solcelle haven Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg skriver normalt ikke anmeldelser af virksomheder, men når jeg har fået så god en oplevelse som jeg har, så fortjener de det. Jeg havde et spørgsmål omkring deres solarspots, så jeg skrev en... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har bestilt og betalt en vare 18/6-26, som jeg endnu ikke har modtaget. Jeg har efterspurgt min vare to gange, men har intet hørt. Jeg har tjekket inboxe for muligt svar fra lageret. Kan ikke an... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Har nu ventet ti dage på solcellespots, der er intet sket i de ti dage, i går blev pengene så trukket, og varerne er stadig ikke afsendt, jeg forstår ikke hvad der sker, det er virkelig dårlig service... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Disse lamper holder desværre ikke strøm som lovet. Har købt 20 stk. og ingen lyser som lovet. Dertil synes jeg det er ekstremt pinligt at du sletter folks negative kommentarer på Solarhavens Facebo... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

17 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Solcellelanterner

Jeg har bestilt 8 lanterner. 2 af dem virker ikke. Jeg får 3 nye lanterner, der forhåbentligt virker som de skal.

9 novembre 2023

Hej Maria!
Godt at vi fandt en løsning, og jeg bad lager om at tjekke alle 3 lamper inden at de blev sendt afsted🙏

Mvh Solarhaven

Noté 5 sur 5 étoiles

Reklamerer over at en af de nye lamper…

Reklamerer over at en af de nye lamper ikke lyser ordentligt. Henter pakken ved GLS med en erstatningslampe og erfarer, at der er 2 lamper og ikke blot en. Og rabat på 10% til fremtidig køb!
De har vist forstand på både god service og markedsføring....! TAK

Ps! Jeg kan se at Thomas Engelund er extreme kritisk og negativ. Hans navn går igen i mange andre sammenhænge på samme måde. Tror han lever af at være useriøs negativ overfor alt og alle!!!

6 septembre 2023

God og positiv kundeservice

Jeg købte i april 2022 20 stk solcellelamper. For kort tid siden ville to af dem pludselig ikke lyse længere. Fik kontakt til Lauritz i kundeservice, som bad mig lægge begge lamper under en tændt lampe i 24 timer, og herefter vende tilbage, hvis de stadig ikke ville lyse. De ville de ikke, så jeg skrev tilbage til Lauritz, som straks sørgede for, at jeg fik tilsendt to nye. Selvom jeg fik besked fra GLS, skrev Lauritz også til mig, da lamperne var klar til afhentning. Jeg oplevede god dialog, effektiv kundeservice, og hurtig levering. Tak for det!

29 juillet 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Lamper af meget lav kvalitet

Dertil synes jeg det er ekstremt pinligt at du sletter folks negative kommentarer på Solarhavens Facebookside! Det må være rimeligt at folk kan læse om andre folks dårlige oplevelser inden de bestiller, så de ikke lokkes til at købe dette kinaprodukt.

23 juillet 2023

Hej Rasmus!

Vi svarede på din mail i december 2021, men du vendte aldrig tilbage. Det har derfor været svært at finde en løsning. 👎

Vi står altid inde for de produkter vi sælger, og den lystid der er opgivet. 🙏

Vi håber at du vil genoverveje denne anmeldelse, og give os en chance for at finde en løsning 👍

Mvh Solarhaven ☀️

Noté 5 sur 5 étoiles

De er perfekte til haven!

jeg har haft solar lamper i min have i ca. 2 måneder nu, og der er intet at klage over. Lamperne kom pænt pakket og var lige til at sætte op. Efter 2 måneder står de stadig super flot og har ikke fejlet en eneste gang!

21 février 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

De giver den hyggeligste stemning

Jeg bestilte 20 stk varm lys og de giver simpelthen den hyggeligste stemning ude i min have! Kunne ikke være mere tilfreds, kan klart anbefales ☺️

26 avril 2023

Har nu 2 gange sendt en bestilling

Har nu 2 gange sendt en bestilling, men intet hører jeg fra jer. Jeg venter stadig på den ordrebekræftelse i vil sende ☹️
😃 nu har jeg fået kontakt, så mon ikke problemet bliver løst
Så kom de bestilte varer, tak til kundeservice 👍

5 février 2023

Hej Mona!

Det virker mærkeligt, den skulle gerne komme automatisk.

Vil du sende en mail til solarkundeservice@gmail.com med dit ordrenummer, så vil jeg gensende ordrebekræftelse med det samme!

Mvh Solar kundeservice

Mega flot lys

Jeg er meget tilfreds de lyser mega flot og kom efter to dage (bestilte 20 stk)

11 novembre 2022

Hej Maja,

Tak for dit feedback, det vi glade for!

Mvh Emil - Solarhaven

Svarer ikke på vores henvendelser 😪😪

Svarer ikke på vores henvendelser 😪😪
Vi har fået 2 leveringer af på papiret de samme lamper med samme lysfarve
De lyser ikke ens så den ene levering er ihvertfald ikke korrekt ifølge bestillingen 😪😪😪
Har nu prøvet at skrive til jer over flere dage men i svarer ikke på mine henvendelser
TOTAL USERIØST - ØV ØV ØV

FEDT i svarer herinde efter flere måneder
Igen TOTAL USERIØST
Og NEJ - problemet er IKKE løst
Hvad er det dog for noget PJAT at skrive ?
I har leveret forkert og har ikke rettet fejlen som vi aftalte samtidig med at vi modtager mere eller mindre flabede mails fra jer
STOP venligst med at lade folk tro vi er tilfredse - det er BESTEMT ikke tilfældet

3 octobre 2022

Hej Thomas!

I har bestilt 2x 20stk i farven hvid af 2 omgange.

Vi anerkender at i har modtaget forkert den ene af gangene, hvor i får sendt en i farven varm, men den har i fået i lov til at give væk som gave og vi sendte jer en ny.

Mvh Solarhaven :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Har købt i alt 40 lamper hos…

Har købt i alt 40 lamper hos Solarhaven.
1 blev ødelagt under fragt, men fik tilsendt en ny med det samme.

Sikke et flot lys de giver om natten, kan kun anbefales.

30 août 2022

Hej Linda!

Tak for den fine feedback - Godt du også er glad for dine lamper!

Mvh Solarhaven

Vi har virkelig fået

Vi har virkelig fået, den mest fantastiske service. Vi havde 3 lamper, der ikke virkede. Skrev til firmaet. Vupti, så var de byttet og endda flere end, dem der var itu. Vores allerbedste anbefalinger. Tusind tak

18 juillet 2022

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus