Snevig Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Har netop taget BE kørekort hos Snevig med Mikael. 5 store stjerner. Alt er gået mega godt. Godt teori kursus (små hold) plads til spørgsmål. Alt kørsel er gået super godt, med gode forklaringer. Og... Voir plus

Efter mange års kørsel med campingvogn skulle jeg have nyt kørekort pga. køb af ny tung bil. Fandt Michael efter anbefaling fra en god ven. Grundet god og effektiv gennemgang af teori og kørsel i prak... Voir plus

Det har været en fantastisk god oplevelse at tage B/E kørekort hos Snevig. Michael er en dygtig underviser og giver god instruktion i bilen. Jeg var velforberedt til prøven efter vi havde været igen... Voir plus

1. École de conduite
  2. Auto-école

Écrit par l'entreprise

Hos Snevigs Trailerkørekort sørger jeg for, at du får den viden, de færdigheder og den erfaring, du har brug for når du kører med trailer. Samtidig med, at du selvfølgelig også får en god køreoplevelse. Snevigs Trailerkørekort ligger i Helsingør. Der er teoriaften i Helsingør, og kørsel både i Helsingør og Hillerød. Automatgear i skolevogn sikrer nem læring.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super hyggelig og profesionel

Jeg kan klart anbefale Snevig super hyggelig, og samtidigt meget professionel inden for trailerkort, man er super godt klædt på til køreprøven efter nogle timer med Snevig i teori lokalet og så på vejen. Derudover er det super lækkert at han har en bil med automatgear så man bare skal koncentrer sig om at køre 😉

6 décembre 2023

Super professionel

Jeg søgte på internet efter trailerkørekort. Prisen var ikke afgørende, men hvor “seriøst” indtryk jeg fik. Jeg har på ingen måde fortrudt mit valg.

Michael Snevig giver et meget professionelt træningsforløb, lige hvad du skal bruge og under afslappende former. Køreprøven er slet ikke en udfordring hvis du følger Michaels råd og vejledning 😁

MEGET positiv oplevelse og kan klart anbefales 👌

29 octobre 2023

Kan kun anbefales

Super fedt sted at tage trailerkørekort, alting spiller som det skal. Sødeste kørelære Michael, som både hjælper og er villigt til at planlægge ud fra ens stramme program i hverdagen. Kan kun give en kæmpe anbefaling herfra.

25 octobre 2023

Michael kan lide sit job og tager dig…

Michael kan lide sit job og tager dig seriøst, man føler sig virkeligt godt tilpas, og Michael formår at give dig sikkerhed og selvtillid op til køreprøven.
Han er absolut top prof og har en personlighed der gør ethvert møde til en behagelig oplevelse.
Min bedste anbefalinger 👍

18 août 2023

10 out of 10

Trailerkørekort effektivt og med kvalitet.
Micheal Snevig er en meget behalig person og en meget dygtig kørelærer.
Kan kun anbefale at tage trailerkørekort hos Micheal.
Mange Tak

18 juillet 2023

Tip 10

Jeg har idag d. 11/8-2023 bestået min køreprøve til B/E.
Godt nok i 2. Forsøg, hvilket bestemt ikke var Michaels fejl (kørte for stærkt 🙄).
Michael er udover at være hammer dygtig på sit felt, også aldeles behagelig i sine forklaringer og irettesættelser, og er derudover god til at formulere regler mv. så man kan huske dem.
Så Michael, du får mine varmeste anbefalinger, og er næsten ked af det blev overstået så hurtigt. 😘

11 août 2023

Tak til Michael Snevig for vel…

Tak til Michael Snevig for vel overstået BE kørekort,
Du får kun 5 stjerner, et sønderjysk kagebord efter lektionen havde udløst den 6.
Som alle de øvrige beskriver det forgår det i rolige rammer, der er tid til samtale og klare og tydelige meldinger gør at det føles afslappet samtidig med at man ikke er i tvivl om at du har et øje på hver finger.
God og kompetent underviser.

8 août 2023

Perfekt forløb i forbindelse med B/E kørekort

Jeg har haft fornøjelsen af Michael som kørelære i forbindelse med mit B/E kørekort. Michael er utrolig dygtig til at forklare reglerne samt hvad man skal være opmærksom på under kørsel. Det udleveret materiale omkring de forskellige regler er skrevet på en let forstålig måde. Skolevognen er i god stand og let at håndtere i trafikken.

Michael er god til at komme med råd og vejledning under kørsel uden at dette bliver en belastning.

Jeg kan på det varmeste anbefale Michael til alle som ønsker at tage kørekort i trygge rammer. Teorien er til B/E er klaret i mindre hold hvor det er god tid at snakke om de forskellige emner.

15 juin 2023

Super godt!

Hos Michael er der ikke så mange dikkedarer. Han er dygtig, det er effektivt og til en yderst rimelig pris. Han guider eleverne trygt og godt i gennem på en sikker, behagelig og venlig måde, så man både lærer alt man skal, og samtidig er helt tryg ved selve køreprøven.

16 juin 2023

Jeg kan varmt anbefale Michael Snevig

Jeg kan varmt anbefale Michael Snevig, når der skal erhverves b/e kørekort. Jeg var overbevist om, at jeg aldrig skulle lykkes med at bakke med trailer - men Michael gjorde en stejl læringskurve flad. God og præcis undervisning i både teori og praktisk kørsel. God kommunikation gennem hele forløbet og tilmed yderst behageligt selskab under kørsel.

16 juin 2023

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse. Terorien og kørsel bliver lært i trygge omgivelser.
Helt sikkert et godt valg hvis der skal flere bokstaver i kørekortet.

9 juin 2023