SNØNIX Skibriller og Turutstyr Avis

TrustScore 3 sur 5

3,1

Anbefaler ikke å handle noe fra Snønix. Bestilte 900ml titankjele og skje. Fikk kun kjelen. Produktet er bra, men det hjelper ikke når man får kun halve bestillingen. Har prøvd å kontakte Snønix gjent... Voir plus

L'entreprise a répondu

Lite info om hvor i løypa varene lå. Etter å ha ventet en god stund, fikk jeg en vag melding om at varene var sendt tilbake. Fikk da beskjed samtidig at varene var på vei til meg igjen. Tommel opp fo... Voir plus

Fantastisk kundeservice og en skibrille som overgikk forventningene mine! Tok kontakt med kundeservice fir å få hjelp med å velge riktig linse til skibrillene. Fikk svar på mail minutter senere... Voir plus

Har kaffekjele og lang turskje i titan og er kjempefornøyd! Kjøpte en 900ml kjele i gave til en venn og også den imponerer! Har nå bestilt 700ml kjele. Fra tidligere av, som gammel gramjeger, har je... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Magasin de sports d'hiver
  2. Magasin de matériel de camping

Écrit par l'entreprise

SNØNIX er en Norsk bedrift med lager i Drammen. Vi produserer skibriller til voksene og barn og en rekke turprodukter som primært er laget av titan. På snonix.no har vi et stort utvalg av titan turkjeler, turkopper og annet titan turutstyr. Som kunde hos SNØNIX kan du forvente førsteklasse kundeservice, rask levering, gratis frakt, gratis retur og gode produkter.

Moyen

TrustScore 3 sur 5

288 avis

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk kvalitet og kundeservice til lav pris

Kjøpte skibriller for en del år siden, men blir like overasket over kvaliteten på disse brillene jeg betalte 500-600kr for. Uansett vær har brillene så og si aldri hatt noe dugg. I tillegg god kundeservice, bestilling av briller når selskapet nettopp hadde startet kom med stropp som ble litt raskt ødelagt. Likevel ble jeg veldig fornøyd når jeg fikk tilsendt 2 nye stropper så og si med en gang (som aldri har hatt noe problemer med). Derfor kan jeg ikke se noe annet enn å gi 5 stjerner selv med litt uheldig produkt aller først.

2 février 2023

Hei Tobias!

Rask levering

Superrask levering! Og fin produkt.

29 janvier 2023

Hei Liesbeth!

Utmerket service!

Snønix har i utgangspunkt et utvalg av utstyr som er litt utenom det vanlig som jeg håper vil utvider seg etter hvert. Ekspedisjon av varer var utmerket.

29 janvier 2023

Hei!

Takk for rask service

27 janvier 2023

Hei!

Stilige skibriller til barn

Stilige skibriller til barn. Levering tok litt tid, men alt i alt fornøyd med produktet.

23 janvier 2023

Hei Ingrid!

Turbestikket var meget bra

Turbestikket var meget bra. Det som drar ned er at varen ble meldt sendt 30.12 men var ikke i min postkasse før 13.01

12 janvier 2023

Hei,

Beklager virkelig for lang leveringstid. Håper at du vil gi oss en sjanse i fremtiden.

Martinius @ SNØNIX

Har hatt utrolig god erfaring med…

Har hatt utrolig god erfaring med kundeservicen! Trenger jeg en ekstra del fikser de det alltid, av og til gratis til og med :D

1 janvier 2023

Hei Leander!

God kvalitet

Rask levering, god kvalitet, mye for pengene

28 décembre 2022

Hei Tommy!

Rask levering

Rask levering. God produkter til god pris.

18 décembre 2022

Hei Gunnar!

Leveranseproblemer

Jeg har forhåndsbestilt to produkter til redusert pris som hadde en annonsert ankomstdato ved kjøp. Først ble datoen utvidet, og etter utvidet dato passerte ble jeg kontaktet pr epost og orientert om at produktene ikke ville komme før om to+ ytterligere uker. Jeg ble tilbudt å heve kjøpet.

Bestille fra kina klarer jeg forsåvidt selv, så hadde jeg forstått ved kjøp at jeg risikerte Kinapostproblemer, hadde jeg bare kjøpt noe annet så jeg hadde hatt til julegaver.

Tre stjerner for å orientere om forsinkelse (dog litt for sent etter min smak), og fordi jeg liker konseptet med å selge utvalgte gode varer med norsk branding og kvalitetskontroll.

Håper dette er oppstartsproblemer og at rutinene rundt varsling endres i fremtiden.
Lykke til!

4 décembre 2022

Hei Claus!

Tusen takk for en god og konstruktiv tilbakemelding :)
Vi implementer stadig nye rutiner og tar til oss din tilbakemelding.

Fantastisk kundeservice!

Veldig fornøyd med brillene. Andre gang jeg kjøper briller her, dette er en julegave. Manglet varer i bestillingen, men det tok ikke lange tiden før de ordnet opp og sendte det. Fantastisk kundeservice! Og elsker produktet! Har anbefalt disse videre til venner og kjente :)

11 décembre 2022

Hei Linn!

Titankjele 700ml

Veldig fornøyd med kjelen sålangt. Meget bra pris og gratis frakt er jo helt supert. 100gr gassboks går rett oppi. Coleman's 230gr passer også akkurat i. Får også plass til å koke 2 egg .
Trekket som fulgte med var også bra da det er en hempe slik at den kan henges på sekken el buksa.
Har bestilt flere produkter. 900ml og kvistbrenner.

11 novembre 2022

Hei Nicolai!

1 décembre 2022

Hei Sofia!

God pris, godt produkt

God pris på et produkt som framstår som solid og av god kvalitet.
Kjøpte Snønix 700ml kjele

29 novembre 2022

Hei Sten-Endre!

Fikk

Fikk. Høre om firmaet gjennom en venn og har kjøpt slibriller herfra fra ni av, god kvalitet og fantastisk utseende, elsker ski produktene og vil anbefale for alle

20 novembre 2022

Hei Justine!

Smertefritt kjøp

Smertefritt kjøp. Emballasjen var passe stor i forhold til innholdet (ble jo levert i postkasse). Og ikke minst fornøyd med varen.

7 novembre 2022

Hei Per!