Jeg har lige haft kundeservice fra Softwaredeal i røret. Jeg ringede tidligere da jeg havde problemer med min officepakke til Mac. Jeg fik en venlig og meget kompetent medarbejder i røret, der kendte... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg fik et problem med min nye Microsoft Office 2024, hvor aktiveringen ikke var lykkedes. Jonas klarede det over telefonen på et par minutter. 1000-tak for det. God service. Venlig hilsen P. Madsen... Voir plus
Fantastisk god service ! jeg havde noget bøvl med at konvertere et word-dokument til pdf. Jeg ringede til Jonas/Softwaredeal. Han var optaget, men ringede tilbage kort tid efter og ordnede problemet,... Voir plus
Jonas har simplethen reddet min dag! Jeg ringede til ham helt uvidende om, hvordan jeg skulle komme mit problem til livs. Han hjalp mig med at få afsluttet et dyrt abonnement ved Microsoft og hjal... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Jernbanegade 15, 7000, Fredericia, Danemark
- Support@softwaredeal.dk
- softwaredeal.dk
Formidabel kundeservice
Formidabel kundeservice. Nøglen virkede ikke, så jeg sendte en mail og kort efter ringede de til mig, og sendte en ny nøgle der virkede, og opgraderede endda produktet helt gratis :-) 1000 tak. Bedste anbefalinger herfra.

Jonas er meget venlig…
Jonas er meget venlig og utrolig tålmodig. Taler et sprog så selv gamle jeg kan følge med. Kan varmt anbefales.

Réponse de Softwaredeal
FEM kæmpe stjerner til Jonas!
Jeg havde brug for hjælp til at få min nyindkøbte officepakke til at virke.
Jonas var super tålmodig! Og tålmodig med at forklare mig, hvad han gjorde. Jonas blev ved til programmerne fungerede; og jeg igen kan bruge min computer.
Jeg fik den absolut bedste hjælp - og kan varmt anbefale at handle med Jonas.
Tusind tak for hjælpen!

Réponse de Softwaredeal
Super nemt at bestille og super god…
Super nemt at bestille og super god support
Super venlig og god support.
Købte en Windowsnøgle
Købte en Windowsnøgle, som jeg havde noget bøvl med at få til at virke.
Jeg snakkede derefter i telefon med Jonas, som gav en klasse service og hjælp! Alt virker som det skal, så det er ikke sidste gang der bliver købt her.
Endnu en gang tak for hjælpen!
Online support af høj kvalitet
Jeg har fået online support til en opgradering fra Windows 7 til Windows 10. Kompetent, venlig og tålmodig support fra Jonas i mere end to timer
Super flink support!
Så bliver det ikke nemmere
Har lige købt en office opdatering via download....sååå bliver det altså ikke nemmere. Installeret og opdateret på nul komma fem.....jeg vender helt sikkert tilbage, når behovet opstår :-D
Rigtig god kundeservice
Jeg købte et program til min PC men kunne desværre ikke installere det. Ringede derfor til butikken som gerne ville hjælpe mig. Over telefonen (25 min) fik jeg hjælp til at min PC som kom helt op og kører igen. Jeg vil klart anbefale Softwaredeal da de har rigtig god kundeservice og er villige til at hjælpe og guide til din PC.
Her handler og søger jeg hjælp fremover :)
Kæmpe hjælp af Jonas !!
Hold nu maule, hvor er jeg glad for Jonas!
Det er en 3-4 år siden, at jeg købte W10 og Office 2016 PRO hos Jonas.
I går kunne jeg ikke sende mails fra Outlook - og der kom en meddelelse om, at 'AeroCloudConnect.dll' manglede! Panik!
I dag fandt Jonas ud af, at det var ADOBE Acrobat Reader, som ødelagde Outlook.
I løbet af en halv time havde Jonas styr på Outlook.
1000 tak for hjælpen!
Jeg fik hjælp til opsætning af outlook
Jeg fik hjælp til opsætning af outlook. Tak til Jonas
Helt fantastisk support
Helt fantastisk support! Havde problemer med produktnøglen til en Windowsopgradering - det viste sig at jeg slet ikke havde brug for dette produkt. Fik fuld refusion samt en god deal på det rigtige produkt og i tillæg support igennem hele installationen.
Bestilling Windows pro
Bestilling Windows pro - levering- Installering - godkendt adgangskode, en sen aften, næsten nat, alt inden for 1 1/2 time, Det funker bare.
Go service
Da jeg havde problemer med flytning af min licens mellem gammel og ny PC var servicen i top. De klarede den hurtig over telefonen.
Super gode priser og super vejledning…
Super gode priser og super vejledning for mig som ikke er EDB expert. Installationen af Office 2019 Mac gik ret nemt, bortset fra en lille ting, som Softwaredeal hjalp mig igennem med over telefonen. Dejligt at man kan få hjælp af en fysisk person, ikke en computer. Kan absolut anbefales.
Gik super nemt
Gik super nemt. Tog 5 minutter fra jeg startede bestilling til jeg havde modtaget produktnøgle og aktiveret Windows. Kan klart anbefale dem.
supper dupper :-)
Support hos Software deal
Hej
Jeg har købt en officepakke, og jeg havde nogle problemer med at forstå brugervejledningen. Men jeg har fået en virkelig god support, så nu kører det hele.
Tak for det
Karl Schlichter
De er umuligt hjælpsomme
Jeg havde problemer med at skulle geninstallere en PC, og skulle derfor også geninstallere et MS-produkt jeg havde gennem dem. De var virkeligt flinke til at hjælpe mig med hvordan jeg hente softwaren igen, samt supportere mig med hvordan jeg kunne spare penge på mine MS-licenser. SÅDAN 👍
Bedste service i branchen
Bedste service i branchen. Jeg havde skrevet min e-mail forkert under købet, som blev rettet utrolig hurtigt efter henvendelse til support. Installationen gik helt perfekt og fungerer 100%
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.