Söderberg & Partners Avis 1 021

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Jag uppskattar verkligen min Rådgivare Liv Marielle Ramel. Hon är kunnig, konsekvent och täcker effektivt in samtliga delar av min personliga pensionsplanering. Hon är dessutom trevlig med en varm per... Voir plus

I alla mina kontakter med S&P visar de stor kunskap i området Försäkring, förvaltning och fond. Jag har stort förtroende för företaget men framför allt de personer som jag arbetar med och har arbetat... Voir plus

Känns bra att få ett samlat grepp om planerna framåt gällande pension och sjukvårdsförsäkringen som nu är upphandlat för bolaget. Beroende på andra alternativa försäkringslösningar hoppas jag på hjä... Voir plus

Kändes avslappnat och seriöst. Inlyssnande av mina tankar och frågor. Väldigt hjälpsam och tryggt bemötande. Jag saknar kunskap, intresse och erfarenhet gällande pensionssparande och allt som kommer... Voir plus

1. Consultant en pension de retraite
  2. Courtier d'assurances
  3. Conseil en investissement
  4. Prêteur hypothécaire
  5. Service de comptabilité

Söderberg & Partners hjälper företagets medarbetare att hitta rätt på marknaden. Vi erbjuder rådgivning och förmedling av försäkringar och finansiella produkter. Med utgångspunkt i individens totala situation- förutom pensioner även sparande, försäkringar, lån, aktier, fonder och andra tillgångar- letar vi upp de bästa produkterna. För att du ska kunna fatta rätt beslut hjälper vi på Söderberg & Partners dig att få ett helhetsperspektiv och presenterar därefter produkter och tjänster som passar din unika situation bäst. Söderberg & Partners vision är att arbeta proaktivt idag för att du ska leva ett tryggare och rikare liv imorgon. För att möjliggöra det vilar vårt arbete på en värdegrund där personlig hänsyn, gedigen analys och öppenhet utgör hörnstenarna. Det innebär att du som kund får till gång till hela marknadens lösningar och har kontroll på dina risker, alltid med utgångspunkt i din specifika situation. Välkommen till Söderberg & Partners!

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

1 k avis

Bra och proffesionell rådgivning och…

Bra och proffesionell rådgivning och hjälp med pensionsförsäkringen

13 janvier 2026

Hej Ann-Christin,

Vad roligt att höra, stort tack för din recension!

Alexander, Söderberg&Partners

Aylin är kompetent och tålmodig

Aylin är kompetent och tålmodig, vilket bidrar till en trygg helhetskänsla.

9 janvier 2026

Hej Thomas,

Vad roligt att höra. Tusen tack för din fina recension.

Alexander, Söderberg&Partners

Mycket kunnigt och kompetent.

Mycket kunnigt och kompetent.

7 janvier 2026

Hej Lennart,

Vi är glada att du uppskattade vår kunskap och kompetens. Tack för din återkoppling!

Med vänliga hälsningar, Gunilla

Bra engagemang!

Cecilia Segolson är fantastisk på det hon gör.
Bra engagemang!

Hej Jennifer,

Underbart att höra, tar din fina recension vidare till Cecilia direkt.

Med vänliga hälsningar

Personligt Proffesionellt Proaktivt

Personligt Proffesionellt Proaktivt
Man blir otroligt bra behandlad och mottagen.
10 solar!!!

Hej Christian,

Vi är glada att du känner så. Tack för din fantastiska recension, vi uppskattar verkligen det!

Vänliga hälsningar, Anna
Söderberg & Partners

För en som inte fattar något och inte…

För en som inte fattar något och inte är intresserad så hade han ett stort tålamod med att försöka förklara. Känner mig helt trygg med detta.

Hej Åsa,

Tack för ditt omdöme, det betyder mycket för oss!

Vänliga hälsningar, Anna
Söderberg & Partners

Received quite helpful and good info…

Received quite helpful and good info regarding the portfolio, insurances and pension.

16 décembre 2025

Hi Mohsin,

Really nice to hear. Thank you for your review.

