Shellservice Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,6

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Be there or be square... Because you not Circle K. Hvor meget skal I lige tjene på en sodavand? Latterlige høje priser. "Hej Christoffer, Tak for din henvendelse. Vi beklager såf... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Alfred og Jimmy coogan derinde i blækhus Frederiksberg, som han kalder dig selv; hacker mit økonomiske system og hans lille søster navnene er Shazia Anwer baigh og hendes Anwer baigh vice Alfred Hit... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

I was stay there to get charged for my car it’s take 40 minutes I went to the shop to get the key for toilet unfortunately someone told me toilet it’s not working,,it’s better to fix it as soon as pos... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Anmeldelse af Shell Tikøb pakke udlevering. Det opleves som om at ingen medarbejdere har fået den rette oplæring i pakkehåndtering. Var forbi 3 gange fordi personalet ikke kunne finde min pakke f... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 94 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

41 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hvad f....

Hvad f..... sker der for jer, når man vil tanke på jeres anlæg reserver i 1500,- kroner, kom lige tilbage til virkeligheden. jeg kommer aldrig til at tanke på jeres anlæg igen

Hej i gen kære Shell, desværre giver jeres svar absolut ingen mening, det er i følge FDM og Forbrugerombudsmanden klar ulovligt at reservere større beløb end der tankes for, så den eneste mulighed i har det er at følge lovgivningen:

13 mars 2023

Hej Erik,

Tak for din henvendelse.
Vi er kede af at høre om din oplevelse.

Har du behov for uddybelse vedr. reservationsgebyr ved tankning, skal du være mere end velkommen til at kontakte os på 70102800 eller på kontakt@dccenergi.dk.

Du ønskes en god dag.

Smart app fra Shell

Har for kort tid siden installeret Shell Service app. Brugte tidligere kortet, men det her er så nemt at alle kan være med:
Kør ind på tanken, aktiver appen, vælg nummeret på den stander du holder ud for, og hæld brændstof på. Super simpelt!
Nå, ja. Du skal desværre stadig stå ud af bilen 😅

11 mars 2023

Hej Bo,

Tusind tak for din feedback.
Vi er meget glade for at høre, at du har en positiv oplevelse med vores Shell Service app.

Hav en god dag.

Shell Kundeservice
DCC Energi Retail A/S | Nærum Hovedgade 8, DK 2850 Nærum | CVR nr. 32141846 | shellcard@dccenergi.dk | Tlf: 7010 2800 | www.shell.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Shell Sønderborg har en super service

Shell Sønderborg har en super service . Hjælpsom og smilende personale , det bedste sted at hente pakker , tanke benzin og så smører de super gode sandwich 👍

8 mars 2023

Hej Heidi,

Det er vi meget glad for at høre. Tak for at tage dig tiden til at give os din feedback!

Venlig hilsen Shell Kundeservice

Super Service Hos Shell i Sønderborg

Super Service Hos Shell i Sønderborg
Kan kun Anbefale At komme Der

5 mars 2023

Hej Klaus,

Vi er glade for at hører om din gode oplevelse. Tak for at tage dig tiden til at give os din feedback!

Noté 4 sur 5 étoiles

Kan ikke anbefalde at tanke benzin hos…

Sletter min dårlig anmeldelse, da Shell har løst problemet.

28 février 2023

Hej Jesper

Tak for din henvendelse.

Vi er kede af at høre om din oplevelse.
Du skal være mere end velkommen til at kontakte os på mail kontakt@dccenergi.dk, så vi kan få taget hånd om det.

Du ønskes en god dag.

Dårlig service

Var på shell Alsgade i Sønderborg d.28.02 kl 12-30 min kone skulle
hente 2 franske og 1 toast betalte mn de havde kun 1 pølse så hun ville nøjes med brødet uden noget i men fik ikke penge retur personalet på tanken var meget sur
kommer der ikke mere

28 février 2023

Hej Willy

Tak for din feedback.

Vi er kede af at høre om din oplevelse, og skal nok tage den med videre.

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail kontakt@dccenergi.dk eller telefon 70102800.

Shell Kundeservice
DCC Energi Mobility A/S | Nærum Hovedgade 8, DK 2850 Nærum | CVR nr. 32141846 | shellcard@dccenergi.dk | Tlf: 7010 2800 | www.shell.dk

Fejl i Shell app

Fejl. Det er kun lykkedes at bruge Shell appen 2 gange ud af 8 forsøg. Senest forsøgt i dag 27/2-2023.

26 février 2023

Hej Susanne,

Det er vi kede af at hører. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få det til at virke. Du må meget gerne kontakte os på kontakt@dccenergi.dk, eller ringe ind til os på 7010 2800, så vi kan hører mere om din oplevelse, og finde en løsning.

Shell Ballerup

Shell Ballerup. Kl 03 lørdag nat. Ikke en eneste pølse til en fransk hotdog. Skod tankstationen. Slet ikk som i gamle dage hvor man kunne tage der op og få en fransk efter en by tur.

25 février 2023

Hej Jimmi

Vaskeabonnement

Vaskeabonnement - gør det ikke!
Tegner abonnement. Finder et sted at vaske via app’en. Det virker ikke.
Beder om hjælp ved kassen og få at vide, at selvom vaskehallen er i app’en, så er de altså ikke med i ordningen.

Dvs at jeg på ingen måde kan være sikker på, hvor abonnementet virker. Spild af penge og tid - og nærmer sig svindel.

Update - har fået hurtig forklaring fra kundeservice.

I app’en vælges:
Menuen ‘Fuel’ > ‘Find the nearest fuel station: så vises fuel stations

Menuen ‘Wash’ > ‘Find the nearest carwash bay: så vises fuel stations …… derefter skal man øverst skifte til ‘Carwash’

Tja ….

24 février 2023

Hej Marianne

Tak for din feedback.

Vi er selvfølgelig kede af at din oplevelse.
Som vi oplyste tidligere er vaskeabonnementet kun gældende på Shells stationer. Derfor kan det desværre ikke bruges på F24.

Du skal være velkommen til at kontakte os på mail kontakt@dccenergi.dk eller telefon 70102800, så kan vi dobbelttjekke at det fungerer som det skal.

Mange tak for din tid. Vi håber du fortsat vil bruge appen på vores stationer.

God weekend.

Noté 4 sur 5 étoiles

Spoke with Storm from customer service…

Spoke with Storm from customer service helpline. Very helpful,
polite and explained my bill to me as requested.

21 février 2023

Dear customer,

Thank you for taking your time to give feedback.

We are happy to hear that you had a good experience with customer service.

Have a nice day.

Kind regards
Customer Service
DCC Energi Mobility A/S / Nærum Hovedgade 8, DK 2850 Nærum / CVR nr. 36563028 /
7010 2600 / www.shellcard@dccenergi.dk / www.shellservice.dk

Noté 1 sur 5 étoiles

Den 18.02.2023 ved kl 16.00 Shell…

Den 18.02.2023 ved kl 16.00 Shell butikken i Pandrup 9490 solgt en flaske vodka til en pige ca 13 år gamle... og udenfor var 3 piger og vendte på hende. Da den pige kom ud fra butikken med 1 flasker vodka og Derfor jeg har ringet på det tidspunkt til politiet. Politiet kom omkring kl 16.30 og anmelde butikken hvem solgt vodka til pige 13 år...
Dårligt sted hvis de kan salg vodka til unge.

17 février 2023

Hej Pavlo,

Vi er meget kede af denne hendelse har fundet sted. Vi har taget fat i stationen, og sørget for at de gældende retningslinjer og regler bliver håndhævet fremover.

Skuffende virksomhed

Havde en dårlig oplevelse med en medarbejder på shell i Frederikssund. Skrev en klage til områdeleder og har intet hørt. De er tydeligvis ligeglade med hvordan deres medarbejdere opfører sig over for kunderne.

1 février 2023

Hej Lars,

Tak for din henvendelse

Vi er meget kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse og endnu ikke har hørt fra områdeleder.

Du skal være velkommen til at kontakte os på mail kontakt@dccenergi.dk omkring din oplevelse, så vi kan kigge nærmere på det.

Vi siger tak for din feedback og håber, at du fortsat vil besøge vores stationer.

Shell Kundeservice
DCC Energi Mobility A/S | Nærum Hovedgade 8, DK 2850 Nærum | CVR nr. 32141846 | kontakt@dccenergi.dk | Tlf: 7010 2800 | www.shellservice.dk

Shell Service App'en…

Har brugt Shell Service App'en i et år uden problemer, men idag i forbindelse med en kampagne har jeg holdt en halv time og ventet på skidtet henholdsvis autoriserer mit kort, eller finder min tankstation overhovedet, bare generelt alle typer af langsom og dårlig forbindelse..
Endte med at køre bort med uforrettet sag.
Super planlægning Shell DK!!

10 février 2023

Hej Ivan

Tak for din feedback.

Vi er kede af at høre at du har oplevet udfordringer. Desværre havde vi et appnedbrud i fredags.

Vi siger tak for din tid og håber, at du fortsat vil bruge appen på vores stationer.

