Købte to pistoler, hvorefter den ene satte ud med at virke efter kun 1 dags arbejde, knap og nap. Der var ingen manualer med i nogle af kasserne. Den andenæbbede saks var beskadiget fra start og... Voir plus

Ingen brugsanvisning i pakke med tuftinggunnen. Der har heller ikke været info om eventuel returnering. Det ligner produkter de har købt i Kina og sat deres egne klistermærker på. Jeg kunne ligeså god... Voir plus

Kraftigt vanedannende. Efter et besøg hos Slowstudio, hvor vi havde bestilt stor workshop, 6 timer, er vi blevet en fantastisk oplevelse rigere. Vi havde aldrig haft ler i hænderne før. Med rigti... Voir plus

L'entreprise a répondu

4. Artisanat d'art
  5. Boutique de loisirs créatifs
  6. Magasin de matériel artistique

Écrit par l'entreprise

Skab din egen keramik og lad Slow Studio brænde og glasere

3,4

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

3,4

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fint koncept

Fra bestillingen af materiale, brug af hjemmesiden, og til levering af det færdige produkt, har det været en fornøjelse. Fin service ved en misforståelse

19 novembre 2020

Alle der elsker kreative projekter

Alle der elsker kreative projekter, bør prøve dette! Alt fungerede så fint: vi fik kassen, havde timevis af hygge med at lave keramik. Min søn på 11 år var fanget en times tid, min mand ca samme tidshorisont, mens min datter på 13 og jeg sad i fire timer og hyggede. Resultatet er blevet rustikt og hyggeligt. Hvis jeg havde plads til en masse keramik herhjemme, så ville jeg købe mig fattig hos slowstudio 😊

Réponse de Slow Studio

Hej Maria tusind tak for ordene. Det er altid så sjovt at høre om, hvordan den kreative proces er gået, og her lyder det som om i hvert fald to af jer har haft den fulde kreative vækkelse 😉 Dejligt at høre, at I er glade for de færdige resultater. I er selvfølgelig altid velkommen en anden gang, hvis der pludselig er en tom hylde derhjemme. Venligst, Henrik fra Slow

Skønt sted!

Jeg er meget tilfreds med alt hvad dette lille keramikstudio byder på. Jeg har både været til workshop og bestilt efterårskasse. Det hele fungerer super fint og gør det dejligt nemt at være kreativ.

Réponse de Slow Studio

Hej Monica tusind tak - det er vi så glade for at høre! Du er altid velkommen en anden gang ☺️ Venligst, Henrik fra Slow

Den bedste aktivitet

Super koncept, der fungerer perfekt, hvadenten det er i ro og mag med familien, eller om det er med rødvin og øl med vennerne! Og så bliver ens værker helt vildt flotte og unikke. Kan varmt anbefale det

Fantastisk oplevelse

To timer i SlowStudios keramikcafé er som to timer i et Zen tempel: Ro, nærvær og fordybelse er garanteret. Zen-mestrene Henrik og Michael sætter en fantastisk stemning, giver nænsomme råd og overbeviser dig om, at du kan skabe et perfekt uperfekt værk. Det var en super oplevelse - og vasen blev skøn!

22 octobre 2020

Réponse de Slow Studio

Wow, zen-mestre ligefrem - det er vi ikke blevet kaldt før 🤩
Så hyggeligt at have jer på besøg, Anna. Kom snart igen!

Venligst, Henrik fra Slow

Fantastisk Slow Lørdag med Ler

Fantastisk eftermiddag, med ler i hænderne, i rammer som vækstede kreativitet, samvær, nærvær og ro. De 3 timer har lagt grounding for et godt stykke tid. Vi ses snart igen til mere lørdags-ler🌟❤️

21 octobre 2020

Réponse de Slow Studio

I er så gode! Og vi ses jo heldigvis snart igen ❤️

Venligst, Henrik fra Slow

Mega hyggelig og god oplevelse😊

Mega hyggelig og god oplevelse😊
Var der med min 14 årige datter. Vi havde en dejlig dag og kom hjem med noget lækkert keramik

17 octobre 2020

Réponse de Slow Studio

Tusind tak Eva 😊 Det var hyggeligt at have jer på besøg, og nogle smukke ting, I fik lavet! Kom snart igen. Venligst, Henrik fra Slow

Hurtig levering og super service

Hurtig levering , super fin service i forbindelse med afhentning af keramik til brænding i Jylland.
Fine farver på de færdige ting.
Vil helt sikkert bruge Slow Studio igen👌

15 octobre 2020

Réponse de Slow Studio

Tusind tak for anmeldelsen Lone. I er altid velkomne til at være kreative igen. Venligst, Henrik fra Slow

En MEGET varm anbefaling herfra!

Jeg er kæmpe fan!
Helt vildt god og professionel service og en unik imødekommenhed!
Jeg synes det er et genialt koncept, og med et skønt budskab.
Det var fantastisk at mærke tiden forsvinde uden skærme og andet støj, men med ler mellem fingrene.
Henrik og Michael er virkelig venlige, hjælpsomme og professionelle. Jeg betragter mig allerede som stamkunde, jeg har ihvertfald allerede købt ler til næste gang.
En meget varm anbefaling herfra.

14 octobre 2020

Réponse de Slow Studio

Du er da 100% stamkunde Annalea, og vi elsker det! 🤩 Og så elsker vi at få så søde ord med på vejen, som dem du har sendt. Tusind tak for det! Vi ses. Venligst, Henrik fra Slow

Super dejligt sted med fantastisk koncept

Jeg er siden mit første møde med Slow studio blevet fast kunde. Jeg kan lide tanken om at holde en pause i al trummerummen og i stedet slippe fantasien løs på en klump ler. Henrik og Michael er søde, hjælpsomme, fleksible og 100 pct professionelle, og der er masser af gode tips og råd at hente.

Réponse de Slow Studio

Søde Hanne-Luise, vi kan ikke undvære dine smukke næsehorn og andre mesterværker! Det store næsehorn er forresten på vej i ovnen netop nu - så vi ses jo snart igen 😊 Venligst, Henrik fra Slow

En klar anbefaling

Det er så terapeutisk og overskueligt at lave keramik igennem Slow studio og jeg er blevet helt afhængig af at skabe selv, pga. Michael og Henrik. De har gjort noget, som virker meget omstændigt, helt overkommeligt og konceptet er helt igennem genialt. En klar anbefaling.

Réponse de Slow Studio

Det var en virkelig sød måde at sige det på, Merle - tusind tak for det! Vi håber at se flere mesterværker fra din hånd i fremtiden 🤩 Venligst, Henrik fra Slow

Fantastisk oplevelse hos Slow Studio

Fantastisk oplevelse hos Slow Studio. Vi havde to timer i deres gamle udendørs lokaler på Vesterbro og havde den bedste formiddag. De var så søde og hjælpsomme, men gav stadig plads til at vi kunne sidde med det selv. Det er ikke sidste gang vi kommer!

Réponse de Slow Studio

Tusind tak Emilie - vi savner de gamle stalde, men du må kigge forbi os på Østerbro snart - her er også hyggeligt! 😊 Venligst, Henrik fra Slow

Så fint et concept

En dejlig oplevelse at besøge drengene i Slow Studie, venlige, engagerede og interesserede i mit keramik. Det er vanedannende at lege med ler.

Réponse de Slow Studio

Tusind tak for de søde ord. Venligst, Henrik fra Slow

Kraftigt vanedannende

Kraftigt vanedannende.
Vi havde aldrig haft ler i hænderne før. Med rigtig god vejledning, fik vi lavet en del fint keramik.
Ikke nok med et flot resultat, gik vi derfra med 6 timers ren følelse af ro. Man får virkelige lov til at komme i et med sit kreative og der er ikke noget der er rigtigt eller forkert, kun fantasien sætter grænser. Afstressende, sjovt og en utrolig hjertevarme. En følelse af ren hygge. Vi er bestemt blevet fan og vil i fremtiden prøve igen, både hos Slowstudio’s hyggelige rammer og med et kit hjemme i stuen.

23 septembre 2020

Réponse de Slow Studio

Tusind tak for de helt fantastiske ord. Vi er helt enige: det er fuldstændig fantastisk meditativt og afstressende at arbejde med ler. Og vi sætter så stor pris på at kunne dele begejstringen med alle jer 😊 Kom endelig igen. Venligst, Henrik fra Slow

Så fantastisk en oplevelse

Så fantastisk en oplevelse. Fantasien og kreativiteten blev sluppet løs i hele familien. Skøn hjælp og rådgivning hele vejen.

19 septembre 2020

Réponse de Slow Studio

Tusind tak for dine søde ord, Line 😊 Det var jo nogle helt fantastiske ting, I fik skabt alle sammen! God fornøjelse med det hele. Venligst, Henrik fra Slow

Skønt koncept med “kreativ leg med ler”…

Skønt koncept med “kreativ leg med ler” og tilhørende glasering og brænding med super guidning fra deres hjemmeside. Deres workshop er en oplevelse ud over det sædvanlige i en vidunderlig atmosfære og med den rigtige hjælp fra iværksætterne i Grenågade på Østerbro.

16 septembre 2020

Et genialt koncept

Et genialt koncept, som vi har haft de dejligste oplevelser med både som småbørnsfamilie, par og med venner. Vi har nu det fineste keramik i hjemmet, som vi oprigtig er glade for, og vi er selv ret imponerede over, hvor nemt det er at skabe noget smukt og unikt keramik. Vi vender helt sikkert tilbage, når der skal hygges og skabes igen, og så glæder vi os til den altid gode service.

16 septembre 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit