Lurendrejeri företag! Först säger det en sak, sedan säger man upp avtalet under prövoperioden. Då ringer de upp och lovar guld o gröna skogar som sedan inte gäller och priset blir något helt annat... Voir plus
Jag pratade med David, jättetrevlig kille och dessutom väldigt bra på sälja. Han lyckades ändra på mina tankar trots att jag var fast vid min tanke. Han var lyhörd, svarade på alla mina frågor och kän... Voir plus
- Entreprise de logiciels
- Agence d'évaluation du crédit
- Service de protection contre les incendies
- Bureau des affaires juridiques
À propos de Tryggsam
Vi kompletterar försäkringar med
smarta säkerhetstjänster
I över ett decennium har Tryggsam varit en pålitlig partner som kompletterar försäkringar med innovativa säkerhetstjänster.
Vårt mål är att du aldrig ska behöva använda din försäkring – och i de fall där försäkringen inte täcker allt, finns vi här för att hjälpa till.
Tryggsam erbjuder smarta tjänster som skyddar dig, din familj och ditt hem redan innan något händer.
Våra 30 medarbetare i Stockholm hjälper dagligen över 70 000 användare.
Läs mer om hur vi kan hjälpa dig till en säkrare vardag på vår hemsida! Välkommen!
Hästholmsvägen 28 10tr, 13130, Stockholm, Suède
- 0771-404 505
- kundservice@tryggsam.se
- tryggsam.se
A répondu à 38 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Lurendrejeri företag!
Lurendrejeri företag!
Först säger det en sak, sedan säger man upp avtalet under prövoperioden. Då ringer de upp och lovar guld o gröna skogar som sedan inte gäller och priset blir något helt annat. Sedan går de inte att säga upp för då har avtalsstarten redan varit.
Som brev på posten under pågående ärende som kommer inkasso, men de skall man tydligen inte betala säger de nu ..... Phuuuuu
Gå inte på deras taktiker, håll er som långt bort ni bara kan ifrån de här företaget.
Trevlig tjej som ringde o bra att ta…
Trevlig tjej som ringde o bra att ta familjepaketet så min man också är skyddad.

USCH
Jag undrar vad det är för någonting , det där tryggsam.
Fick ett SMS om att jag hade varit aktiv i något, och att jag skulle kontakta dem.
🤮
Duktig och lugn kille
Det var en väldigt lugn och saklig kille vid namn David Löfberg som ringde. Han var tålmodig och hjälpte mig nästan hela vägen. Det var bara när jag skulle bekräfta som vi avslutade samtalet eftersom han inte fick vara med längre.

Réponse : Tryggsam
Mycket bra trevlig försäljare som hette…
Mycket bra trevlig försäljare som hette ruben.
Rekommenderar

Réponse : Tryggsam
Mehdi är trevlig och härlig att prata med
Hej Mehdi är väldig posetiv och jätte trevlig att prata med. Han va väldigt lugn. Och var väldigt uppskattat när han frågade om man hade något man ville tillläga eller frågor. Han berätta väldig mycket om produkten och vad den gjorde och vad som säkrade mig i mitt hem.

Försök till bedrägeri
Blev uppringd av en säljare på Tryggsam som påstod att jag hade ett abonnemang hos dem som löpte ut nu i april. De ville förlänga att jag skulle förlänga abonnemanget. Alla påståenden och försäljningsargument från Tryggsams säljare var lögn från första påståendet till sista. Samtalet avslutades med att säljare la på luren.
uppmaning från min sida är att lita inte på detta bolags säljare. Lägg på telefon om de ringer.
BLUFFBOLAG.

Réponse : Tryggsam
David hade ett bra bemötande och…
David hade ett bra bemötande och förhållningssätt med bra detaljer och konkret.

Väldigt trevligt samtal
Väldigt trevligt samtal! Trevlig bemötande av Ruben! Han var informativ & förtroendeingivande! Glad & positiv kille 😃 Bra samtal!👊🏻

Réponse : Tryggsam
Jag är nöjd med formuleringan av…
Jag är nöjd med formuleringan av Mehadi.
Mvh

Réponse : Tryggsam
Melvin Forsberg har pratat med mig och…
Melvin Forsberg har pratat med mig och det var ett supertrevligt samtal.

Réponse : Tryggsam
En savoir plus sur les différents types d'avis.