Goed dat dit bedrijf is gestopt was slechte kwaliteit en ook hele slechte ondersteuning. Artikelen die je zelf ook in China kon kopen. Bol.com was er ook een fan van maar liet mij ook in de kou staan... Voir plus

Onlangs een Doorguard deurbel met camera gekocht. Kreeg deze niet gekoppeld. Geprobeerd om telefonisch contact te krijgen, lukt niet. Online hulp gevraagd, maar moest door drukte daar wachten tot de... Voir plus

Bij problemen met de Doorquard XS (deurbel/camera) contact gehad met de leverancier Smart Home. Smart Home heeft ons geweldig geholpen en het probleem perfect opgelost zelfs de bijpassende gong wer... Voir plus

1. Fournisseur de systèmes de sécurité
  2. Magasin d'équipement de sécurité

Informations provenant de diverses sources externes

Smart Home Beveiliging producten zonder abonnement sturen een smartphone melding bij bezoeker, inbraak of brand. Zorg voor optimale veiligheid en controle.

2,4

Bas

Aucune trace de demande d’avis

2,4

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Zeer tevreden over de deurbel xs

Zeer tevreden over de deurbel xs. Duidelijk beeld en via de app . Zeer tevreden en nu hebben we een alarm systeem met buiten camera's besteld, voordeel is dat je deze zelf kan samenstellen. Toppie. 😉

2 novembre 2021

Positief kritisch

Ik waardeer het concept en ben tevreden over de producten. Waar ik minder happy mee ben is de hoeveelheid email die ik krijg en de kwaliteit van de gebruikershandleidingen. Die laatste kunnen veel beter, om te beginnen met een betere leesbaarheid.

1 novembre 2021

Niet eens 1 ster waardig ...

Niet eens 1 ster waardig .... goedkope gerebdande ali express meuk werkt niet naar behoren zelfs de app is niet meer in eigen beheer maar je dient via yoosee(third party app) te verbinden ... bedrijf ontkent alles natuurlijk

In aanvulling weer onjuistheden yoosee is een third app wederom niet ingaan top de trage en haperende werking tevens is de meuk wel degelijk rebranded en gewoon goedkope ali express (prove me wrong)

31 octobre 2021
Logo de Smarthomebeveiliging

Réponse de Smarthomebeveiliging

Hi Joris, bedankt voor je bericht. De producten en de app zijn volledig in eigen beheer. We maken gebruik van onze eigen SHB - Smart Home app. Het kan zijn dat je producten wellicht ziet op internet onder een andere naam. De software, hardware, de app, onze 24.7 community en natuurlijk de service en ondersteuning zijn volledig anders! Mocht je vragen hebben hierover laat het ons graag even weten!

Defecte camera

Nadat de geleverde camera het niet deed heb ik deze kosteloos kunnen retour zenden en binnen een paar dagen een nieuwe mogen ontvangen.
Deze doet wat hij moet doen prima service

22 octobre 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit