SK Forsyning Avis 41

TrustScore 2 sur 5

2,2

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

sender rykkere selvom man intet skylder de føler ens penge er deres og man skylder dem før man har brugt de opkræver 10 x mere end man bruger og sender rykkere for det jeg tager selv ned og sn... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

SK forsyning og Evida evner ikke at få deres systemer til at tale sammen vedr. den årsafregning, som skulle være faldet 1.5. Hvilket betyder, at man i princippet ikke kender sit endelige forbrug... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

den administrerende direktør spreder falske rygter omkring betaling af el. der henvises i rykkerskrivelsens, at skrivelsen er ifølge loven, uden, at oplyse, hvilken lov det drejer sig om. når jeg... Voir plus

2,2

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fornyligt skiftet over til SK…

Jeg har fornyligt skiftet over til SK Energi, fra SEAS.
Har oplevet en rigtig god service, med et nemt skift - og en god økonomisk aftale, som passer hjem til os.
Kun gode anbefalinger herfra :-)

4 février 2021

Hej Kapqer,

Tusind tak for den gode anmeldelse.
Det betyder meget for os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Er meget tilfreds med SK Energi som mit…

Er meget tilfreds med SK Energi som mit energiselskab. Gode priser og god betjening

8 janvier 2021

Hej Lone Svendsen,

Tusind tak for den gode anmeldelse.
Det betyder meget for os!

Kan kun anbefales

Tog mig 2 Min. At spare penge på el og gas. Er blevet flyttet fra Ørsted til SAES NV, nærmest uden at vide det.. de lovede at være billigst.. det var de så ikke!!
Tak til Karsten Sørensen for en konge service!

6 octobre 2020

Hej Bjørn Andersen,
Tusind tak for de rosende ord!
Det betyder meget for os/mig, da vi hver dag gør hvad vi kan for at levere en god service.

Karsten Sørensen

Har sendt en vigtig email 6

Har sendt en vigtig email 6. august 2020. Har ikke fået svar. Det er i øvrigt ikke den første email jeg aldrig har fået svar på.

14 août 2020

Hej Ole.
Jeg beklager at du ikke har fået svar på din e-mail.
Du må meget gerne kontakte mig på csv@skenergi.dk, så tager jeg hånd om det.

11.01.2021
Kære Ole,
Tusind tak for svar.
Jeg har sendt dig en personlig mail.

Noté 1 sur 5 étoiles

den administrerende direktør sender ulovlige rykkere ud

når jeg så spørger om, hvilken lov der henvises til, får jeg ingen svar, måske skyldes det, måske,
at der ingen lov finder som siger det direktøren prøver, at bilde dig ind.
får du er skrivelse fra Sk forsyning som beder dig betale, i henhold til loven, er den sansynligvis
ulovlig og bør ignoreres.
det er ynkeligt, at sk forsynings direktør, vedvarende, udsender rykkere der er i strid med gælde lov!!

27 novembre 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

i starten af feburar ?? trak de.6662.-ved en fejl..

i starten af feburar ??? (kundeservice)
Spørgsmål:
hvordan kan i sætte mit halv-årigt forbrug til 5771 kwh. når jeg bruger ca 4500 kwh på et år?? mvh.kz

Hej

Jeg kan ikke lige se hvor de 5771 kWh kommer fra?? Den sidste acontorate vi sendte var på 879 kWh, for 3 måneder, det giver et årligt forbrug på 3516 kWh.
Jeg ved ikke hvor meget information, du har fået fra dit netselskab, men fra 1/1-2018 er dit målepunkt flexafregnet, hvilket betyder at du bliver afregnet månedsvis fremover.mvh.
(hmm det står jo i min oversigt over mit forbrug )------svar til sk.

eg har da lige betalt en regn. for perioden 01.05.2017 - 31.12.2017 på kr.6662.- og jeg kan på jeres hjemmeside at jeg har brugt 9407 kwh. I 2017 ?? (som nu er rettet til 2135)Så der må være en komma fejl et sted i jeres uoverskulige regning…mvh kz. Ps, ser frem til et regnskab og en tilbagebetaling…….og så et utal af mail og tlf..undskylndningen er at deres it levenrandør har en fejl ?okay men det er sku da ikke dem der har trukket kr 6662.- fra vores konto der var sat af til vores datters konfirmation (som jeg gjorde opmærksom på ) nu i skrivende stund næsten 4 mdr. efter skylder de stadig mig mindst 6662.-da jeg pudsigt ikke mere er kunde hos sk forsyning.........
ps,det var en god konfirmation??

24 mai 2018
Noté 2 sur 5 étoiles

Vi har anvendt dem nogle år i en…

Vi har anvendt dem nogle år i en ejerforening. Firmaet roder rundt i hvilke perioder der opkræves aconto for. En henvendelse til dem fik kun det svar: "Ja det kan jeg godt se". Ingen undskyldning. Ingen rettelse. Rodet fortsatte bare.

9 mai 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

min kærste har fået pålagt et rykker …

min kærste har fået pålagt et rykker gebyr for manglende aflæsning så jeg ringer ind til dem og siger at vi har ik modtaget noget aflæsnings kort så derfor vil vi naturligvis ik betale det gebyr for hvem vil betale en rykkerfornoget man ik har fået,
jeg snakket først med en dame der var lidt ubehøvlet som fastholdte at vi skulle betale det gebyr som jeg naturligvis siger vi ik vil for vi vil jo ik betale en rykker for noget vi ik har fået så jeg bad så om og snakke med hendes overordnet som var endnu en dame der var lige så ubehøvlet og sage at de hade sendt 2 aflæsnings kort og det var jo PÅSTAND IMOD PÅSTAND at vi ik hade modtaget det (altså en anden måde og kalde os for løgner) hun siger så os at de sender 55.000 aflæsnings kort ud om året, jeg siger så og du vil påstå at alle 55.000 kort kommer fremog hun svaret at nogen fik de retur og ændret adr eller sådan noget og sendte dem igen, jeg spurgte hende så om hun måske slet ik hade hørt noget om at post nord nogen gange smed folks post væk under vejs og det hade hun aldrig hørt om og hun fastholdte at vi skulle betale det rykker gebyr på 93kr og 75øre,
jeg villige tilføje at det er sku ik fordi vi ik har de skide 93kr og 75øre men hvem gider og betale for noget man ik har modtaget, jeg har prøvet hos andre firmaer somhar sendt en en rykker hvor man har ringet og sagt til dem om det ik var en god ide at de lige sendte en en regning først og så en rykker hvis man ik betalte for jeg hade ik modtaget nogen regning og det har de altid grinet af og sagt at det kunne de godt se og har fjernet rykker gebyret for man skulle jo ik have en rykker nå man ik har modtaget regningen
SK FORSYNING næste skrivelse bliver i medierne

11 décembre 2017
Noté 2 sur 5 étoiles

Dårligere kundeservice findes ikke

Dårligere kundeservice findes ikke, Fik regning selvom jeg havde skiftet netselskab, og loven var trådt i kraft omkring ikke at betale 2 steder, derefter sendte de bare regningen afsted til skat. Penge er deres eneste mål.
Det eneste positive og derfor den ene stjerne, er deres tekniker der kom ud.

4 octobre 2017
Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg har efterhånden oplevet en del …

Jeg har efterhånden oplevet en del gange at jeg får min regning med posten 1-2 dage før den skal betales.
Jeg er idag kommet hjem fra en uges ferie og har lige betalt en regning der skulle være betalt den 1/8.
Det er simpelthen for tumpet at i bliver ved med at give så kort tid, især når i ved at folk jo tager på ferie om sommeren.
Jeg har ellers ALTID betalt ALLE mine regninger til tiden, men i gør det godt nok gevaldig svært for mig. Og det synes jeg sådan set er temmelig dårlig kundeservice.

3 août 2017

Råddent og korrupt

Mine oplevelser med SK Forsyning er, at det er et råddent og korrupt firma, med en syg firmakultur. Skift hvis du kan!

19 avril 2017
Noté 1 sur 5 étoiles

Værste leverandør i service.

Det værste der er sket for vand, renovering og kloak. Et firma der arbejder på linien med parkerings selskaber.
Ingen grund til at revidere og optimere egen økonomi, når man tager R**** på sine kunder hele vejen igennem.
Dyre priser på lav service produkt, store anlægning arbejder der kan (og er) stillet spørgsmål ved nødvendigheden ved, bortset fra fast indtægt til SK.
En administration der bevist udnytter muligheder for at give gebyrer og "bøder", der i flere tilfælde kan være nærmest umulig at undgå.
SK skal være overordentlig lykkelige for at kunderne er tvunget til at være modtager af deres elendige produkt og service.

16 novembre 2016

SKIFT hurtigt..

jeg troede ikke på det, da jeg først flyttet til Slagelse. Blev advaret om dette selskab.
men det endte med, at efter 6 måneders tid, fik jeg ekstra regning på ekstra regning, på regninger jeg slet ikke havde modtaget..
deres kundeservice ville intet gøre. Man skulle næsten tro de blev lønnet, efter at snyde folk.

28 avril 2015

Fik en rykker for en regning jeg aldrig hade fået

Fik en rykker for en regning jeg aldrig hade fået
ringede til dem om hvorfor de sender en rykker når jeg ikke hade fået en kvatals regning da jeg ringede sagde hun den var sendt ud så jeg skulle betale rykker gebyret men så er det jo godt man kan skifte selskab når de ikke har styr på hvad de laver

3 juin 2014
Noté 5 sur 5 étoiles

God service og venligt personale

Havde modtaget en ekstra regning som jeg ikke rigtig kunne gennemskue hvorfor jeg skulle betale, derfor ringede jeg til SK. Jeg snakkede en rigtig sød dame, som forklarede mig min regning og vi fandt ud af mysteriet.
Hun fortalte mig yderligere at hun kunne se at mine kommende betalinger var blevet sat ret lavt (600 kr. lavere end hvad jeg normalt betaler for 3 mdr.) i forhold til hvad de regnede med en enkelt person brugte af el, så hun spurgte mig om jeg ville have sat det lidt op så jeg kunne undgå at få en ekstra regning, hvilket jeg takkede ja til.
Jeg er super tilfreds med servicen, og følte mig rigtig godt behandlet af kundeservice :-)

17 février 2014
Noté 1 sur 5 étoiles

Uigennemskuelig og ringe service!

Jeg vil dog lige knytte enkelte kommentarer til min tid som kunde hos jer:

OVERSKUELIGHED SAMT GENNEMSIGTIGHED
- Grunden til at jeg skifter væk fra jer er, at jeg var træt af jeres uigennemskuelige regninger, høje og lige gyldige gebyrer.

- Yderlig er jeres priser helt hen i vejret i forhold til hvad jeg nu har fået tilbudt.

- Jeres online service/hjemmeside ligner noget fra start 2000, den er uoverskuelig gammeldags og se på og ligeledes navigation. Tag dog og følg med tiden som jeres kunder gør!

- At jeg skal afsende aflæsning med post hvor jeg selv skal betale fragten er da også en meget sølle service at slutte af på, tak for ingen ting!

RYKKERBEGYR - REGNINGER
- Jeg har modtaget brevet med afsluttende aflæsning idag og den sidste aflæsnings dag er i dag… Det kan i heller ikke kræve 300 kr for jeg ikke overholder. I har jo givet 1 dag at svare i, igen ringe kundeservice og tegn på et bureakratisk system i bruger til jeres CRM hvor i ikke betragte hver enkelt kundes sag.. Jeg har været kunde hos jere gennem flere år og det er så behandlingen man får…..

- I må da kunne sige jer selv at post danmark også har nogle leverings dage og det skal ikke gå ud over min betalings periode.
Først og fremmest synes jeg i

- Udover det er beløbet på 300 kr i gebyr ved glemt betaling, ved afsluttende aflæsning jo helt hen i vejret? Altid dejligt at slutte samarbejde med trussel… NOT! I er de første der har truet mig med 1 X gebyr af 300 kr med 1 dags varsel! Men igen det er den tak jeg får for at være kunde hos jer i flere år…

Afslutningsvis vil jeg sige, at jeg da vil råde folk til at skifte elselskab væk fra jer, til billigere løsninger, og ikke mindst med bedre service og gennemskuelighed som følger med tiden og deres kunder og yder en god effektiv service!

29 novembre 2013

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus