Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi ringede angående et Ruffwear dækken, da vi var i tvivl mellem 2 størrelser. Personen var rigtig sød og behjælpelig med at give os nogen længde mål på de 2 størrelser så vi kunne vælge det rigt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtigt og fejlfri levering. Hvilket i sig selv ikke giver de 5 stjerner. Men det gør den meget hurtige og servicemindede behandling som vi fik da det leverede produkt gik i stykker efter få ganges br... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg erkender at min pointe måske ikke var så tydelig, men jeg syntes ærligt talt at det er mega træls at skulle anmelde noget uden at have fået produktet og jeg ved godt at det højst sandsynligt er... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 3 sur 5 étoiles

Den 26/07 bestilte og betalte jeg for tre produkter, en neglesaks og en floejte som ville blive afsendt med GLS. De er begge ankommet uden problemer. Jeg bestilte ogsaa et hundetegn, som per skrivende... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Animalerie

À propos de Smartdog.dk

Informations provenant de diverses sources externes

smartdog

'Den gode kundeoplevelse' er meget vigtig for os.

Fremragende kundeservice er et af nøgleordene i vores filosofi. Det er ekstremt vigtigt for os, at give vores kunder en god oplevelse.

Gratis fragt og levering ved køb over 499,-

Køber du for mere end 499,- belønner vi dig med en gratis gave og fri levering.

Kvalitet til lavpris

De bedste produkter til den bedste pris. - Så enkelt er vores budskab.
Vi har et unikt produktsortiment med kendte brands, og håndplukkede produkter fra alle verdens hjørner. Vi tilbyder unikke kvalitetsprodukter til unikke priser.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

5 store stjerner fra hunden og mig.

1 octobre 2018

Hej Michael,

Vi takker dig og vovsen mange gange for de 5 store stjerner :-)

Vi håber i kigger forbi vores webshop en anden god gang.

God kundeservice

Super hurtig levering. God kvalitet på savic dog hundepude. Og da den ene af disse hundetæpper ændrede facon ved vask, fik jeg straks refunderet min udgift og kunne købe mig en ny

1 octobre 2018

Hej Tine,

Tak for den flotte anmeldelse og de rosende ord.

Vi håber du vil handle ved os en anden god gang :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god kundeservice og hurtig svar…

Super god kundeservice og hurtig svar på mail - jeg kan varmt anbefale Smartdog :-) plus man får en lille sød pose godbidder med når man modtager sine vare! (det sætter vores golden retriever, Alma, stor pris på)

23 septembre 2018

Hej Marie,

Mange tak for den flotte anmeldelse og de rosende ord :-)

Vi er super glade for at du har haft en god oplevelse og vil anbefale os til andre.

Vi ønsker dig og Alma en rigtig god dag og håber i "kigger" forbi vores webshop igen :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, godt produkt! (Bur til flytransport)

5 septembre 2018

Hej Jeanne,

Vi takker mange gange for din anmeldelse, som vi naturligvis er meget glade for.

Vi håber at du slår vejen for Smartdog.dk, næste gang du mangler noget til din bedste ven :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service og lynhurtig levering.

Hej Inge,

1000 tak for den flotte anmeldelse.

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse og håber du har lyst til at handle på Smartdog.dk igen.

Vi ønsker dig en skøøøn dag :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og hurtig levering

Hej Lasse,

Mange tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner.

Vi håber du "kigger" forbi vores shop igen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Fin og hurtig betjening .men den købte…

Fin og hurtig betjening .men den købte vare levede ikke op til forventningen 60 cm er alt for lille til en lab. F1

Hej Bent,

Mange tak for din anmeldelse.

Trustpilot er dog udelukkende til vurdering af vores service og ikke et givent produkt :-)

Hvis du skal finde den rigtige størrelse til din hund, skal du blot følge den størrelsesguide vi laver på alle produkter.
Her fremgår der mål i måleskemaet og de nævnte hunderacer er som sagt vejledende.
Der kan nemlig være stor forskel på de samme racer :-)

Du er naturligvis altid velkommen til at ombytte eller returnere en vare.

Du skal være meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så hjælper vi dig meget gerne.

Ha' en rigtig god dag :-)

Helt uproblematisk

Helt uproblematisk, og hurtig service med beskeder løbende om hvor langt min pakke var fra at være klar til afhentning... 👍

Hej Irene,

Vi takker mange gange for den flotte anmeldelse.

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse :-)

Noté 4 sur 5 étoiles

jeg vandt et gavekort på nyhedsmailen

jeg vandt et gavekort på nyhedsmailen, hvilket er fint, men da jeg indløste det og købte for mere end gavekortet ca. 100kr. skulle jeg betale fragt, da min "bestilling" var under 299 kr. som er grænsen for fri fragt!!!