Best regards,
Alexander, Söderberg&Partners

Var vaksam så du inte blir rånad

Om man inte är uppmärksam när försäkringarna förlängs verkar det inte finnas något tak för girighet. Våran hemförsäkring skulle bli mer än dubbelt så dyr utan några incidenser, och våran ena bil gick upp över 10 gånger priset även den utan att något hänt mer än att bilen blivit gammal, allt detta från ett år till ett annat. Jag var i kontakt med dom och blev lovad att det skulle ändras till en billig trafikförsäkring. Ett drygt halvår senare är jag inne och kollar mina försäkringar och då ligger trafikförsäkringen på mer än 13000kr.

12 décembre 2025
Avis spontané

Hej Alexander,

Vi beklagar att du har haft denna upplevelse hos oss. Om du har blivit lovad en ändring av din försäkring till ett lägre pris ska detta självklart följas upp.

Vi vill gärna se närmare på vad som har hänt i ditt ärende och reda ut situationen. Vänligen kontakta oss på 010-682 03 00 eller via e-post privatforsakring@soderbergpartners.se, så hjälper vi dig vidare.

Kundservice Privat
Söderberg&Partners

Per Sörman.

12 décembre 2025

Hej Klas,

Kul att höra att du uppskattar Pers assistans.

Kunniga och proffsiga

10 décembre 2025

Hej Karl,

Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med ditt möte.

Vänligen,
Sandra, Söderberg & Partners

Saklig och förtrende givande…

Saklig och förtrende givande information.

Hej Björn,

Tack för din återkoppling! Vi är glada att informationen upplevdes som saklig och förtroendeingivande.

Monica, Söderberg & Partners

Väldigt nöjd.

Jag saknar kunskap, intresse och erfarenhet gällande pensionssparande och allt som kommer därtill. Självklart finns intresset att ändå ha en god pension när det är dags men väldigt skönt med hjälp av någon kunnig.

Hej Tina,

Fantastiskt fin läsning om din upplevelse, det är precis så vi vill uppfattas. Stort tack för att du delade med dig.

Alexander, Söderberg&Partners

Det som verkligen är bra är servicen…

Det som verkligen är bra är servicen och råden ni ger mig.

Hej Anders,

Underbart att höra. Stort tack för din recension!

Trevligt som vanligt

8 décembre 2025

Hej Terese,

Roligt att höra. Stort tack för din recension!

Alexander, Söderberg&Partners

Att det blev en grundlig genomgång med…

Att det blev en grundlig genomgång med olika alternativ och att det fanns tid att ställa frågor

5 décembre 2025

Hej Mona,

Vi är glada att du uppskattade den grundliga genomgången och möjligheten att ställa frågor. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss!

Proffsigt bemötande

Jag har fått väldigt bra information och ett otroligt trevligt o proffsigt bemötande.
Känner mig trygg i allting

5 décembre 2025

Hej Cecilia,

Vi är glada att du känner dig trygg och att du upplevt vårt bemötande som trevligt och professionellt. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Madelene, Söderberg & Partners

hög kompetens nivå och väldigt trevligt bemötande

På ett enkelt och tydligt sätt förmedlat rådgivning och delat information som är relevant och viktigt för mig. Hög kompetens och väldigt trevligt bemötande

4 décembre 2025

Hej Souzi,

Stort tack för en fantastisk recension. Din upplevelse gläder oss verkligen och är helt i linje med hur vi vill arbeta.

Önskar dig en riktigt fin torsdag!

Alexander, Söderberg & Partners

Jag är hittills mycket nöjd med råden…

Jag är hittills mycket nöjd med råden och det dedikerade, professionella bemötandet från den personliga rådgivare jag har varit i kontakt med.

3 décembre 2025

Hej Heidi,

Vi är glada att höra att du är nöjd med rådgivningen och det professionella bemötandet från din rådgivare. Tack för ditt positiva omdöme, det betyder mycket för oss.

Monica, Söderberg & Partners