Har netop taget BE kørekort hos Snevig med Mikael. 5 store stjerner. Alt er gået mega godt. Godt teori kursus (små hold) plads til spørgsmål. Alt kørsel er gået super godt, med gode forklaringer. Og... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg kan varmt anbefale Michael Snevig, når der skal erhverves b/e kørekort. Jeg var overbevist om, at jeg aldrig skulle lykkes med at bakke med trailer - men Michael gjorde en stejl læringskurve flad.... Voir plus
Efter mange års kørsel med campingvogn skulle jeg have nyt kørekort pga. køb af ny tung bil. Fandt Michael efter anbefaling fra en god ven. Grundet god og effektiv gennemgang af teori og kørsel i prak... Voir plus
Det har været en fantastisk god oplevelse at tage B/E kørekort hos Snevig. Michael er en dygtig underviser og giver god instruktion i bilen. Jeg var velforberedt til prøven efter vi havde været igen... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos Snevigs Trailerkørekort sørger jeg for, at du får den viden, de færdigheder og den erfaring, du har brug for når du kører med trailer. Samtidig med, at du selvfølgelig også får en god køreoplevelse. Snevigs Trailerkørekort ligger i Helsingør. Der er teoriaften i Helsingør, og kørsel både i Helsingør og Hillerød. Automatgear i skolevogn sikrer nem læring.
Coordonnées de contact
Danemark
- snevig.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Hurtigt og godt forløb
Hurtigt og godt forløb. Tryg stemning og nem at komme i kontakt med. Det kunne ikke være bedre😄
Klar anbefaling til alle der ønsker et trailer kørekort
Super god oplevelse ved Snevigs trailerkørekort. Rar og hyggelig stemning under forløbet med Michael. Det var struktureret, effektivt forløb hvor man blev klædt godt på op til køreprøven.
Køretøj og trailer der blev stillet til rådighed var af nyere dato og en fornøjelse at øve med.
Kan klart anbefales!
God og struktureret undervisning
God og struktureret undervisning.
Det har været en meget positiv oplevelse at tage trailerkørekort hos Snevig.dk.
Alt er struktureret, klart og professionelt.
Tak for en god oplevelse.
Rigtig god kontant undervisning.
Rigtig god kontant undervisning.
Nem og hurtig kommunikation med Michael - han har en plan, så alle bliver glade.
GØR DET IKKE SVÆRRE END DET ER.
Michael er god til at give den rigtig feedback til kører timerne. Det var en super oplevelse. STOR ANBEFALING
Thomas
Super dygtig og kompetent kørelærer
Super dygtig og kompetent kørelærer. Følte mig super tryg og godt forberedt til køreprøven.
Michael snevig er en rolig og rar…
Michael snevig er en rolig og rar kørelære der holder sine aftaler . Følte mig godt rustet til prøven
Meget professionel
Super god oplevelse at tage B/E kort hos Michael. Levede fuldt op til anbefalingerne.
CN.
Super hyggelig
Super hyggelig, ordentlig og professionel oplevelse! Alt er gået som smurt, og dejlig bil at køre i.
Klar anbefaling herfra.
En super behagelig oplevelse.
En super behagelig, kompetent og ikke mindst hyggelig oplevelse. Ingen problemer at få BE kørekort med Michaels hjælp. 👍Meget fleksibel i forhold til køretimer.
Super god oplevelse.
Små 4 uger fra teoriaften til bestået køreprøve.
Det gik super hurtigt og Michael har en god og forstående måde at fortælle samt lære fra sig.
Tak for nogle hyggelige timer Michael, du fortjener helt bestemt en stor anbefaling herfra.
Kompetent undervisning
Hvi du skal have trailerkort (B/E) kan jeg varmt anbefale
Michael Snevig. Han er kompetent i sin undervisning, og god til at formidle.
Jeg har taget trailerkort den 17.04.2024.
Jeg valgte Michael Snevig på baggrund…
Jeg valgte Michael Snevig på baggrund af trustpilot, for så mange mennesker kan vel ikke tage fejl.
De tog ikke fejl. Hvis du skal tage trailer kort i nordsjælland, er Michael Snevig det rigtige valgt.
Fra første kontakt til bestået køreprøve gik der en måned. Kan kun anbefales.
God og kompetent undervisning
God, kompetent og hyggelig undervisning. Som alle andre bestod jeg første gang uden de store problemer. Michael fører os, med sikker hånd, igennem hele forløbet
Kompetent oplevelse
Jeg har på 3 uger erhvervet BE kørekort hos Michael Snevig og haft en meget positiv oplevelse.
Godt forløb med fokus på de centrale begreber.
Jeg kan kun anbefale MS når der skal erhverves trailerkørekort.
Michael yder sublim undervisning
Michael yder sublim undervisning! Helt fantastisk sted at tage kørekort til trailer. Super flink, ærlig omkring tingene og der er styr på det! Man er i gode hænder!
Bestod i første forsøg🌟
Super dygtig kørerlærer som samtidig er rigtig hyggelig og sjov at kører rundt med. Michael er bare en rar fyr at være i selvskab med og har altid en masse gode historier at fortælle når man sidde i bilen sammen. Og bestod min kørerprøve i første hug💪🏻
Kan kun anbefale Michael🌟
Hvis du skal tage trailerkørekort i…
Hvis du skal tage trailerkørekort i Nordsjælland, kan jeg klart anbefale Senvigs køreskole.
Michael er en dygtig kørelærer og en flink fyr, han har styr på tingene.
Det har helt igennem været en god oplevelse at tage kørekort hos ham.
I have just received my B/E.trailer…
I have just received my B/E.trailer licence with Snevig.
The course is efficient and professional, and Michael was flexible, friendly and super helpful through the whole process.
Above all else the training was superb!
If you need a trailer licence then look no further.
En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse. Ingen lange ventetider Michael lavede aftaler med det samme om kørsel og prøve. Konkret og god undervisning, det der var behov for at blive øvet blev øvet så både teori og kørsel blev Konkret og til at håndtere. kan kun anbefales.
Snevig.dk fremragende køreskole
Michael Snevig er en yderst dygtig og kompetent kørelære.
Kom lyn hurtigt på hold og på ganske kort tid kommet igennem forløbet med en bestået prøve
L’expérience Trustpilot