3 septembre 2018

Hej Helle,

Tak for din anmeldelse og tillykke med gavekortet :-)
Godt at se du fandt en masse fine ting til din hund.

Jeg har fundet din ordre og du skal naturligvis ikke betale for leveringen.
Der er simpelthen sket en teknisk fejl.
Vi refunderer dette beløb med det samme og får fejlen rettet.

Vi beklager ulejligheden rigtig mange gange og håber du får en rigtig god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og varerne lever fuldt…

Hurtig levering og varerne lever fuldt op til forventningen

3 septembre 2018

Hej Ea,

Mange tak for den fine anmeldelse :-)

Vi håber du kigger forbi vores shop en anden god gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, hurtig levering, her handler jeg helt sikkert igen :-)

22 août 2018

Hej Mogens,

Vi takker mange gange for den flotte anmeldelse og de rosende ord.

Vi er super glade for at du har lyst til at handle ved os igen :-)

Fantastisk service

Magen til fantastisk service skal man lede længe efter.
Jeg sendte en reklamation på en vare tirsdag - torsdag i samme uge modtog jeg en ny vare med posten.
Mødte ingen brok overhovedet - udelukkende venlighed og stor vilje til at yde en god service.
Tusind tak Smartdog :)

13 août 2018

Hej Ea,

Tak for din anmeldelse og de positive ord - Det betyder alverden for os.
Det er intet vigtigere for os :-)

Vi forsøger altid at finde den bedste løsning for dig som kunde. Dette gælder naturligvis også ved reklamationer.
Når du handler ved os kan du altid forvente en god og personlig service.

Vi håber du "kigger" forbi vores webshop igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode produkter og hurtig levering

11 août 2018

Hej Iben,

Tak for din anmeldelse. Den er vi meget glade for :-)

Vi håber du kigger forbi Smartdog.dk næste gang din vovse mangler noget.

Fik meget hurtigt mine varer ☺️👍

Fik meget hurtigt mine varer ☺️👍
God service og varer

6 août 2018

Hej Sofie,

Tak for din anmeldelse. Den er vi meget glade for :-)

Vi håber du nyder sommeren og kigger forbi vores shop igen.

Ha' en rigtigg god dag.

5 velfortjente stjerner til Smartdog

Jeg kan ubetinget anbefale Smartdog!
God betjening og hurtig levering.
Vi havde købt et anti-gø halsbånd, som desværre gik i stykker efter kort tid, men ingen problemer i forbindelse med reklamationen, To hverdage efter Smartdog havde modtaget det defekte halsbånd, blev et nyt sendt til os.
Jeg vil til alle hundeejere, der har problemer med, at deres hund gør, anbefale anti-gø halsbåndet. Man kan vælge mellem vibration eller lyd, som aktiveres, når hunden gør. Det er helt smertefrit, forstyrrer bare dens aktivitet, så den holder op.
Effekten var hurtig. Allerede efter én dag, hørte vi næsten ikke hunden. Naboer, som ellers havde været meget generede, troede, at vi havde afskaffet hunden :-). Der gik dog ikke så mange dage efter at halsbåndet gik i stykker, før hunden fandt ud af, at der ikke "skete noget" når den gøede. Derfor glæder os til at komme igang med træningen, så effekten bliver stabil.

6 août 2018

Hej Niels,

Vi takker mange gange for den flotte anmeldelse og de rosende, som vi er meget glade for.

Der er intet mere vigtigt for os end glade og tilfredse kunder.

Vi håber du kigger forbi vores webshop igen.

Ha' en rigtig god dag :-)

God købeoplevelse

4 août 2018

Hej Lene,

Vi takker mange gange for de 4 fornemme stjerner og er meget glade for, at du har haft en god oplevelse :-)

Vi ville dog gerne have haft den sidste stjerne med, da 5 stjerner betyder at du har haft en god oplevelse og gerne anbefaler os til andre.

Vi ønsker dig og din vovse en skøn søndag :-)

Gode produkter

Gode produkter, og hurtig levering.

3 août 2018

Hej Louise,

Vi takker mange gange for den flotte anmeldelse og håber du kigger forbi vores shop igen.

Ha' en skøn sommer :-)

i er hurtigt

i er hurtigt, det kan jeg godt lige

1 août 2018

Hej Lene,

Tak for den flotte anmeldelse :-)

Vi sender altid din ordre samme dag, hvis du bestiller inden middag.

Vi håber i nyder det dejlige vejr og kigger forbi vores shop igen.

God og hurtig levering

1 août 2018

Hej Jytte,

1000 tak for de flotte 5 stjerner, som vi er meget glade for.

Vi håber dig og din vovse nyder sommeren :-)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus