Jag blev uppringd av Elliot idag . Han va en lugn person och han lyckades övertala mej att gå över till SmartID..de är jag mycke nöjd med .. En mycke trevlig ung man .. Mvh Lens

Mycket trevlig person. Var lugn och kunde prata om annat också.

Skaffade SmartID för att känna mig lite tryggare mot bedrägerier och ID-kapning, och hittills är jag väldigt nöjd. Det var enkelt att komma igång och allt känns tydligt och smidigt. Det jag uppsk... Voir plus

1. Entreprise de logiciels
  2. Compagnie d'assurance

SmartID är ett företag med en klar och tydlig vision – att skapa en säkrare värld. Vi strävar efter att ge dig den bästa möjliga bedrägeri försäkringen genom att erbjuda en mängd innovativa lösningar.

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

29 avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Jag blev uppringd av Elliot idag .

Jag blev uppringd av Elliot idag .
En mycke trevlig ung man ..
Mvh Lens

15 avril 2026

Hej Lena!

Tack så mycket för din fina recension – det värmer verkligen att höra! 😊

Vi är glada att Elliot kunde guida dig tryggt genom bytet till SmartID, och vi ska absolut se till att han får höra dina fina ord. Det är precis det bemötandet vi strävar efter.

Välkommen till SmartID – hör gärna av dig om du någon gång har frågor!

Med vänlig hälsning.

Skaffade SmartID för att känna mig tryggare

Det jag uppskattar mest är trygghetskänslan. Bedrägerier händer tyvärr ganska ofta idag, och det bästa med tjänsten för mig är att veta att jag har ekonomisk ersättning om jag skulle bli drabbad. Det gör att man känner sig mycket lugnare.

Kan absolut rekommendera SmartID till andra som vill ha lite extra skydd och trygghet i vardagen.

12 mars 2026

Hej Kevin!

Tack för din feedback! Vad trevligt att ni är nöjd med tjänsten och kan tänka dig rekommendera oss vidare!

Med vänliga hälsningar, Kundservice

Klockren tjänst med ersättning och…

Klockren tjänst med ersättning och hjälp att säga upp de jag hade tidigare. Skönt med ett skydd där trygghansa är bakom och skyddar. Tack för bra bemötande
Med vänliga hälsningar
Ken

29 septembre 2025

Hej Ken!

Tack så mycket för din generösa 5-stjärniga recension. Det värmer oss innerligt att höra att du känner dig nöjd med tjänsten! Vi kommer att framföra dina trevliga ord till våra representanter.

SmartID.

Tänk om jag blivit uppringd av ert…

Tänk om jag blivit uppringd av ert företag två veckor tidigare. Har råkat ut för ett bedrägeri som kostade mig 80000 kronor. Falska whatsapp profiler som utger sig vara kända börsexperter. Rekommenderar aktier som kommer att stiga i värde. Det går bra ett par gånger. Sen när man lägger in större belopp säljer dom snabbt och får en stor vinst. Alla som gått i deras fälla förlorar alla pengar. En del människor har förlorat alla sina besparingar. Detta bedrägeri kallas pump and dump. Bedragarna tar hjälp av AI-teknik för att få det att se trovärdigt ut. All ny teknik gynnar dessa avskum. Det finns inga försäkringar som täcker dessa bedrägerier. Hansdelsplattformar som Avanza, Nordnet mfl tar inget ansvar. Dom har fått hård kritik från Finansinspektionen. Även om jag förmodligen aldrig kommer tillåta att bli lurad igen så har jag tecknat denna försäkring. Man kan ju aldrig vara säker i dessa tider. Tänk så mycket pengar man betalat till My Safety och aldrig fått någon hjälp. När man verkligen råkar ut för sånt här så täcker inte deras försäkringar. Då räcker det att ha en vanlig hemförsäkring med is-skydd.

27 août 2025

Hej Ingela!

Tack så mycket för din generösa 5-stjärniga recension. Det värmer oss innerligt att höra att du känner dig nöjd med tjänsten! Vi är stolta över att kunna erbjuda dig vårat skydd.

SmartID.

Helt klart bäst på marknaden

Helt klart bäst på marknaden.
Skönt att man får ID skydd och ersättning.

1 mai 2025

Réponse : SmartID

Tack återigen Mikkel för ännu en generös 5-stjärnig recension. Vi är glada över att ha dig som nöjd kund hos oss!

SmartID

Jag upplevde säljaren att han var…

Jag upplevde säljaren att han var väldigt kunnig och jag har haft er förut och varit nöjd och nu fortsätter jag med er

16 juin 2025

Réponse : SmartID

Tack så mycket för din generösa 5-stjärniga recension. Det värmer oss innerligt att höra att du känner dig nöjd med tjänsten! Vi kommer att framföra dina trevliga ord till vår försäljningsrepresentant!

Mycket trevlig person

Mycket trevlig person. Var lugn och kunde prata om annat också.

18 décembre 2024

Réponse : SmartID

Tack så mycket för din generösa 4-stjärniga recension.

Vi uppskattar dina vänliga ord och kommer att lyfta fram detta till kampanjansvarige som du har pratat med!

SmartID.

Mycket trevlig person och han…

Mycket trevlig person och han förklarade så man förstod

10 décembre 2024

Tack så mycket för din generösa 5-stjärniga recension.

Vi kommer se till att framföra dina fina ord till Elias som ni har pratat med hos oss!

Bra bemötande

Bra bemötande!
Rekomendars starkt!!!

21 mai 2024

Tack så mycket för din generösa 5-stjärniga recension.

Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta sträva efter att förbättra oss ännu mer!

Allting gick väldigt smidigt

Allting gick väldigt smidigt. De har en väldigt bra kundsupport som var väldigt hjälpsamma när jag hade frågor

20 mai 2024

Tack så mycket för din generösa 5-stjärniga recension.

Din feedback betyder mycket för oss och vi kommer att se till att meddela vår kundsupport om dina fina ord!

SmartID.

Tack Martin för ett fint trevligt…

Tack Martin för ett fint trevligt samtal o du förklarade det att man förstod det och är tacksam för att du tog kontakt ❤️

21 mars 2024

Tack så mycket för din generösa 5-stjärniga recension.

Din feedback betyder mycket för oss och vi kommer att se till att meddela Martin om dina fina ord! Vi är övertygade om att vi kommer att göra dig nöjd med ditt val!

Känns kanon!

12 mars 2024

Kära Rebecca,

Tack för din underbara recension! Vi är glada att vår tjänst känns kanon, och är övertygade om att vi kommer att uppfylla dina förväntningar. Din feedback är ovärderlig för oss och vi ser fram emot att fortsätta skydda dig.

SmartID

Mycket trevligt samtal o mycket bra…

Mycket trevligt samtal o mycket bra information om bedrägeri säkerhet för mig❤️❤️❤️

29 février 2024

Kära Susanne,

Vi vill ta tillfället i akt att tacka dig för den underbara recensionen du har delat. Det gläder oss att höra att vår tjänst har blivit din favorit!

Din feedback betyder mycket för oss och hjälper oss att fortsätta sträva efter att leverera ett högkvalitativt ID & bedrägeriskydd, samt en enastående kundupplevelse. Vi är så glada att vi har kunnat uppfylla dina förväntningar.

Tack igen för att du valde vårt skydd och tog dig tid att lämna din positiva recension. Om du någonsin har några frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att fortsätta skydda dig.

SmartID.

Nu håller vi tummarna att vi kan känna…

Nu håller vi tummarna att vi kan känna oss lite tryggare, i den mörka värld som vi lever i

8 février 2024

Tack så mycket för din generösa 5-stjärniga recension.

Din feedback betyder mycket för oss och hjälper oss att fortsätta sträva efter att leverera ett högkvalitativt ID & bedrägeriskydd, samt en enastående kundupplevelse. Vi är övertygade om att vi kommer att göra dig nöjd med skyddet du har valt!

Super bra hjälp!!

Blev blåst av ett 365lotto!! SmartID hjälpte mig bestrida fakturorna så j***vla bra!!

2 janvier 2024

Tur i Oturen

För ett tag sedan hade jag väldigt stora problem med att säga upp mitt abonnemang hos ett företag som är konkurrenter Smart ID. De påstod att jag aldrig har sagt upp mig vilket var en total lögn. De höll även inte vad de lovade.

Några dagar senare fick jag kontakt med Tilda från Smart ID. Hon hjälpte mig inte bara att skaffa Smart ID, utan även att säga upp mig från mitt tidigare abonnemang. Hela denna process tog ungefär 30 minuter!

Rekommenderar Smart ID varmt!

Stort tack Tilda för servicen dessutom! 10/10⭐️

27 novembre 2023

Tack så mycket för din generösa 5-stjärniga recension.

Din feedback betyder mycket för oss och hjälper oss att fortsätta sträva efter att leverera ett högkvalitativt ID & bedrägeriskydd, samt en enastående kundupplevelse. Vi kommer även att framföra dina trevliga ord om Tilda! Detta uppskattar hon garanterat!

SmartID.

NI hjälper mig när banker och politker…

NI hjälper mig när banker och politker inte gör detta !!

Jag fick hjälp av en vid namn Kevin som var väldigt proffisionell och hjälpsam. Andra bolag erbjuder bevakning av personnummer men inte en försäkring.

Kevin förklarade tydligt skillnaden och därför bytte jag ifrån Tryggsam till Smartid och blev totalt skyddad på riktigt.

18 septembre 2023

Tack så mycket för din generösa 5-stjärniga recension.

Din feedback betyder mycket för oss och hjälper oss att fortsätta sträva efter att leverera ett högkvalitativt ID & bedrägeriskydd, samt en enastående kundupplevelse. Vi är kommer även att framföra dina trevliga ord om Kevin!

Väldigt bra!

Pratade med Martin, super kunnig.
Ändrade från vanligt ID skydd till detta där jag är skyddad på riktigt.

10 octobre 2023

Tack så mycket för din generösa 5-stjärniga recension.

Din feedback betyder mycket för oss och hjälper oss att fortsätta sträva efter att leverera ett högkvalitativt ID & bedrägeriskydd, samt en enastående kundupplevelse. Vi kommer även att framföra dina trevliga ord om Martin!

SmartID.

Kund ansvarig Torkel ringde upp mig

Kund ansvarig Torkel ringde upp mig. Han sa förklarade bra och tydlig. Jag känner mig lurad av min tidigare produkt. Detta är den absolut bästa produkten jag någonsin haft. En rejäl försäkring och ett rejält skydd. Tack för denna upplevelse.

28 septembre 2023

Kära Mats,