Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was een mooie ballonvaart, hele eerlijke mensen die goede kijk hebben op het weer en echt meedenken met deze mooie ervaring. Leuke uitleg over het uitzicht. Vriendelijke mensen. Zeker een aanrade... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel positief bedrijf...duidelijke/ tijdelijke informatie waarom en wanneer n vlucht wel of niet doorgaat. En dan is t zover...met ons gezin en kleinkinderen 12 pers.) n privé vlucht geboekt...on... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Tijdige informatie mbt het wel of niet doorgaan van de ballonvaart, waarbij voorstellen komen voor een positief vertrek. Betrokkenheid en uitleg van bemanning naar de passagiers. Fijne en duide... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sky ballonvaart in Gilze is zeker een bedrijf wat communicatie en service zeer hoog in het vaandel heeft staan. Afspraak is afspraak Mijn voucher was uit 2014 en nog steeds werd er zonder enig... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de vols touristiques en montgolfière

Écrit par l'entreprise

Sky Ballonvaarten levert luchtvaartdiensten voor een eerlijke prijs. Met veel enthousiasme en met de nadruk op gastvriendelijkheid leveren wij een veilig kwaliteitsproduct. We zijn pas tevreden als onze gasten tevreden zijn. Plezier en een grote dosis humor is voor ons belangrijk.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,9

Tous les avis

(1 040)

150 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Afgelopen zaterdag maakten Ine en ik…

Afgelopen zaterdag maakten Ine en ik een onvergetelijke ballonvaart met Sky Ballonvaarten — een cadeau van onze kinderen en kleinkinderen. Vanuit Horst-America stegen we op en zweefden in stilte boven het betoverende landschap van Noord-Limburg en Noord Brabant. De rust, het uitzicht, de warme ontvangst door Bart en zijn team en de verbondenheid maakten het tot een onvergetelijk moment. Meer dan een rit — een ervaring vol dankbaarheid. Aanrader voor iedereen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede uitleg voor en tijdens instappen

Goede uitleg voor en tijdens instappen. Voelt vertrouwd.
Mooie, zeer leuke afronding van een fantastische vaart.
Een prachtige ervaring, die voor herhaling vatbaar is en aan te raden aan iedereen, ook zij die twijfelen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn ouders hebben het fantastisch…

Mijn ouders hebben het fantastisch gehad. Ikzelf zat ‘slechts’ in mijn eigen auto als volgauto en ook ik vond fantastisch! Fijne en zeer behulpzame mensen en zeer professioneel!

Voor herhaling vatbaar

We zijn een “kleine” mand met 3 passagiers en de piloot (Bram) de lucht in gegaan en gaan varen. Klein maar voor ons heel erg groot 🫣
Wat een ervaring. Bram had een hele mooie take off en een uur later een hele mooie landing. Alles verliep erg soepel. Eenmaal in de lucht ben je “vrij”. Wat een stilte, wat een uitzicht, wat een genot. Samen met ons pap en mijn broer erg genoten van deze unieke ervaring. Zoals mijn vader zei: “voor herhaling vatbaar”!

15 octobre 2025

Bijzonder ervaring

Goede middag afgelopen zaterdag was geweldig
Met ballon zeer mooi uit zicht en was het bijzonder
Door de wolken heen te gaan en boven de wolken
Blauwe lucht en zon me nichtje
Heb ook zoooooooooo van genoten
gr marien en lize marie gerritsen

11 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

A journey into the sky !🎈

This was our first honeymoon – a journey into the sky 🎈.
Great organization, very nice people, beautiful views, and an unforgettable experience.
We'd love to go with SkyBallonvaarten again 🙌🏻 😍

11 octobre 2025

Was helmaal top

Was helmaal top.
Aardig piloot Piet Kelner die alles duidelijk en met gepaste humor uitleg gaf.
Wist ook veel te vertellen waar we overheen vaarden en met welke snelheid en hoogte.
Zou iedereen aanraden om bij sky ballonvaart iets te boeken.

Ballonvaart vanuit Dordrecht

Vanavond een mooie ballonvaart gemaakt bij zonsondergang. Alles was goed geregeld en de organisatie verliep soepel. De crew was vriendelijk en straalde vertrouwen uit. Een fijne ervaring die ik met plezier zal herinneren.

30 septembre 2025

In één woord top!

Ze kwamen goed hun afspraken na, waren erg bekwaam, sympathiek en hebben humor. De vlucht was fantastisch, voelde heel veilig. Kortom: top!!!

28 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Het was een geweldige ervaring

Het was een geweldige ervaring, je wordt meteen betrokken bij de ballon klaar maken voor de ballonvaart en tijdens de vaart leuke informatie over de omgeving maar ook over hoe een ballonvaarder te werk gaat. We gingen zelfs boven de wolken wat een prachtig uitzicht gaf. Een ontspannen en gezellige sfeer tijdens de vaart en de landing was perfect! Daarna samen de ballon weer opruimen wat op een leuke manier word gebracht. En als afsluiter een glaasje champagne drinken samen. Al met al een fantastische ervaring.

Een onvergetelijke ervaring!

Een heel leuk team, onze piloot Peter was erg aardig, rustig en gezellig. We voelden ons meteen veilig.
Echt met elkaar opbouwen en opruimen, je wordt overal bij betrokken.

De hele vaart was top

De hele vaart was top. Van het boeken en maken van afspraken tot de vaart zelf. Onderweg konden we alles vragen wat we wilden. Veel geleerd over ballonvaart van het vriendelijke team. Van harte aanbevolen 🙏🥰

Luchtballonvaart in en met Sky

Mooie ballonvaart gehad, lekker rustig en vrij laag gevlogen. Prachtig om alles zo mooi te kunnen aanschouwen. Henk de ballonvaarder zorgde voor een mooie en goede vaart. Anita, vaak buiten de spotlights, zorgde voor alles wat er bij zo'n ballonvaart komt kijken. Na afloop trakteerde zij nog lekker op champagne,toppie!

26 septembre 2025

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus