Jeg har lige haft kundeservice fra Softwaredeal i røret. Jeg ringede tidligere da jeg havde problemer med min officepakke til Mac. Jeg fik en venlig og meget kompetent medarbejder i røret, der kendte... Voir plus
Jeg fik et problem med min nye Microsoft Office 2024, hvor aktiveringen ikke var lykkedes. Jonas klarede det over telefonen på et par minutter. 1000-tak for det. God service. Venlig hilsen P. Madsen... Voir plus
Fantastisk god service ! jeg havde noget bøvl med at konvertere et word-dokument til pdf. Jeg ringede til Jonas/Softwaredeal. Han var optaget, men ringede tilbage kort tid efter og ordnede problemet,... Voir plus
Jonas har simplethen reddet min dag! Jeg ringede til ham helt uvidende om, hvordan jeg skulle komme mit problem til livs. Han hjalp mig med at få afsluttet et dyrt abonnement ved Microsoft og hjal... Voir plus
Jernbanegade 15, 7000, Fredericia, Danemark
- Support@softwaredeal.dk
- softwaredeal.dk
Jeg købte i dag office 2021 pakken
Jeg købte i dag office 2021 pakken. Jeg kunne have købt den til 180 kr men valgte at give 450 kr. Jeg ringere til dem for at høre om der var nogen hjælp til installation hvis man kørte fast. Jeg blev tilbudt at de ville hjælpe mig med installation og det var gratis. De kobler op på min PC og så indstaler de hele pakken. Det kalder jeg simpelthen god service. Så de par hunrede kr var givet godt ud. Så en stor tak til Jonas for en fantastisk service. Kunde jer give flere stjerner fik de det
Tusind tak
Tusind tak, en helt igennem fantastisk oplevelse.
Jeg var usikker på hvilket program jeg skulle opgradere med og fik hjælp.
Både til valget, og da det ikke virkede hjalp Jonas mig igennem over 2 dage, så det virker.
Jeg kan ikke rose og takke dig nok.
kom til at købe et produkt for meget…
kom til at købe et produkt for meget ved fejl og fik straks pengene tilbage. Alt fungerede.
Jeg fik virkelig GOD vejledning :-)…
Jeg fik virkelig GOD vejledning :-) Både til køb og installation af software :-)
Fantastisk at blive hjulpet igennem af Jonas :-)
God og behagelig service
OFFICE 2021
Stor tak til dig Jonas for en unik betjening med installation af Office 2021.
Det er sjældent man får en så stor og fyldestgørende service ved et online køb.
Udover din faglighed var det en personlig og god oplevelse – tak endnu engang.
Købte den forkerte window`s key
Købte den forkerte window`s key, ringede til Jonas. 5 min efter fik jeg den rigtige! Kanon god service!
Office 2019
Ved købet af et program så havde jeg et par problemer omkring selve opsætningen i forhold til de tidligere programmer, der var ingen problem jeg fik al den hjælp som jeg havde behov for. manger tak.
God service af Jonas.
God service af Jonas.
Selvom jeg havde lavet en fejlbestilling, hjalp han mig videre.
Super service
Bedste service og fuldstændig service.
Her bliver du dygtigt hjulpet hele vejen.
Super hjælp Office Pakken
Super hjælp inden køb af Office Pakken. Efter køb blev jeg ringet op til aftalt tid; Jonas installerede pakken for mig og slettede gamle program filer. Efter kun 8 min. var jeg kørende igen.
Tusind tak for hjælpen Jonas
Tusind tak for hjælpen Jonas. Du har lige reddet os fra at skulle købe ny Macbook. Vi havde fået a vide at vores Macbook med Catalina ikke kunne køre Office og at den ikke kunne opdateres. Jonas hjalp os med at installerer Office 2021 og det virker perfekt. Jonas bar os på hænder og føder hele vejen igennem. Mange tak.
Super service
Super service, og venlige personer, meget hjælpsomme bestemt et sted jeg vil handle igen
Havde problemer med at opgradere mit…
Havde problemer med at opgradere mit win7 til win10 - Jonas hjalp, fantatisk support, selv i hans frokostpause. Sjældent at man oplever sådan en service.
JEG BLEV MEGET GLAD OVER DEN SERVICE…
JEG BLEV MEGET GLAD OVER DEN SERVICE SOFTWAREDEAL KUNNE YDE AF SUPPORT TIL MIT KØB AF MICROSOFT OFFICE PROFESSIONEL: MEDARBEJDEREN JONAS HJALP BÅDE FØR OG EFTER MIT KØB: JONAS HJALP MED ET PROBLEM I OUTLOOK PÅ BEDSTE VIS:
Jeg købte et produkt og fik samtidig hjælp - Tusind TAK!
Jeg har købt et produkt på Softwaredeals hjemmeside. Jeg er ingen ørn til IT så Jonas fra Softwaredeal tilbød at hjælpe online med at få produktet downloadet/installeret. Tusind TAK, Jonas - for din venlighed og fantastiske hjælp. Hermed mine bedste anbefalinger til Softwaredeal.dk.
Fantastisk support🌟🌟🌟
Fantastisk support🌟🌟🌟
Helt enestående hjælp fra softwaredeal/Jonas.
Han hjalp mig med opgradering fra win 7 til 10 prof.
Jeg købte programmet af softwaredeal, men så løb jeg i problemer, når nøden er størst, er hjælpen nærmest.
Super hurtig hjælp, tusind tak for hjælpen 🌟🌟🌟🌟
Kan kun anbefales på det varmeste!!!