i orden
Super god handel, hurtig betjening
Jeg kan kun anbefale sælger💥🤩‼️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️‼️

Réponse de Shadespace
Elsker mine nye skibriller så lækre og fede! Helt klart prisen værd

Réponse de Shadespace
Modtag pakken hurtigt, men den modtagede varer svarede ikke til de bestilte. Tog kontakt til kundeservice, hvor de skriver at de to briller er identiske. Billederne på hjemme siden er IKKE identiske. Så ikke helt tilfreds

Réponse de Shadespace
Flot vare, godt beskyttet og pakket ind👍
Noget lang leveringstid, tror ordren var gået lidt i glemmebogen, blev løst efter kontakt👍

Réponse de Shadespace
De fedeste briller og virkelig lækker kvalitet. Leveringen var også super hurtigt!

Réponse de Shadespace
Super fedt produkt. De er perfekte til at dyrke sport med, da de sidder godt fast og ikke bevæger sig når man hopper og springer. Jeg spiller selv padel med dem og det virker upåklageligt.

Ret skal være ret.
Jeg har til aften fået besked på at beløb på den manglende varer bliver refunderet
Fik kun leveret det halve af bestilling - men ordre behandlet som afsluttet

Réponse de Shadespace
Jeg modtog min bestilling lyn hurtigt. Da der var et lille problem med brillen kontaktede jeg kundeservice. De var supersøde, forstående og besvarede mine beskeder inden for et par timer. Vi fandt en super god løsning som var god for begge parter. Jeg kan varmt anbefale Shadespace

Réponse de Shadespace
Lækre design, modstandsdygtige briller, fornuftig pris, hurtig levering og dejlig service - kæmpe anbefaling!

Réponse de Shadespace
En savoir plus sur les différents types d'avis.