Sledstore Norge Avis

2 716
TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Kjøpte hjul til skiene på snøscooteren. De fire mutterne som holdt hjulakslingene var for små. Hadde heldigvis passende muttere selv. Forsøkte å legge inn en kommentar om dette på hjemmesiden, men løs... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte Overall Raven Boondocker Dame Grafitt. Men den var dessverre for lang i beina for meg. God kvalitet med mange gode løsninger - bukseseler som holder drakten oppe, glidelås i baken, lufting u... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Glemte hva jeg egentlig opplevde….Først et sjokk; fikk 3 par i 2 forsendelser. Det var e var bestilt bare ett par. Greit å returnere 2 par. Problemer med Vipps betalingen. Det hadde vært ok å beta... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Funker stort sett veldig bra, men leveringstiden synes det burde gå an å knappe litt ned på. Og hvis jeg kan påvirke forsendelses måte vil jeg gjerne at PostNord ikke benyttes,

À propos de l'entreprise

1. Véhicules & transport

Écrit par l'entreprise

Vi selger snøscooterhjelmer, klær, beskyttelser og reservedeler over hele landet. Besøk vår butikk og finn framtiden for snøscooter kjørere allerede i dag.

Sledstore

Écrit par l'entreprise

Fraktfritt over 2000kr*
Alle bestillinger over 2000kr leveres gratis innen Norge.*Gjelder ikke pakker som som inneholder store og tunge varer.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(2 716)

267 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Alt var bra!

26 janvier 2026

Tusen takk for tilbakemeldingen!
Vi er glade for å høre at leveringen var både rask og korrekt. Velkommen tilbake til oss igjen!

Likte varene som kom

Likte varene som kom, men venter fremdeles på en del som ikke kom med på første sending. Ønsker mer tilbakemelding på når resten kommer.

Vi har sett på bestillingen du viser til.

Bestillingen din ble sendt fra to forskjellige lager, og det er derfor du mottok den ene pakkene tidligere enn den andre.

Vi vil be kundeservicen vår om å sende deg informasjon om den andre pakken.

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!
Vi er glade for å høre at du er fornøyd med både responstiden, leveringen og servicen vår. Velkommen tilbake til oss igjen! 👍🏻😊

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!
Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd. Velkommen tilbake til oss igjen! 👍

Bra produkter

Bra produkter, men lang frakt tid

Hei,
Takk for tilbakemeldingen din!
Vi er glade for å høre at du er fornøyd med produktene. Samtidig beklager vi at leveringstiden opplevdes som lang. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre leveringene våre, og setter stor pris på at du deler din erfaring.

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg synes det tar altfor lang tid å få…

Jeg synes det tar altfor lang tid å få varene man bestiller/kjøper.

23 janvier 2026

Vi har sett på bestillingen du viser til.

Det ser ut til å være en forsinkelse fra produsenten som forårsaket forsinkelsen.
Men jeg har gode nyheter: Pakken din ankom leveringsstedet i går og er nå tilgjengelig for henting.

Kom til avtalt tid

Kom til avtalt tid, og synes det er rett pris.

Tusen takk for tilbakemeldingen!
Vi er glade for å høre at leveringen kom til avtalt tid og at du er fornøyd med prisen. Velkommen tilbake til oss igjen!

Rask og grei levering

Tusen takk for tilbakemeldingen!
Vi setter stor pris på de hyggelige ordene dine og er glade for at du er fornøyd. Velkommen tilbake til oss igjen!

Lang leveringstid

Réponse de Sledstore Norge

Takk for tilbakemeldingen din.
Vi beklager at du opplevde lengre leveringstid enn forventet. Dersom du har spørsmål om en spesifikk bestilling er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice, så hjelper vi deg gjerne videre.

Ikke mottatt olje filter

Ikke mottatt olje filter, ikke hørt noe, bestilt for 10 dager siden. Sno-X Oljefilter -

Vi har sett på bestillingen du viser til.

Vi beklager forsinkelsen. Dessverre har en levering fra produsenten blitt forsinket til oss. Bestillingen din vil selvfølgelig bli behandlet så snart disse er på lager.

Hurtig og god service

Hurtig og god service. Dere
løste problemet på beste måte.

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!
Vi er glade for å høre at du er fornøyd med servicen og at problemet ble løst på en god måte. Velkommen tilbake til oss igjen!

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!
Vi er glade for å høre at du er fornøyd med servicen rundt bestillingene dine. Velkommen tilbake til oss igjen!

God pris

God pris. Passet fint

Tusen takk for tilbakemeldingen!
Vi er glade for å høre at du er fornøyd med prisen og at produktet passet fint. Velkommen tilbake til oss igjen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Bra priser og kjapp levering.

Bra priser og kjapp levering.

Tusen takk for tilbakemeldingen!
Vi er glade for å høre at du er fornøyd med prisene og den raske leveringen. Velkommen tilbake til oss igjen!

For sen levering.

19 janvier 2026

Vi har sett på bestillingen du viser til.

Vi ser at det dessverre var en forsinkelse fordi vi ikke hadde den mengden du bestilte på lageret vårt.

Dessverre gikk vi glipp av å sende deg informasjon om forsinkelsen.

Vi beklager dette.

Raskt og effektivt

Raskt og effektivt

Réponse de Sledstore Norge

Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du opplevde handelen som rask og effektiv. Velkommen tilbake til oss igjen!

Noté 4 sur 5 étoiles

Dem er flinke og har mye bra kvalitets…

Dem er flinke og har mye bra kvalitets varer,men litt treige med og få ut ordre for min del. Det har aldri vært noe tull . Bare tatt litt tid.

14 janvier 2026

Tusen takk for tilbakemeldingen!
Vi er glade for å høre at du er fornøyd med kvaliteten på varene våre og opplevelsen generelt. Samtidig beklager vi at utsendelsen av bestillingen har tatt litt lengre tid enn forventet. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre leveringstidene våre og setter stor pris på at du deler din erfaring. Velkommen tilbake til oss igjen!

Enkelt og greit

Enkelt og greit, kjapp sending av varer.

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Vi er glade for å høre at du opplevde handelen som enkel og at varene ble sendt raskt. Velkommen tilbake til oss igjen!

Ellers som forventet..

Tusen takk for tilbakemeldingen!
Vi er glade for å høre at leveringen var rask og at alt ellers var som forventet. Velkommen tilbake til oss igjen!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus