Silhouette Schoenen Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering. Mooie, modieuze en degelijke schoenen. Fijne communicatie via WhatsApp als hulplijn en correcte afhandeling bij het sturen van een retour. Wij kopen zeker nog terug hakken in kleine... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Eerste keer dat ik bestelling plaatste. Had mij niet verwacht aan zo een snelle levering waardoor ik mijn werkadres ingegeven heb. De dag nadien, was hier uiteraard niemand om mijn pakketje te... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer behulpzaam via Whatsapp, zelfs ‘s avonds. Mooie schoenen exact volgens afbeeldingen. Bestelling werd snel geleverd. Het persoonlijke briefje maakt het helemaal af.

Noté 5 sur 5 étoiles

De website is erg duidelijk. Bij elk paar hakken staat er nuttige informatie die per kleur/hoogte nog weer aangepast is zodat je echt uitgebreid informatie krijgt. Eigenlijk bijna alsof je in de winke... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de chaussures
  2. Magasin de vêtements pour femmes

Écrit par l'entreprise

Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel, maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

79 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Klant is koning(in)

Super geholpen door een super verkoopster.
De sfeer in de winkel is ongedwongen en de mensen zijn er simpelweg geweldig.
Tijdens het passen van mijn roze pumps werd er alle tijd genomen die ik dacht nodig te hebben.
Zeker niet mijn eerste aankoop daar en zéker niet mijn laatste.

<3 "D"

16 janvier 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

3x naaldhaklaarzen besteld bij dit…

3x naaldhaklaarzen besteld bij dit bedrijf en altijd netjes verpakt en snel geleverd met een briefje erbij van het personeel waarin ze je veel plezier wensen met het aangeschafte product..een topbedrijf

10 janvier 2023

Betrouwbaar, snel, verzorgd

Al bij al een heel goeie ervaring, en heb alle vertrouwen in deze winkel. De eerste bestelling liep fout. Pakket raakte niet geleverd en ging terug naar de afzender. Snelle communicatie met verkoper. De dag erop al een restitutie. Dan toch een nieuwe poging gedaan. De dag erop kwam ons pakket al aan. Deze mensen zitten er bovenop.

18 décembre 2022

Supersnelle levering

Supersnelle levering . Netjes verpakt en een leuk briefje erbij.
Mooie gouden laarsjes zitten goed ben ik ff aan het shinen met de kerst .

19 novembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Superfijne service en goed advies

Superfijne service en goed advies! Ik zocht overknee laklaarzen, maar heb hele brede voeten. Omdat ik niet in de buurt woon, werd mij eerst gevraagd om foto’s te sturen van mijn voeten met de breedtemaat en lengtemaat erop. Het werd toch een twijfelgeval, dus toch naar de winkel waar uitgebreid de tijd werd genomen om te passen en te adviseren (ook de combi met mijn outfit) Door het goede advies heb ik heerlijk 6 uur lang staan dansen op de laarzen, zonder knellen en zonder schuiven. Als ik tegekke hakken zoek, ga ik daar zeker weer heen!

2 octobre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne winkel met goed advies

Kopen bij Silhouette is altijd een feestje.
Als je de winkel binnenloopt weet je eerst niet waar te kijken en uiteindelijk vind je toch wat je zoekt.
De dames zijn altijd super behulpzaam en correct.

Per post versturen door de webshop heb ik nooit geprobeerd, daarvoor is de afstand naar de fysieke winkel te klein, even ophalen als het klaar staat is voor mij altijd sneller.

7 juin 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

2 paar schoenen besteld, houden €20,- in

2 paar schoenen besteld. Retour gestuurd. De schoenen bleken paar dagen te laat retour gestuurd te zijn. Silhouet heeft toen 20 euro administratiekosten ingehouden. Omdat ze deze schoenen in die extra dagen niet aan iemand anders kon verkopen en omdat ze extra werk hebben. Dit is natuurlijk grote onzin.Alsof die 4 of 5 dagen later meer werk is. En al zou het 10 minuten meer werk zijn. Wat is dan het uurloon wat ze hanteren? 6 x 10 = uurloon van €120,-?
Ik vind dit erg klantonvriendelijkheid en ik zal nooit meer iets bij deze winkel kopen. Als dit hun retour beleid is zegt dit veel over het bedrijf. Waarschijnlijk moeten ze op deze manier hun bedrijf runnen.
Vooral erg droevig verhaal.

4 juin 2022

Geweldige collectie & service

Nu het feestseizoen weer geopend is heb ik 2 paar peeptoes en 1 set Pleaser laarzen in 2 maanden hier besteld. Iedere keer weer geweldige service, o.a. via Whatsapp wanneer je vragen hebt.

29 avril 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service en ook voor maatje meer

Voor het eerst high knee heels besteld en ze paste voor het eerst. Hele fijne website met duidelijke informatie voor zowel smalle en wat stevigere enkels en benen. Betalen was erg makkelijk en je krijgt meteen bevestigingsmail binnen. Daarnaast houden ze je ook goed op de hoogte van de levering. Het pakket is eigenlijk de schoenendoos met papier erover heen en extra veel plakband. In de mail stond een duidelijke uitleg hoe je de laarzen aan moest doen en in de doos zit een factuur en uitleg hoe je moet retourneren. Al met al een hele goede service!

30 septembre 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Klantenservice is waardeloos

Klantenservice is waardeloos. Ik ben al 30 jaar uw klant, altijd persoonlijk. Dit was de eerste (en laatste) keer dat ik op de website wilde winkelen. Toen er een probleem was met de betaling vroeg ik om hulp maar kreeg alleen een nietszeggend antwoord.
En wat is echt smerig: slechte review wordt niet gepubliceerd.

7 septembre 2021

Supersnel geregeld. Top zaak@

Supersnel geregeld. Bestelling geplaatst en vl.dag in huis. Mooie enkellaarsjes..top! Heel blij mee en raad iedereen silhouette aan.
Ook het team denkt met je mee..nogmaals top!
Lieve groetjes uit Hoensbroek
Maria

22 juillet 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Perfect, ook voor een maatje meer!

Zojuist mijn overknee laarzen mogen ontvangen! Ik heb een maatje meer. En zoals aangegeven op de site “je denkt vast dit past nooit”, nou dat dacht ik ook toen ik de laarzen uit de doos haalde. Maar bizar, ik trok ze aan en ze zaten perfect. Ik raad iedereen deze winkel aan! Goede kwaliteit, service en levering! Jullie zullen mij vaker terug zien!

13 février 2021
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus