Snelle levering. Mooie, modieuze en degelijke schoenen. Fijne communicatie via WhatsApp als hulplijn en correcte afhandeling bij het sturen van een retour. Wij kopen zeker nog terug hakken in kleine... Voir plus
L'entreprise a répondu
Heerlijke schoenen en super snelle levering en wat ik super fijn vind is dat er bij elke artikel een heel verhaal met uitleg staat.
Eerste keer dat ik bestelling plaatste. Had mij niet verwacht aan zo een snelle levering waardoor ik mijn werkadres ingegeven heb. De dag nadien, was hier uiteraard niemand om mijn pakketje te... Voir plus
L'entreprise a répondu
Zeer behulpzaam via Whatsapp, zelfs ‘s avonds. Mooie schoenen exact volgens afbeeldingen. Bestelling werd snel geleverd. Het persoonlijke briefje maakt het helemaal af.
L'entreprise a répondu
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel, maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!
Karel Doormanstraat 467a, 3012GH, Rotterdam, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
De website is erg duidelijk. Bij elk paar hakken staat er nuttige informatie die per kleur/hoogte nog weer aangepast is zodat je echt uitgebreid informatie krijgt. Eigenlijk bijna alsof je in de winkel persoonlijk advies krijgt. Ik vond dit erg fijn en het heeft de keuze voor mij ook makkelijker gemaakt. Helaas was 1 paar alsnog te groot. Hopelijk kan ik binnenkort een bezoekje aan Rotterdam plannen!

Réponse de Silhouette Schoenen
Mooie schoenen maar de afwerking kan beter. Ik heb ze dus helaas niet gehouden maar gaan retour. De neuspunten waren niet helemaal netjes, zaten bobbels in. Ook al zag je er weinig van, voor schoenen van € 85 mag het wel netjes xijn.De maatvoering klopt. De pumps die ik had waren vrij breed aan de voorkant en ik had ruimte over aan de bovenkant van de schoen. Dit is natuurlijk voor iedereen weer anders.

Réponse de Silhouette Schoenen
Helaas niet meer wat het geweest is… na heel wat jaren klant te zijn geweest zien ze mij niet meer terug.. kwaliteit van de laarzen is zwaar achteruit gegaan, en wanneer je terug komt omdat er een defect is na 1 keer dragen nemen ze totaal geen verantwoordelijkheid en zeggen ze gewoon dat het niet onder de garantie valt omdat hun denken dat het ze beter weten wat er gebeurt is terwijl ze er zelf niet bij waren… heel jammer dit… zou zeggen bestel gewoon op AliExpress is nog betere kwaliteit als hier… echt heel jammer

Réponse de Silhouette Schoenen
Top snelle verzending mooie schoenen heel blij mee🙏

Réponse de Silhouette Schoenen
Super mooie hakken, goeie kwaliteit. Ook een heel lief geschreven berichtje op de bestelbon. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen!

Réponse de Silhouette Schoenen
Ik had voor dit weekend nog een paar mooie rode pumps nodig en dacht dat ik ze te laat besteld had. Maar tot mijn vebazing werden ze al voor het weekend bezorgd. En zelfs zonder ze in te lopen heb ik ze de gehele avond kunnen dragen. Ook deze pumps zijn een mooie uitbreiding van mijn collectie,
Groetjes Gerda

Réponse de Silhouette Schoenen
Ik had de nude pumps besteld, hak 9 cm. Van te voren advies ingewonnen welke maat ik het beste zou kunnen bestellen. Ik draag normaal maat 38/38,5. Het advies was maat 38. Helaas was deze veel te krap. Ik kwam wel in de pump en merkte dat het een super fijne pump is om lang op te kunnen lopen. Zagen er ook prachtig uit. Hopelijk zit maat 39 wel goed. Positief is dat ze snel geleverd werden en via WhatsApp snel contact was. Met de juiste maat heb je uiteindelijk een prachtige pump voor een leuke prijs. Bij deze pump zou ik zelf zeggen dat als je tussen twee maten twijfelt je de grootste zou pakken.

Réponse de Silhouette Schoenen
Fijne webshop in omgang, duidelijk en overzichtelijk. Omschrijving met goede tips gebaseerd op echte ervaring.
Verwachtingen duidelijk waar gemaakt en daardoor ook voorspelbaar.
Levering zoals omschreven, goed verpakt en al zouden de schoenen gebruikt zijn om te passen, is het niet zichtbaar.
Goede zorg en een zeer fijn bedrijf!
(Bestelling gedaan op 1 april, en dat was echt geen grap ;).)

Réponse de Silhouette Schoenen
Hele mooie rode pumps in maat 44, goede en snelle bezorging, de volgende dag al in huis, heel blij mee

Réponse de Silhouette Schoenen
Ze helpen echt mee naar een passende schoen/laars te vinden nemen ook echt de tijd ervoor.
En niet te vergeten super snelle verzending

Réponse de Silhouette Schoenen
Mooie en betaalbare hakken bij Silhouette.
Super snelle service met een leuke persoonlijke boodschap bijgesloten 😃
Aanrader mocht je op zoek zijn naar leuke hakken en een topservice.

Réponse de Silhouette Schoenen
Ondertussen al vele schoenen besteld bij Silhouette
Wat je ook zoekt voor welke gelegenheid ook.. daar hebben ze echt alles
Service top mensen daar top en met bestellingen komt er meestal nog een extraatje bij
Echt topzaak!!

Réponse de Silhouette Schoenen
Ja. Gewoon binnen komen is al een feest. Geweldige schoenen. Goed geholpen en toffe schoenen gekocht.

Réponse de Silhouette Schoenen
Mooie schoenen en lekker comfortabel;).

Réponse de Silhouette Schoenen
Snelle service, op 6 maart besteld en 7 maart ontvangen. Prachtige schoenen.

Réponse de Silhouette Schoenen
Ik ben geen ervaren Hakken drager. Met mijn maat 45 is er ook niet zoveel te vinden.
Totdat ik Silhouet vond, via internet.
Uit het enorme assortiment koos ik Enkellaarsjes.
Ondanks de chat adviezen tóch te groot.....
Gelijk maat 44 besteld en ook de volgende dag ontvangen.
Geweldig!!!
Ze passen perfect.
De maat 45 gaat netjes en eenvoudig retour.
De keuze is reuze.
Het retourbeleid uitstekend.
Én een lief briefje bij de zending. 😘
Ik weet waar mijn 2e paar hakken vandaan gaat komen.
Groetjes Peter

Réponse de Silhouette Schoenen
En savoir plus sur les différents types d'avis.