Banner for Smartest Order

Smartest Order Avis 176

TrustScore 4 sur 5

3,8

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Das Unternehmen weigerte sich eine Rechnungskorrektur vorzunehmen, obwohl dies ein sehr einfacher und schnell durchzuführender Schritt ist. Der Kundensupport ist unglaublich schlecht. Wenn wir als Unt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Overzichtelijke website met veel info. Veel producten redelijk scherp geprijsd. Ze leveren snel. Door de klantenservice werden we nog gebeld om het adres te controleren, omdat de bot die het online ha... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

iPad Air 2024 besteld met premium kwaliteit. Op zondag besteld en op woensdag ontvangen. Lijkt geheel nieuw, geen krasjes en batterij 100% en 1 keer opgeladen. iPad voor het eerst aangezet juni 2024.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Belde net met de klantenservice waar mijn bestelling bleef, half uur aan de lijn gehangen om te kijken waar mijn Ipad pro blijft. Aan het eind van ons gesprek werd het pakketje toevallig bezorgd geluk... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de téléphonie mobile
  2. Magasin de matériel électrique

Écrit par l'entreprise

Smartest Order is all about good quality, price and satisfaction. With excellent customer service and the best offers, we make sure you are always happy with your purchase!

Coordonnées de contact

A répondu à 51 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Top telefoon

Top telefoon!
En bedankt voor de gratis screenprotector

22 juin 2025

Réponse : Smartest Order

Dank je wel voor je leuke review! Fijn dat je blij bent met de telefoon — en graag gedaan voor de screenprotector 😄

Whery professional

Perfect!
Dankjewel voor de service

13 juillet 2025

Réponse : Smartest Order

Superbedankt voor je bericht! Heel fijn dat je zo tevreden bent — daar doen we het voor 😊

iPhone

B grade iPhone , lijkt wel een a grade.

Me dochter krijgt er ook een !!!

8 juillet 2025

Réponse : Smartest Order

Wat leuk om te horen! Super dat de B-grade iPhone zo goed bevalt — en nóg leuker dat je dochter er straks ook eentje krijgt 😄 Bedankt voor je vertrouwen!

Na 17 dagen nog niks ontvangen

Ik heb 17 dagen geleden een Ipad besteld, maar nog steeds niks ontvangen. Daarnaast krijg ik geen reactie op mijn berichten. Een respons en update is erg gewenst!

Edit na reactie Smartest Order:
Dit is niet opgelost. Ik heb na ruim een maand nog niks ontvangen en nog steeds geen reactie op mijn berichten.

Réponse : Smartest Order

Bedankt voor je bericht. We begrijpen dat het vervelend was dat je bestelling vertraging had en je geen directe reactie kreeg. Gelukkig is het inmiddels opgelost. We nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze service en communicatie verder te verbeteren.

Team Smartest Order

Goede prijs en Kwaliteit

Goede prijs en kwaliteit en snel geleverd!

Réponse : Smartest Order

Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de prijs, kwaliteit én snelle levering. Graag tot een volgende keer!

Top service

Top service , dank je wel voor de nalevering van de kabel…

Iphone 14 pro purple :):)

Réponse : Smartest Order

Dank je wel voor je mooie review! Fijn dat de nalevering goed is gegaan — en veel plezier met je iPhone 14 Pro in die prachtige paarse kleur 😄

Noté 1 sur 5 étoiles

Me pakketje is na een week nog steeds…

Me pakketje is na een week nog steeds niet gekomen

Réponse : Smartest Order

Vervelend om te horen dat je pakketje na een week nog niet is aangekomen. Dat is zeker niet de ervaring die we willen bieden. We nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze leveringsproces verder te verbeteren.

Noté 3 sur 5 étoiles

Prima telefoon, moeizaam contact

Geleverde telefoon was prima. Communicatie via e-mail en whatsapp was slecht. Wacht nog steeds op het aan mij beloofde telefoonhoesje. Op mijn berichten hierover wordt niet meer gereageerd.

Leuk zo’n reactie op mijn review, maar ik had liever gehad dat jullie het beloofde telefoonhoesje zouden sturen :-(

Réponse : Smartest Order

Fijn dat je tevreden bent met de telefoon! Jammer om te horen dat de communicatie niet soepel verliep en dat het hoesje is uitgebleven. We nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze service te verbeteren.

Heel snel geleverd

Binnen 24 uur een zo goed als nieuwe I-Phone 6se van de 3e generatie geleverd gekregen voor minder dan de helft van de nieuwprijs. Superblij mee want dit is voor mij de enige goede i-phone met een handzaam formaat.

Réponse : Smartest Order

Wat een leuke review, dank je wel! Super om te horen dat je zo blij bent met de iPhone SE 3 — en helemaal fijn dat hij precies is wat je zocht. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie refurbished IPad Air geleverd…

Mooie refurbished IPad Air geleverd binnen 5 werkdagen. Een minimale beschadiging, maar als je het niet weet zie je het niet. Zo goed als nieuw!

Réponse : Smartest Order

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de refurbished iPad Air en dat de kwaliteit je positief is verrast. We wensen je er veel plezier mee!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ipad air 6 top kwaliteit gloednieuw…

Ipad air 6 top kwaliteit gloednieuw premium.

17 juin 2025

Réponse : Smartest Order

Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met de iPad Air 6. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer!

Noté 2 sur 5 étoiles

1 gratis screen protector en 1 betaald…

1 gratis screen protector en 1 betaald meebesteld bij mijn iPhone 16 Pro. Alleen ze passen niet. Kwa oppervlakte wel, want oppervlakte is kleiner dan oppervlakte scherm iPhone. Maar wanneer je ze mooi uitgelijnd wilt installeren blokkeert de zwarte omlijning een functionaliteit af. Waar is de kwaliteit control? Ze waren voor een I-phone 15.

Réponse : Smartest Order

Bedankt voor je feedback en jammer om te horen dat de screenprotectors niet goed passen. Dat had natuurlijk niet mogen gebeuren. We gaan dit intern oppakken met onze leverancier én onze kwaliteitscontrole.

Super service

Zeer snelle levering. Helaas functioneerde deze nieuwe iPhone niet goed en werd er direct een nieuwe toegestuurd. Zoals zij zeiden: gewoon, zoals het hoort.
Echt een aanrader, dit bedrijf!!!

13 juin 2025

Réponse : Smartest Order

Wat een fijne review, dank je wel! Vervelend dat het toestel eerst niet goed werkte, maar super om te horen dat de omruiling snel en soepel is verlopen. Zo hoort het inderdaad 😊

Noté 2 sur 5 étoiles

Samsung zonder Europese instellingen

Bij het aankopen van een toestel (Samsung) wordt niet vermeld dat het een niet Europees toestel betreft.
Het toestel dat geleverd werd was in absolute nieuw staat. Ik vermoed dat het toestel ook volledig nieuw en ongebruikt was. Helaas bleek het na het overhevelen van alle data en het installeren van de telefoon niet mogelijk om deze volledig in de nl taal te krijgen. Met veel hulp van AI is het gelukt om de meeste instellingen in NL te krijgen. Ik heb contact opgenomen met de servicedesk via mail. Ik heb aangegeven ontevreden te zijn omdat e.e.a vooraf niet is gemeld. Ik kreeg als reactie dat het voor de meeste klanten geen probleem was. Dit was een vrij korte onprofessionele reactie wat geen antwoord op mijn vragen gaf. Ik kreeg de optie de telefoon terug te sturen. Ik had meer ondersteuning verwacht van de firma. Het terugsturen was oor mij geen goede optie. Alle gegevens waren immers overgehaald van mijn oude toestel dat ook defect was. Ik heb maar geaccepteerd dat ik nu een toestel heb dat voor een deel Engelse instellingen heeft. Geen ramp, maar ook niet perse waar ik naar op zoek was.
Op mijn laatste mail waarin ik heb aangegeven meer service en ondersteuning te verwachten en dat ik het antwoord op mijn voorgaande mail niet als erg professioneel heb ervaren heb ik nooit meer antwoord gekregen.

12 juin 2025

Réponse : Smartest Order

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We vinden het oprecht jammer om te horen dat de communicatie rondom het toestel en de ondersteuning niet naar verwachting is verlopen. Dit is niet de service waar we voor staan, en we nemen uw feedback dan ook serieus.

We begrijpen dat het vervelend is om achteraf te ontdekken dat bepaalde instellingen niet volledig in het Nederlands beschikbaar zijn — dat had vooraf duidelijker gecommuniceerd moeten worden. Ook spijt het ons te horen dat onze reactie als onvolledig en onpersoonlijk is ervaren. We zullen dit intern bespreken om onze klantgerichtheid te verbeteren.

Team Smartest Order

Goede keus

Makkelijk te bestellen, snelle levering en uiterlijk apparaat uitstekend.

19 juin 2025

Réponse : Smartest Order

Dank je wel voor je mooie review! Super om te horen dat alles vlot is verlopen en je tevreden bent met het toestel. Graag tot een volgende keer!

Scherpe prijzen

Scherpe prijzen! Overzicht bestellingen van de website/facturen inzien is wat onoverzichtelijk, wel super tevreden over de service!

18 juin 2025

Réponse : Smartest Order

Bedankt voor je fijne review en je compliment over onze service! We nemen je feedback over het bestel- en factuuroverzicht zeker mee — daar kunnen we nog in verbeteren. Fijn dat je tevreden bent, en tot de volgende keer!

Noté 3 sur 5 étoiles

heb onlangs een iphone 13 besteld

heb onlangs een iphone 13 besteld, telefoon heeft geen schade of andere problemen, alleen de verkeerde kleur binnen gekregen terwijl ik een andere had besteld, voorderest alles goed verlopen, prima website

Réponse : Smartest Order

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en de iPhone in perfecte staat is. Jammer dat de kleur niet klopt — dat had natuurlijk niet mogen gebeuren. We zullen dit meenemen om onze service te verbeteren!

Noté 5 sur 5 étoiles

Thank you for the nice iphone 13 pro…

Thank you for the nice iphone 13 pro and the free glass.

Definitly going to order my iphone 16 here.

20 juin 2025

Réponse : Smartest Order

Thank you for the great review! We're happy to hear you're enjoying your iPhone 13 Pro — and that the free glass screen protector came in handy. 😄

Noté 4 sur 5 étoiles

Hebben me €9,95 extra laten betalen…

Hebben me €9,95 extra laten betalen voor zelfde dag bezorging (iphone 16) hebben ze hem bij post nl gedaan uiteindelijk wel gefixt

Réponse : Smartest Order

Bedankt voor je feedback! Vervelend dat de same-day delivery niet goed ging — dat had niet mogen gebeuren. Gelukkig is het uiteindelijk opgelost. We nemen dit mee om onze service te verbeteren.

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus