Jeg købte Win 11 for 125 kr., og fik tilsendt et link til download med tilhørende nøgle. Mailen var godt nok landet i spam mail, men da jeg fandt den virkede både link og nøgle. Såeh, jeg er super t... Voir plus

Største fuskerfirma på nettet Med løfte om Office pakken pro 2021 sælger de for kr. 199,- downloader den programmet i ca 1,5 time og et helt andet program installeres på din computer, følger man... Voir plus

Jeg har ellers altid brugt Productkeys, men fik vist klikket forkert, da jeg skulle bruge en licens. Det fungerede fint hele vejen igennem, indtil aktivering af licensen, hvor fremgangsmåden så var... Voir plus

Hold jer langt væk fra dette firma. Har lige købt et Microsoft program som ikke kan aktiveres efter installation. Ringede firmaet op, fik en sludder for en sladder om at kontakte en lokal IT Expert fo... Voir plus

2,9

Moyen

Du får ikke hvad du betaler for

Du får ikke hvad du betaler for, og gør du, så kan du risikere at din nøgle udløber 1 år efter køb, selvom du har købt en permanent.

Går man ind på hjemmesiden kan man også se at det er falsk trustpilot de har hængende i den øverste fane, samt en ikke eksisterende support.

13 janvier 2023

Svindel

Det hele gik som smurt indtil der kom en besked efter installering af Office Pro Plus 2021: ProPLUS2021Retail.img could harm your device.Do you want to keep it anyway?

Jeg kan aldrig forstå - hvis folk er kloge nok til at svindle, kan man ikke bruge de kræfter og intelligens til at beskæftige sig med noget resultatgivende?

12 janvier 2023

Havde være inde og købe en produkt-key men virker ikke

Havde være inde og købe en produkt-key til windows10 på softwareexpert.dk uden at være på trustpilot først og produkt nøglen virkede selvfølgelig ikke. Har forgæves prøvet at få kontakt med Softwareexpert.dk. Kan ikke anbefale at benytte Softwareexpert.dk

26 décembre 2022

Scam

Scam

Sender en produktnøgle som er brugt før.
Snydefirma

25 décembre 2022

Købt en produknøgle til office pro 2021…

Købt en produknøgle til office pro 2021 men selvom pengene er trukket, er vare ikke leveret. Der er kommet en anden produktnøgle på noget 2019 version-

Når man tænker "det skal nok passe at XXXXXX ikke virker" ja, så passer det med oplevelsen her.

1 décembre 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit