Rådmanden i Odense Christoffer Lillholt spurgte han i telefonen om sygdag penge ,spurgte han hvordan de springer så meget fra 12500-ca 17000 udbetalt , der siger han om jeg ikke syntes at 12000 er... Voir plus

Socialdemokratiets mantraer 2023: * Lyv, lyv, lyv * Tag med den ene hånd og giv med den anden * Blæs altid ud af perspektiv og skab panik i befolkningen, så kan fremstå som “frelser” * Begå l... Voir plus

Statsministeren, Mette Frederiksen, er direkte skadelig og voldelig overfor enhver, som er modstander af hende og partiet. Hun misbruger sit embede i den øverste myndigheds navn. Er I alle... Voir plus

1,5

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

1,5

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Partiet sælger Danmark til EU

Partiet sælger Danmark til EU, WEF, WHO big Pharma og gør inter for den alm. Gennemsnits Dansker alt er blevet for dyrt råderum er væk før gennemsnitsfamilie men Ukraine og EU dem er der penge til..

4 avril 2022

Undertrykkene politisk kommunist parti…

Undertrykkene politisk kommunist parti som nu igen har taget mere ytrings frihed fra danskerne med diktator Mette på spidsen som fik sin mobil skrubbet af en IT ekspert så man ikke kunne genskabe date på hendes mobil, hun er falsk og farlig og medlem af Bilderberg.
De vil kun havde islam i Danmark nu med de nye lovgivninger der som undertrykker danskernes mulighed for at ytre sig.

6 janvier 2022

Covid-19 og myndighederne.

Covid-19 og myndighederne.

Jeg vil helt ærligt sige at det er grotesk, at vi som almindelige dansker og borger i danmark, bliver mødt af skræmmebilleder og trusler fra myndighederne omkring covid-19.

Dette forstår jeg ikke helt hvorfor, for myndighederne bruger bevist tv og andre myndigheder til at udbrede disse trusler.

Hvis myndighederne havde rent mel i posen, så havde myndighederne fremlagt fakta og data omkring covid-19, i stedet for at forsøge at true sig til at befolkningen lader sig teste og vaccinere.
Grunden til jeg fremkommer med mit synspunkt, er helt enkelt fordi, normalt tænkende borger kan godt forstå hvis der bliver fremlagt data og fakta om covid-19, men det er også normal opførsel at borger bakker baglæns og går i forsvarsstilling, når det bliver truet.
Men ikke alene dette, men alene det at man som dansk borger kan risikere at miste sin frihed og blive tvunget til at gøre ting, som er i direkte strid med grundloven, som skulle sikre danske borgers mulighed for at træffe et selvstændigt valg.

Men det som jeg har fået nok af og som fremkalder kraftige brækfornemmelser, er at alle personer som kommer på tv i nyhedsstudiet, bliver ved med at forsøge at fremprovokere at borger lader sig vaccinere, nu spørg jeg direkte alle disse personer, undskyld men tror i at i taler til børn i vuggestuen, for det er den pædagogik som i lægger for dagen og det er også samme sprog i bruger og jeg kan godt forstå at borger bliver provokere over denne attityde, men lad mig lige vende situationen.
Lad os sige at du bliver stoppet for at køre for stærkt og betjenten kommer hen til dig og starter med at sige, nåå kom du til at køre for stærkt, bu bu bu, skal du have en lille bøde, var skal du have en lille bøde og så have skiftet ble og hen og sove, skal du det.
Jeg tror ingen vil finde sig i denne behandling.
Men hvis covid-19 var så farlig, hvordan kan det så være at influenca har flere liv på samvittigheden og her er lidt fakta, covid-19 er dødelig for 2-5%, imens influenca er dødelig for 7-10%, så her tænker jeg der er noget galt og hvorfor skal vi borger overholde afstand og maske, når vores statsminister ikke gør det og hvorfor nævnes det ikke at ca 5-7% af borger er immune og disse kan have helbredelsen og vaccinen imod covid-19 i blodet, som vil kunne helbrede og slå covid-19 ned og redde dem som er indlagte på sygehuset, dette ved jeg blev omtalt for myndighederne i december 2020, men vedkommende fik svaret tilbage at de skulle holde deres mund, for de havde ikke tid til at tage sig at sådanne bagateller.

30 novembre 2021

Tonedøv

Bare til information 5/6 danskere gider ikke mere EU men det ser i politikere ikke vel?

Der skal nye løsninger til og så må i se at blive enige med enhedslisten ellers er der jo nok snart valg

Har nogle spørgsmål som ikke er blevet besvaret !

1: hvor er danskernes efterløn hos IMF eller nu spanien hvilken aftaler har i lavet hen over hovedet på folk denne gang det passer med de 40 miliarder (Magrethe Vestager) har sendt til IMF

2: hvor er solidariteten i socialdemokratiet ?

3: hvoffor skal hjemløse folk bo sammen med unge psygiske syge

4: hvoffor skal politikere ikke straffes når de begår kriminelle forhold

5: følger i med hvad der sker udenfor eu,,, det skal nok komme her med den måde at forvalte det danske folk på , Vi kan bare se den skamfulde måde at få politiet til at fjerne 3 fredelige teenagers demostranter på grundlovsdag dette er noget af det mest uhyggelige jeg har set ske ennu , Det er direkte skamfuldt at bruge ordet demokrati når man fjerner fredelige unge mennesker der ønske at ytre sig.....

6: hvornår tror i danskerne vågner op fra de sidste 10 (BLÅ) år

7: hvornår skal Lars Løkke & Claus Hjort for en rigsret eller skal det hele bare ties ihjel sådanne som ALLE POLITIKERE har gjordt de sidste 20 år

8: hvis Henrik Sass Larsen skal sikkerhedsgodkendes så skal Lars Løkke også før han nogesinde skal have lov til at bruge inflydelse igen hvordan kan folk dog være så blinde og ikke se hans massive efterladenskaber

9: hvornår har i tænkt jer at lytte til borgerne i stedet for at køre hen over hovedet på dem tror i alle er komplet dumme eller er der en hemmelig dagsorden borgeren ikke må vide

10: det lader såmænd til at jeres spindoktore er løbet tør for spin fordi folk begynder lige så stille at vågne op de kommer til at se at den politik i vil inføre ikke er en døjt bevendt fordi når den anden børnehave så kommer og trækker det hele tilbage sådanne har det været i mange år imens ligger borgerne og går til og forstår ikke at alle de skattekroner de har betalt hele deres liv er væk fra horisonten fordi en fuld lars løkke eller en eu fikseret helle ikke tænker en døjt på dem men kun på at orveleve til næste valg , Som den lille borger kan man tydeligt se billedet af opgivelse og intet håb , Hvad er det for en statsminister der nægter sit eget folk en afstemning , der burde være mange mange fler afstemninger for som sagt af de 3 teenagere på grundlovsdag inden de blev censoret væk 'folkestyre er ikke et kryds hvert fjerde år' og for katten hvor har de dog ret.

10 juin 2012

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit