Das Unternehmen weigerte sich eine Rechnungskorrektur vorzunehmen, obwohl dies ein sehr einfacher und schnell durchzuführender Schritt ist. Der Kundensupport ist unglaublich schlecht. Wenn wir als Unt... Voir plus

Lisez les avis des autres
Overzichtelijke website met veel info. Veel producten redelijk scherp geprijsd. Ze leveren snel. Door de klantenservice werden we nog gebeld om het adres te controleren, omdat de bot die het online ha... Voir plus
L'entreprise a répondu
Belde net met de klantenservice waar mijn bestelling bleef, half uur aan de lijn gehangen om te kijken waar mijn Ipad pro blijft. Aan het eind van ons gesprek werd het pakketje toevallig bezorgd geluk... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Smartest Order is all about good quality, price and satisfaction. With excellent customer service and the best offers, we make sure you are always happy with your purchase!
Coordonnées de contact
Enschede, Pays-Bas
- +31 6 452 452 86
- info@smartestorder.com
- smartestorder.com
A répondu à 51 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Les gens ont aussi consulté
iPad werkt maar niet nog een keer hier bestellen
Ik heb een iPad Air 5 gekocht met de status ‘nieuw’. Er zijn echter een paar punten die mijn ervaring minder hebben gemaakt. Ten eerste is de iPad wel in een doos geseald aangekomen maar hij is officieel gerefurbished door Apple zelf, dus gloednieuw is hij niet. Ten tweede is er in de doos zelf een Amerikaanse adapter meegekomen die hier natuurlijk niet te gebruiken is en hebben ze als vervanging een goedkope knock-off lader gegeven die heel snel warm wordt. Ik gebruik nu mijn laptop adapter als lader. Ten derde heb ik de wifi en cellular model besteld maar deze iPad is alleen wifi, dus dat was erg misleidend. Een goed punt is dat de klantenservice mij voor aanschaf snel hielp met vragen. Verder zou ik hier niet zo snel nog een keer wat bestellen.

Réponse : Smartest Order
Ondanks dat de verzending door PostNL…
Ondanks dat de verzending door PostNL zeer slecht verlopen is ben ik zeer tevreden over de kwaliteit en de klantenservice 👍🏻

Réponse : Smartest Order
2 weken geleden ik heb een hoes besteld…
2 weken geleden ik heb een hoes besteld en tot nu ik heb nog niet ontvangen!

Réponse : Smartest Order
Las pas nadat ik iets had gekocht…
Las pas nadat ik iets had gekocht (iPad) dat er mensen waren met een slechte ervaringen met dit bedrijf. Schrok even en dacht: “zal toch niet!?” Via de Whatsapp een vraag gesteld, kreeg netje en snel antwoord. iPad werd netjes zoals beloof snel bezorgd. Het pakketje was goed en netjes verpakt. iPad doet het super en ziet er als nieuw uit. Al met al erg tevreden en kan mij niet vinden in de slechte reviews.

Réponse : Smartest Order
Een top bedrijf mijn iPhone 15 snel…
Een top bedrijf mijn iPhone 15 snel ontvangen en in top staat zal zeker vaker bestellen.

snelle levering, mooi toestel
snelle levering, in termijnen betalen is heel fijn. Mobiel is nieuw = geweldig, heel blij mee

Réponse : Smartest Order
Snelle levering. De telefoon is goed aangekomen en was netjes verpakt. Al met al goede service.

Super ervaring
Super snel en vriendelijk contact. Snelle verzending. Top product voor een top prijs!

Geen reactie
Er zat een defect in de geleverde telefoon. Zowel via contactformulier, mail als whatsapp werd niet op mijn vragen gereageerd.

Goede kwaliteit
Snel geleverd. Telefoon ziet er zoals beloofd onbeschadigd en als nieuw uit. (iphone 12, premium). Werkt naar behoren. Nu 1 dag in gebruik dus over lange termijn nog niets te zeggen

iPhone 14 blijkt iPhone 13
Een refurbished iPhone 14 besteld als cadeautje voor mijn zoon, bleek het een iPhone 13 te zijn met dezelfde afmetingen dus dat bleek pas na een kleine twee weken. Zowel op mail, 9 dagen na het plaatsen van de bestelling, als via het contactformulier enige tijd later als reminder op de website wordt niet gereageerd. Dit is gewoon oplichting. Ik bestel hier nooit meer.

Bijzonder slechte klantenservice
Bijzonder slechte klantenservice. Ik kreeg m’n telefoon glasplaatje stuk binnen, volgens had ik hier een mailtje over gestuurd waarop het antwoord was “deze kan je bij de Action kopen?!” En als ik m’n geld terug wou dat ik een tikkie kon sturen….

Réponse : Smartest Order
Via whatsapp beantwoorden ze je vragen…
Via whatsapp beantwoorden ze je vragen snel en doen niet moeilijk als je iets wilt terug sturen, en ze geven goeie tips, ik heb n iPad Air gekocht en ik dacht dat mijn Pencil niet op het magneetje werkte maar als advies was t : dat er meerdere pencils gemaakt zijn en dat wist ik niet dus ik had nog een oude Pencil waardoor het magneet niet werkte omdat die niet geschikt zijn. Omdat ik toch wat skeptisch was wat betreft refirbised, ben ik nu heel blij. Geen 1 krasje of wat dan ook. Splinternieuw alleen geen doos, maar wat moeten we met n doos.
Groetjes Yasmin

Réponse : Smartest Order
iPad Air 2024 besteld met premium…
iPad Air 2024 besteld met premium kwaliteit. Op zondag besteld en op woensdag ontvangen. Lijkt geheel nieuw, geen krasjes en batterij 100% en 1 keer opgeladen. iPad voor het eerst aangezet juni 2024. Oplaadkabel origineel en stekker zaten ook in het goed verpakte pakket. Wordt aangetekend verzonden. Ik ben geheel tevreden.

Réponse : Smartest Order
Prima plek voor een refurbished mobiel
De refurbished versie van de mobiele telefoon ziet er als nieuw uit. Het lijkt erop dat alleen originele verpakking ontbreekt. Het scheelde wel een aardig bedrag in de aanschaf.
Jammer dat er gebruik gemaakt werd van de (tegenwoordig) onbetrouwbare levering van PostNL, waardoor je 3 dagen kan wachten op je nieuwe mobiel.
Telefonisch is Smartest Order helaas moeilijk bereikbaar, want toen ik, twee dagen nadat geleverd zou worden, belde om navraag te doen kreeg ik geen contact en kon ook geen bericht achterlaten omdat de box al vol was.
Op de mail werd een dag later wel gereageerd, maar toen was de mobiel reeds geleverd.

Heel betrouwbaar
Heel betrouwbaar
Alles naar wens verlopen goeie af wikkeling.
Artikel in goeie verpakking verzonden gekregen.
De volgende bestelling zeker weer bij hun 👌

Réponse : Smartest Order
En savoir plus sur les différents types d'avis.