Shell i Ejby ved Kirke Hyllinge

Shell i Ejby ved Kirke Hyllinge
Shell i Frederikssund

Jeg er meget tilfreds med jeres kundeservice ved de to tankstationer. Meget høflig personale, især Simon fra Ejby er en fantastisk fyr. Det er ren fornøjelse, meget professionelt.
Butikken er virkelig ren.
Det samme gælder også for Frederikssund. Høflige medarbejder og altid rene toiletter. I blev min første valg fremover.

7 février 2023

Hej Frank

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du er tilfreds med den service du oplever.
De 5 stjerner varmer og vi sørger for at overbringe dem til stationerne, som vi er helt sikre på at de bliver glade for.

Du ønskes en god dag

Totalt amatøragtige

Totalt amatøragtige. Skulle lige vise hvad det kunne over få min kone, så virker det bare ikke.
Kom ind i kampen.

26 janvier 2023

Hej Danni,

Tak for din henvendelse

Vi er meget kede af at høre at du har oplevet udfordringer.

Du skal være velkommen til at kontakte os på mail kontakt@dccenergi.dk og uddybe nærmere omkring udfordringerne, og så kan vi undersøge det yderligere.

Prof og rent

Handler meget tit hos Shell og nyder altid den vildt gode service og de meget rene og velholdte stationer.

18 janvier 2023

Hej Nicholas,

Tak for din feedback.

Vi er meget glade for at høre, at du altid har en god oplevelse, når du handler hos Shell.

God weekend.

Shell i Stenløse

Shell i Stenløse - meget dyr gas

Skulle have genopfyldt/ byttet en gasflaske, og de tager 319lr for en 10kg flaske. Det er godt nok frækt, men i en presset situation endte jeg med at gøre det.

Når andre kan sælge det samme produkt til 190, så er det en fræk difference. Men sidste gang jeg bruger dem.

16 janvier 2023

Hej Jeppe,

Tak for din henvendelse

Vi er kede af at høre om din oplevelse på stationen.

Tak for din tid og din henvendelse.

God dag.

Noté 1 sur 5 étoiles

Shell i åbybro: mistillid til deres kunder

Shell i åbybro:
Kører du din bil i vaskehallen som laver en bule i din bil så må du hverken se overvågningen og skal bare høre på ejeren benægte alt.. alt for barnligt af ejeren, men bare husk at det er dig som skal betale for skaden som vaskehallen laver.. og han er pisse lige glad med dig.. jeg skriver det jævnligt forskellige steder.. ved han taber i det lange løb med den behandling af kunderne.. godt nytår til alle synes i skal vælge en andet sted.. Lan ikke finde min tidligere anmeldelse.. men mu følger vi denne.. også må vi se om den bliver slette.. så tager vi jo bare også fat i det.. og hvorfor skal der anmeldes på hele Shell fremfor lige den tankstation som det drejer sig om.. det fortæller jo alt..

6 octobre 2022

Hej Christian

Tak for din henvendelse

Vi er meget kede af at høre om den oplevelse du har haft.
Du skal være meget velkommen til at kontakte os på mail kontakt@dccenergi.dk, så vi kan få taget hånd om situationen.

Vi siger tak for din feedback og ser frem til at høre fra dig.

God dag.

Noté 1 sur 5 étoiles

Shell usserød kongevej og pakker…

Shell usserød kongevej og pakker fungere ikke super. Har prøvet at hentet min pakke 2 gange nu efter. Først gang kunne de ikke finde den trods min sms.. hvor de bedt mig om at skrive til bring, som sendt info på den hvor de indlevet den.. så prøvet man igen uden held med mail fra bring også, hvor medarbejde opgav opgave og ville give den videre til butikchefen, samt nu måtte jeg gerne vil høre afsender hvad den var sendt i evt .. fred vær med det hvis det hjælp dem....Problemet er bare butikchefen ikke givet en lyd fra sig.. er nu blevet TRÆT AF DÅRLIG KUNDESERVICE. syntes jeg har været meget tålmodighed..

7 janvier 2023

Hej Tina,

Vi er kede af at hører om din oplevelse, og vi vil meget gerne hjælpe. Kontakt os venligst på kontakt@dccenergi.dk, eller giv os et kald på 7010 2800, så vi kan få taget hånd om situationen.

Shell dalumvej 👍🏼 super service

Jeg var forbi shell på dalumvej og jeg ser en glad og smilende medarbejder og fik en lækker kaffe med inden jeg skulle på arbejde 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

11 janvier 2023

Hej Anders

De 5 stjerner varmer, og vi er helt sikker på at vores Station på Dalumvej vil blive glade.

Vi sørger for at overbringe dine 5 stjerner til dem.

Du ønskes en god dag

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus