L'entreprise a répondu
Kiitoskortit olivat todella upeat ja vaikka ensimmäisen satsin kanssa olikin pieni ongelma, smartphoto-takuu oli juuri sitä, mitä luvattiinkin ja korvaavat tuotteet tulivat pikaisesti. Ei voi kuin suo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kuvat saapuivat yli 2 viikkoa tilauksen jälkeen. Tilasin kiitoskuvat yo-juhlissa jaettavaksi, ja niiden piti saapua hyvissä ajoin. Paketti saapuikin postilaatikkoon vasta juhlien jälkeen. Jouduin hank... Voir plus
L'entreprise a répondu
Tilaukseni ei saapunut lainkaan perille ja tilauksessa lukee silti ”tuotannossa” vaikka minulle on väitetty että se on lähtenyt postilla eteenpäin. Olen odottanut tilaustani jo 4 viikkoa. Laitoin pa... Voir plus
L'entreprise a répondu
smartphoto, entinen ExtraFilm, on Euroopan johtava valokuvanvalmistaja netissä. Meillä voit tehdä kaiken ja enemmänkin: kehittää kuvia, tehdä kuvakirjoja, canvas-tauluja, suurennoksia tai kuvalahjoja kuten kuvamukeja, hiirimattoja, kuvakalentereita tai muita hienoja kuvalahjoja! Jotta asiakkaanamme saisit parhaan palvelun, meillä on smartbonus, smarttakuu ja smartdialog.
Écrit par l'entreprise

Östergatan 39, 211 22, Malmö, Finlande
Demande des avis aux clients
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
En ole vieläkään saanut tilaamiani kuvia.
Lasku erääntyy,en aio sitä maksaa!

Réponse de smartphoto
kirjailu repussa oli huonolaatuinen ja kultaisen langan seassa oli pinkkiä lankaa

Réponse de smartphoto
Olen erittäin tyytyväinen Smartphotoon! Olen tilannut jo 12. valokuvakirjani, ja laatu on ollut joka kerta erinomainen. Suunnitteluohjelma on helppokäyttöinen ja monipuolinen, mikä tekee valokuvakirjan tekemisestä miellyttävää. Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka arvostavat laatua ja hyvää palvelua!

Réponse de smartphoto
Kuvat ei yli 3viikon odottamisen jälkeen ole koskaan tullut perille. Piti tulla jo kaksi viikkoa sitten, mutta ei näy.

Réponse de smartphoto
Tuotetta ei ole näkynyt yli kuukauteen tilauksesta

Réponse de smartphoto
Toimitus viivästyi enkä saanut lähetettyä kutsukortteja ajoissa vieraille. Maksu kuitenkin hyvitettiin.

Réponse de smartphoto
Ensimmäinen paketti ei koskaan saapunut perille. Olin yhteydessä asiakaspalveluun ja tunnin sisällä sähköpostiini vastattiin ja tuote lähetettiin minulle uudelleen ilman lisämaksua. Kiitos hyvästä palvelusta.

Réponse de smartphoto
Postituksen kanssa ongelmia ja todella pitkä aika että tuotteet tulivat. Vihdoin kun kuvat olivat saapuneet, pettyneenä huomasin kuinka huonolaatuiset kortit olivat. Kuvasta oli tullut tumma ja epäselvä ja kortin takapuolella oleva teksti oli kuin muste olisi loppunut kesken kaiken.

Réponse de smartphoto
Kortit tulivat luvatussa ajassa ja olivat sellaiset mitä oli luvattu. Kaikki hyvin!

Réponse de smartphoto
Erittäin hyvin tehty tuote ja kohtuuhintainen. Suunnitteluvaiheessa olisin kaivannut nähdä tilaamani pullon kuvat, kuinka ne siihen asettuvat. Nyt harmikseni jäi iso rako taustaväristä ilman pullon toiselle puolelle.

Réponse de smartphoto
Kuvamuokkauksen helppous, edullinen hinta sekä melko nopea toimitus. Laatu ok

Réponse de smartphoto
Helppo suunnitella kuvalliset kiitoskortit, hinta myös todella edullinen. Kuvantarkkuus oli hieman huonontunut alkuperäisestä ja valokuva oli kortissa tummempi, kuin alkuperäinen.

Réponse de smartphoto
Todella nopea toimitus ja korkealaatuinen tuote. Olen hyvin tyytyväinen.

Réponse de smartphoto
En savoir plus sur les différents types d'avis.
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.