Har netop taget BE kørekort hos Snevig med Mikael. 5 store stjerner. Alt er gået mega godt. Godt teori kursus (små hold) plads til spørgsmål. Alt kørsel er gået super godt, med gode forklaringer. Og... Voir plus
Jeg kan varmt anbefale Michael Snevig, når der skal erhverves b/e kørekort. Jeg var overbevist om, at jeg aldrig skulle lykkes med at bakke med trailer - men Michael gjorde en stejl læringskurve flad.... Voir plus
Efter mange års kørsel med campingvogn skulle jeg have nyt kørekort pga. køb af ny tung bil. Fandt Michael efter anbefaling fra en god ven. Grundet god og effektiv gennemgang af teori og kørsel i prak... Voir plus
Det har været en fantastisk god oplevelse at tage B/E kørekort hos Snevig. Michael er en dygtig underviser og giver god instruktion i bilen. Jeg var velforberedt til prøven efter vi havde været igen... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Hos Snevigs Trailerkørekort sørger jeg for, at du får den viden, de færdigheder og den erfaring, du har brug for når du kører med trailer. Samtidig med, at du selvfølgelig også får en god køreoplevelse. Snevigs Trailerkørekort ligger i Helsingør. Der er teoriaften i Helsingør, og kørsel både i Helsingør og Hillerød. Automatgear i skolevogn sikrer nem læring.
Danemark
- snevig.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Michael specialiserer sig som den…
Michael specialiserer sig som den eneste på Sjælland udelukkende i trailerkørekort. Derfor valgte jeg ham med forventning om, at jeg her ville få højst mulig kvalitet for pengene. Jeg blev bestemt ikke skuffet. Det var en fornøjelse. Kan kun varmt anbefale Michael.
Meget kompetent og behagelig køreskole
Jeg skulle bruge et trailerkørekort, da vi har fået campingvogn. Fandt Snevig.dk og kørelærer Michael på nettet. Sikker, kompetent og behagelig undervisning gav fin teori og super gode køretimer. En rigtig god oplevelse der kun kan anbefales.
Trailerkørekort effektivt og pædagogisk
Som 73-årig var jeg lidt betænkelig ved at skulle tage et trailerkørekort, men det var nødvendigt.
Michael har været en fantastisk god og pædagogisk lærer med præcise og forståelige instruktioner. Han har den rette balance imellem at undervise og have krav og forventninger, når forløbet er så koncentreret og effektivt som det er hos Michael - så min varmeste anbefaling
Rigtig god oplevelse!
Det var godt, trykt og hyggeligt at tage trailerkort hos Snevig. Jeg bestod i 1. forsoeg, selvom jeg aldrig har koert med trailer tidligere. Jeg anbefaler helt sikkert Michael Snevig!
Super kompetent undervisning
Super kompetent undervisning og samtidig en meget behagelig stemning under hele forløbet. Kan på det varmeste anbefale Michael hvis der er behov for et Trailor/BE kort.
Mvh
Henrik
Bedste kørelærer
Jeg var meget nervøs for at skulle tage trailerkørekort og udskød det hele tiden, jeg ledte nettet tyndt i den forbindelse og samtidig fik jeg anbefalet Snevig og har ikke fortrudt dette 2 sekunder.
Michael har formået at klæde mig godt på med alt hvad jeg skal vide og samtidig gøre mig rolig, når vi kørte på vejene. Dagen inden køreprøven, var jeg ude med Michael på vejene og var så nervøs, Michael tog sig god tid og gennemgik tingene stille med mig og vi kørte stille og roligt rundt og jeg tog derfra klar til køreprøven.
Derudover er Michael utrolig sød, rolig og meget tålmodig - Er nærmest helt trist over vi ikke skal ud på vejene sammen mere, måske jeg skal give Michael en tur i min bil med min trailer.
Vil til hver en tid anbefale Michael, dem som skal på vejene med ham, er så heldige.
“Bedre trailerundervisning får du ikke”
Jeg fik anbefalet Snevig af en af hans tidligere elever samt en kollega, med ordene “bedre trailerundervisning får du ikke”… og efter mit forløb hos Michael, kan jeg kun give dem ret! Utrolig kompetent undervisning i trygge behagelige rammer!
Michael er god til at guide og give…
Michael er god til at guide og give gode råd hvis man er lidt nervøs.
Så vil klart anbefalede snevig hvis du skal have trailerkort.
Jeg har taget trailerkørekort hos…
Jeg har taget trailerkørekort hos Michael Snevig. Helt igennem en god oplevelse. Lokaler, bil, undervisning, køretimer og planlægning er til 10/10
Super kompetent og behagelig oplevelse.
Super kompetent og behagelig oplevelse.
Har fået taget B/E her i maj og er ærgerlig over at det allerede er slut, så godt var hele forløbet.
Michael er rigtig god til at give ro og motivere, så man får lyst til at køre bedre og have styr på de tekniske krav.
Ønsker du er kørekort til påhængskøretøj, så skal du vælge Snevig.
Michael er kompetent og engageret
Michael er kompetent og engageret. Samtidig er han ret god til at “afluse” eventuelle dårlige vaner, som kunne bringe problem til køreprøven. Tak for nogle faglige og hyggelige køretimer.
God oplevelse hele vejen igennem
God oplevelse hele vejen igennem. Kan varmt anbefales.
Michael er en dygtig lærer.
Michael er en dygtig lærer.
Alt blev fortalt på en måde så selv nybegyndere i faget forstår.
Undervisning med kvalitet
Tog for nylig trailerkørekort hos Snevig, hvilket var en fornøjelse. Hurtig og effektiv undervisning med fokus på detaljerne som også gjorde det nemt at huske. God fleksibilitet i forhold til hvornår køretimerne kunne afholdes og på 1 2 3 så var køreprøven afsluttet og bestået.
Tak for nogle hyggelige timer med gode snakke fyldt med tips og tricks.
Jeg tog trailerkørekort hos Michael.
Jeg tog trailerkørekort hos Michael.
Det kørte på skinner, og man følte sig helt klar til køreprøven.
Anbefales!
Jeg har taget kørekort 3 gange nu, bil, mc og nu trailerkørekort, og jeg må sige at Michael har været den bedste. Michael er tålmodig, seriøs, afslappet, og bare super rar at være i selskab med. Jeg har været super glad for forløbet!
10/10
Michael er en meget behagelig fyr og dygtig kørerlærer. Han gør køretimerne til noget meget afslappende og er god til at fortælle hvad der vil blive lagt opmærksomhed på ved en køreprøve. Derudover er han meget tålmodig når man fx skal bakke med traileren som nybegynder. Han var meget fleksibelt i forhold til at køre når det passede mig bedst.
Kan kun anbefale at tage trailerkort hos ham.
Michael er ekstrem seriøs om sit…
Michael er ekstrem seriøs om sit håndværk, men har også et fantastisk glimt i øjet og god humor. Det har været en fornøjelse at tage trailerkortet hos dig og vil til enhver tid anbefale dig til andre.