Anbefaler ikke å handle noe fra Snønix. Bestilte 900ml titankjele og skje. Fikk kun kjelen. Produktet er bra, men det hjelper ikke når man får kun halve bestillingen. Har prøvd å kontakte Snønix gjent... Voir plus
L'entreprise a répondu
Lite info om hvor i løypa varene lå. Etter å ha ventet en god stund, fikk jeg en vag melding om at varene var sendt tilbake. Fikk da beskjed samtidig at varene var på vei til meg igjen. Tommel opp fo... Voir plus
Fantastisk kundeservice og en skibrille som overgikk forventningene mine! Tok kontakt med kundeservice fir å få hjelp med å velge riktig linse til skibrillene. Fikk svar på mail minutter senere... Voir plus
Har kaffekjele og lang turskje i titan og er kjempefornøyd! Kjøpte en 900ml kjele i gave til en venn og også den imponerer! Har nå bestilt 700ml kjele. Fra tidligere av, som gammel gramjeger, har je... Voir plus
L'entreprise a répondu
SNØNIX er en Norsk bedrift med lager i Drammen. Vi produserer skibriller til voksene og barn og en rekke turprodukter som primært er laget av titan. På snonix.no har vi et stort utvalg av titan turkjeler, turkopper og annet titan turutstyr. Som kunde hos SNØNIX kan du forvente førsteklasse kundeservice, rask levering, gratis frakt, gratis retur og gode produkter.
Kastanjeveien 50, 3026, DRAMMEN, Norvège
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
I make my order on 12th of march. Now it's 7th week started still waiting for the package. Even the skying season finished. And customer service was great! Every week I get from then the same promise - It will be delivered this week! Weeks passed and I'm still waiting.
I don't understand why to sell stuff if you don't have it. Anyway, it was first and the last purchase from this company. The worst experience ever!

Réponse de SNØNIX Skibriller og Turutstyr
Hei Har bestilt og betalt Kaffekjele og stekepanne.
Har enda ikke mottatt varene ! Kunne vært kjekt med en tilbakemelding på når dere venter å få dette inn ?
Mvh Ulf Solbakken

Réponse de SNØNIX Skibriller og Turutstyr
Venter fremdeles på ett av to produkter jeg bestilte

Réponse de SNØNIX Skibriller og Turutstyr
Varen ble fort pakket og sendt og kom raskt frem. Gode briller, med mange glass å velge i - som det er utroooolig enkelt å bytte mellom. Kjempefornøyd!

Réponse de SNØNIX Skibriller og Turutstyr
Brillene er god og kjempefine.
Det svares raskt på Chat.
Dessverre ble det ikke opplyst om at hardcoverene ikke kommer før mot slutten av mars.

Réponse de SNØNIX Skibriller og Turutstyr
Først vil jeg si at jeg er ikke misfornøyd med kjøpet og både produkt og innpakning oste kvalitet og møysomhet.
Grunnen til at jeg ikke kan gi 5/5 er at jeg fikk noe annet enn hva som blir vist på nettsiden.
SNØNIX 900ml er i praksis 800ml og SNØNIX 1500ml er 1200ml.
Bildet på nettsiden viser at SNØNIX 900ml har måleverdier opp til 900ml og en høyere kant. Turkjelen jeg fikk har måleverdier opp til 800ml som viser at det er et annet produkt til tross for at navnet utenpå er det samme.
100-200ml vann fra eller til betyr ikke mye, men den lavere kanten betyr at jeg ikke får en 230g gassbeholder med en liten brenner oppi så da må det bli 100g eller bruke 1500ml(1200ml) som tar litt større plass i sekken, da må kanskje noe ligge igjen og alt er ikke er like "tight fit".
Ikke noen stor mangel og mange vil aldri bemerke seg dette, bare en liten heads-up. Eller passer produktene godt sammen. Man må bruke litt makt for å bruke pannen som lokk, men da sitter den også skikkelig. Alt i alt er jeg fornøyd.

Réponse de SNØNIX Skibriller og Turutstyr
Brukt Snønix en uke på alpetur og er kjempefornøyd. Lett å skifte glass fra blå solglass til gule overskyet, og brillene sitter fint og er råkule. Bra kjøp!!!

Réponse de SNØNIX Skibriller og Turutstyr
Mellomste er superfornøyd med sine nye, kule skibriller! De passer perfekt!