Koblingen gik på min Skoda Octavia 1.0 tsi fra 2017 ude på motorvejen. Jeg bad om at blive kørt til Skoda Slagelse. Det var sidst på dagen, så de ville kikke på den næste dag og vende tilbage. I... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har fået en rigtig fin betjening af Nikolaj i salgs afdelingen ved køb af bilen, og os en fair pris nu her da den desværre måtte retur. Men føler mig godt nok ført noget bag lyset med oprettelsesom... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kanon god service hos Skoda Slagelse, da vi købte vores Nye Skoda Enyaq sportline. Deres sælger Patrick er en ærlig sælger og prøver ikk at sælge op hvis ikke behovet er der. Vil til en vær tid anbef... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har købet en fin brugt bil hos dem, man bliver hurtig budt velkommen og man føler sig velkommen, bliver tilbudt både kaffe og vand, får presset sælger til en forholdsvis hurtig levering. Mit enes... Voir plus
L'entreprise a répondu
Velkommen til ŠKODA Slagelse ŠKODA Slagelse er din autoriserede ŠKODA forhandler og servicepartner. Her på vores hjemmeside har vi samlet masser af information, praktiske råd, tilbud og meget andet, som skal gøre livet lidt nemmere, når du skal købe bil og når du benytter den i hverdagen.
Teknikvej 2C, 4200, Slagelse, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 57 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Altid dejlig at handle bil hos Hansen biler i Slagelse, der er tid til os som kunde, til til at forklare alt det nye teknik som nu til dags er kommet i nye biler.

Réponse de ŠKODA Slagelse
Kan helt klart anbefale Skoda Slagelse. Deres service har helt igennem været til topkarakter! Vil give Mads stor ros for hans måde at gennemgå vores nye elbil på samt gøre os trygge i brugen af den!

Réponse de ŠKODA Slagelse
Købte bilen hos dem fra ny og sælger (Patrick) var skide flink og tog sig tid til os:) Efterfølgende har bilen været nede og fået lavet service og 2 skader (bambi) og altid fået den bedste service og opdatering på tingene. Fik lavet service i dag og de var færdig med den indenfor den oplyste tidsramme.Så manden og jeg er fuldt tilfredse med dem.

Réponse de ŠKODA Slagelse
Jeg har haft bilen til gratis syns tjek, hvilket var og fik af vide at min ene støddæmper var defekt og mekanikeren anbefalede at skifte begge to,hvilket er ok. Bestilte tid til den skulle laves, men syntes det var for dyrt og fik aflyst tiden dagen efter men ham bag skranken jeg snakkede med i tlf blev meget sur over jeg aflyste tiden om jeg så kom efter de reservedele han havde bestilt. Jeg sagde nej dem havde jeg ikke nået at bruge til og han sagde så at så skulle jeg overhoved ikke vise mig på deres værksted mere... Til trods for jeg har købt bilen der for 6 år siden og har ellers fået lavet alt deroppe så bliver man smidt ud.. De har prismatch men det blev ikke engang nævnt....

Réponse de ŠKODA Slagelse
Mit eneste minus er at jeg ikke syntes bilen er klargjort ordenligt udvendigt er det til ug men ikke inde i bilen, okey vi fik den leveret i løbet af få dage, men det koster altså en stjerne.
Men vil 100% handle hos Hansens-biler igen hvis lejligheden byder sig.

Réponse de ŠKODA Slagelse
Nu har jeg været meget uheldig, og haft mange skifte oplevelser, men jeg må sige de gør al det til skamme, skide god og flink service, og hvis man har købt en bil med reklametionsret, så er der ingen problemer med dem, de laver tingene så snart muligt.
Jeg har været helt igennem tilfreds med købet hos dem☺️

Réponse de ŠKODA Slagelse
Super god service og helt igennem en god handel. Købte vores nye bil og er vildt tilfredse med hele handlen. Sælger tog sig rigtig god tid til overleveringen. Bestemt 5 stjerner værd.