SNØNIX Skibriller og Turutstyr Avis

TrustScore 3 sur 5

3,1

Anbefaler ikke å handle noe fra Snønix. Bestilte 900ml titankjele og skje. Fikk kun kjelen. Produktet er bra, men det hjelper ikke når man får kun halve bestillingen. Har prøvd å kontakte Snønix gjent... Voir plus

L'entreprise a répondu

Lite info om hvor i løypa varene lå. Etter å ha ventet en god stund, fikk jeg en vag melding om at varene var sendt tilbake. Fikk da beskjed samtidig at varene var på vei til meg igjen. Tommel opp fo... Voir plus

Fantastisk kundeservice og en skibrille som overgikk forventningene mine! Tok kontakt med kundeservice fir å få hjelp med å velge riktig linse til skibrillene. Fikk svar på mail minutter senere... Voir plus

Har kaffekjele og lang turskje i titan og er kjempefornøyd! Kjøpte en 900ml kjele i gave til en venn og også den imponerer! Har nå bestilt 700ml kjele. Fra tidligere av, som gammel gramjeger, har je... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Magasin de sports d'hiver
  2. Magasin de matériel de camping

Écrit par l'entreprise

SNØNIX er en Norsk bedrift med lager i Drammen. Vi produserer skibriller til voksene og barn og en rekke turprodukter som primært er laget av titan. På snonix.no har vi et stort utvalg av titan turkjeler, turkopper og annet titan turutstyr. Som kunde hos SNØNIX kan du forvente førsteklasse kundeservice, rask levering, gratis frakt, gratis retur og gode produkter.

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

The worst shopping experience ever!!!

I make my order on 12th of march. Now it's 7th week started still waiting for the package. Even the skying season finished. And customer service was great! Every week I get from then the same promise - It will be delivered this week! Weeks passed and I'm still waiting.
I don't understand why to sell stuff if you don't have it. Anyway, it was first and the last purchase from this company. The worst experience ever!

15 avril 2023

Dear Donatas,

We apologize for the inconvenience caused by the delay in your order. We understand your frustration and we would like to assure you that we are doing everything possible to resolve the issue and get your package delivered to you as soon as possible.

We have been experiencing some unexpected delays in the delivery process due to the high volume of orders and the ongoing global shipping challenges. However, we are continuously working with our shipping partners to expedite the process and keep you updated.

Once again, we apologize for the inconvenience caused and we appreciate your patience and understanding. If you have any further concerns or questions, please do not hesitate to contact our us by email or chat.

Best regards,
Martinius @ SNØNIX

Hei Har bestilt og betalt Kaffekjele og…

Hei Har bestilt og betalt Kaffekjele og stekepanne.
Har enda ikke mottatt varene ! Kunne vært kjekt med en tilbakemelding på når dere venter å få dette inn ?

Mvh Ulf Solbakken

24 avril 2023

Hei Ulf

Vi har sendt ut flere mailer med informasjon om levering av din bestilling.
6. Mars ble bestillingen din satt på vent pga. manglende varer.
10. April ble det sendt ut en mail om forsinket levering.
17. April sendte jeg deg personlig en mail med estimert levering og spørsmål om du ønsker å kansellere bestillingen.

Ta gjerne kontakt på chat eller epost så finner vi en løsning :)

Fikk varen fort

28 mars 2023

Hei Guro!

Kjapp levering

Kjapp levering, god pris og bra produkt

25 janvier 2023

Hei Thomas!

Produktet over forventningene
God magnet.

Hei Jeanette!

Martinius @ SNØNIX

Venter fremdeles på ett av to produkter…

Venter fremdeles på ett av to produkter jeg bestilte

Hei Sven!

Beklager virkelig at du har hatt en dårlig opplevelse med SNØNIX.
Vi håper virkelig du vil gi oss en ny sjanse i fremtiden.

Et av produktene i din bestilling er forhåndsbestilt med en forventet leveringsdato i slutten av Mars. Dato for estimert levering står alltid opplyst på produktsiden og kjøp knappen er byttet ut med en forhåndsbestill knapp.

Ønsker du å komme i kontakt med kundeservice kan du ringe eller sende sms på telefonnummer 412 41 922. Du kan også sende oss en mail på kundeservice@snonix.no

Veldig fornøyd

Varen ble fort pakket og sendt og kom raskt frem. Gode briller, med mange glass å velge i - som det er utroooolig enkelt å bytte mellom. Kjempefornøyd!

24 février 2023

Hei Malin!

Martinius @ SNØNIX

Fikk ikke det jeg bestilte

Fikk ikke det jeg bestilte. Fikk ingenting!

10 février 2023

Hei Line!

Beklager virkelig at du har hatt en dårlig opplevelse med SNØNIX.
Vi håper virkelig du vil gi oss en ny sjanse i fremtiden.

Din ordre ble dessverre kansellert da vi hadde solgt for mange av produktet du bestilte.
Vi har sendt deg mail for å høre om vi kunne finne en løsning. Dessverre har vi ikke mottatt svar på mailene og derfor ble din ordre refundert.
Pengene skal være tilbake på din konto rundt 21. Februar

Martinius @ SNØNIX

Brillene er god og kjempefine

Brillene er god og kjempefine.

Det svares raskt på Chat.

Dessverre ble det ikke opplyst om at hardcoverene ikke kommer før mot slutten av mars.

11 février 2023

Hei!

Usikker på kvalitet.

Hei Jan!

Oppdatert gjerne din tilbakemelding når du har fått testet produktet.
Vi er trygge på at produktene vi selger er av høy kvalitet og møter kravene til kunden.

Ser frem til å høre fra deg :)

Martinius @ SNØNIX

Flott produkt, men misvisende bilde

Først vil jeg si at jeg er ikke misfornøyd med kjøpet og både produkt og innpakning oste kvalitet og møysomhet.

Grunnen til at jeg ikke kan gi 5/5 er at jeg fikk noe annet enn hva som blir vist på nettsiden.
SNØNIX 900ml er i praksis 800ml og SNØNIX 1500ml er 1200ml.

Bildet på nettsiden viser at SNØNIX 900ml har måleverdier opp til 900ml og en høyere kant. Turkjelen jeg fikk har måleverdier opp til 800ml som viser at det er et annet produkt til tross for at navnet utenpå er det samme.

100-200ml vann fra eller til betyr ikke mye, men den lavere kanten betyr at jeg ikke får en 230g gassbeholder med en liten brenner oppi så da må det bli 100g eller bruke 1500ml(1200ml) som tar litt større plass i sekken, da må kanskje noe ligge igjen og alt er ikke er like "tight fit".

Ikke noen stor mangel og mange vil aldri bemerke seg dette, bare en liten heads-up. Eller passer produktene godt sammen. Man må bruke litt makt for å bruke pannen som lokk, men da sitter den også skikkelig. Alt i alt er jeg fornøyd.

22 février 2023

Kort leveringstid

14 février 2023

Hei Simen!

Martinius @ SNØNIX

Brukt Snønix en uke på alpetur- topp

Brukt Snønix en uke på alpetur og er kjempefornøyd. Lett å skifte glass fra blå solglass til gule overskyet, og brillene sitter fint og er råkule. Bra kjøp!!!

23 janvier 2023

Hei Ingrid!

Skibriller for barn

Mellomste er superfornøyd med sine nye, kule skibriller! De passer perfekt!

3 février 2023

Hei Anna!