Jeg har lige haft kundeservice fra Softwaredeal i røret. Jeg ringede tidligere da jeg havde problemer med min officepakke til Mac. Jeg fik en venlig og meget kompetent medarbejder i røret, der kendte... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg fik et problem med min nye Microsoft Office 2024, hvor aktiveringen ikke var lykkedes. Jonas klarede det over telefonen på et par minutter. 1000-tak for det. God service. Venlig hilsen P. Madsen... Voir plus
Fantastisk god service ! jeg havde noget bøvl med at konvertere et word-dokument til pdf. Jeg ringede til Jonas/Softwaredeal. Han var optaget, men ringede tilbage kort tid efter og ordnede problemet,... Voir plus
Jonas har simplethen reddet min dag! Jeg ringede til ham helt uvidende om, hvordan jeg skulle komme mit problem til livs. Han hjalp mig med at få afsluttet et dyrt abonnement ved Microsoft og hjal... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Jernbanegade 15, 7000, Fredericia, Danemark
- Support@softwaredeal.dk
- softwaredeal.dk
Jeg havde brug for en Office-pakke til…
Jeg havde brug for en Office-pakke til min Mac-computer, og købte en licens her.
Da jeg så bagefter fandt ud af, at jeg hos Microsoft kun kunne downloade en Office-pakke til de seneste Mac-styresystemer (jeg bruger en ældre udgave), så hjalp ejeren af Softwaredeal mig fluks med et link, hvor jeg kunne hente en version som jeg kan bruge på min Mac og det lidt ældre MacOS (10.14.6) - og han gjorde dét endda her på en lørdag eftermiddag. Super service! Tusind tak!!!
Jeg købte Office 2019
Jeg købte Office 2019. Skiftede til en ny computer. Jonas hjalp med en ny Office nøgle og var klar til at hjælpe, hvis der var problemer.
Kundeservice er helt i top. Kan kun anbefale at handle der.
Meget positiv oplevelse
Jonas guidede mig tålmodigt og præcist gennem installationsprocessen over telefonen. Endda på en søndag!
Virkelig hjælpsom og god service og meget prisvenligt ift andre alternativer.
Jeg glad for at have valgt…
Jeg glad for at have valgt Softwaredeal.dk som leverandør af et nyt program, og glade kunder vender altid tilbage eller anbefaler firmaet til andre.
Det viste sig at et tidligere MS program lå og blokerede, hvorfor jeg ikke i første omgang kunne få det nye program til at fungere. Selv havde jeg aldrig fundet ud af hvorfor. Derfor en stor tak til Jonas for en professionel, hurtig og effektiv løsning af problemet.
MVH
Ole Andersen
Jeg købte Office 2019 Professional Plus…
Jeg købte Office 2019 Professional Plus til PC d.19-01-2024. Alt fungerede perfekt. Rigtig god support, ringede 2 gange. Skulle bare ringe igen hvis der var den mindste smule. Meget tilfreds.
Meget venlig og fin service!
Jeg var en klaphat og fik bestilt…
Jeg var en klaphat og fik bestilt office pakken forkert.
Udelukkende min fejl.
Men Jonas var så sindsygt venlig at ombytte og endda uden beregning og endda hurtigt også.
Utroligt god service!
Det er den bedste oplevelse til dato
Det er den bedste oplevelse jeg har haft i forbindelse med installation af program, meget høj service
Supper service - tusindtak til Jonas.
Mit office 365 abonnement var udløbet - ikke selv nogen computernørd - Får så ringet til Jonas hos sofwaredeal - Vi aftaler en tid og Jonas får forbindelse til min computer og installere hurtigt en ny office pakke. Supper service - tusind tak til Jonas.
Hilsen Keld.
Kanon kundeservice
Tak til Jonas for verdens bedste kundeservice! Min mors nye PC drillede og ville ikke installerede office pakken, som jeg netop havde købt hos Softwaredeal. Jonas guidede mig igennem det hele af flere omgange, og vi nåede i mål med installationen! Kæmpe anbefaling til Jonas og softwaredeal ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Professionel rådgivning ifm. køb af office-pakke
Jeg havde købt en ny office-pakke, og alt fungerede perfekt undtagen Outlook. Jonas fik adgang til min PC, og løste problemet med den manglende adgangskode til min mail. Med venlig hilsen Jens Damsgaard
Bedre end bedste hjælp
Jeg læste trustpilot for softwaredeal.dk inden jeg handlede. Jeg læste en masse om hvor god firmaet er til at hjælpe ved problemer. Ikke hvordan firmaet var at handle med. Da jeg havde handlet oplevede jeg noget, der var endnu bedre. Min ordre gik lige igennem. Alt fungerede fint. Jeg downloadede min software lynhurtigt uden problemer. Bedre end den bedste hjælp. Kan anbefale softwaredeal.dk
Havde problemer med aktivering af…
Havde problemer med aktivering af Windows 11, men fik det hurtigt ordnet med hjælp fra kundeservice.
Kundeservice til UG
Firmaet har en kundeservice, der ringer tilbage, hvis de har mistet er opkald! Det har jeg sgu ikke oplevet andre steder.
Hjælp til aktivering af windows.
Jeg købte en windows 11 pro produktnøgle. Jeg kunne ikke få den til at virke - Fordi jeg ikke kunne opgradere min OEM version sådan. Jonas hjalp mig med en ny produktnøgle til at aktivere windows også kunne jeg efterfølgende bruge min 11 pro nøgle.
Det var skide god service - selv på en høj hellig søndag.
Tak for det!
God og venlig hjælp til installation og…
God og venlig hjælp til installation og udbredelse
En virkelig god oplevelse med venlig
En virkelig god oplevelse med venlig, tålmodig samt hurtig og kompetent hjælp.
Fine priser, så kan kun anbefale dem.
Med venlig hilsen og tak for hjælpen.
Flemming Søndergaard
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.