solcelle haven Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg skriver normalt ikke anmeldelser af virksomheder, men når jeg har fået så god en oplevelse som jeg har, så fortjener de det. Jeg havde et spørgsmål omkring deres solarspots, så jeg skrev en... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har bestilt og betalt en vare 18/6-26, som jeg endnu ikke har modtaget. Jeg har efterspurgt min vare to gange, men har intet hørt. Jeg har tjekket inboxe for muligt svar fra lageret. Kan ikke an... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Har nu ventet ti dage på solcellespots, der er intet sket i de ti dage, i går blev pengene så trukket, og varerne er stadig ikke afsendt, jeg forstår ikke hvad der sker, det er virkelig dårlig service... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Disse lamper holder desværre ikke strøm som lovet. Har købt 20 stk. og ingen lyser som lovet. Dertil synes jeg det er ekstremt pinligt at du sletter folks negative kommentarer på Solarhavens Facebo... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

17 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har for 8 dage siden bestilt 8…

Jeg har for 8 dage siden bestilt 8 spots.
På hjemmesiden står 2-3 dages levering
Har sendt dem en mail med hvornår de kommer og svaret er
at hvis de ikke kommer i denne uge annullerer man ordren og jeg vil få mine penge refunderet ????
følg ordren kan ikke bruges...

12 juillet 2022
Noté 2 sur 5 étoiles

Alt i alt et ok produkt.

Da jeg modtog spots fra Solarhaven var der et stk. som ikke virkede. Solarhaven sendt hurtigt en pakke med et nyt spot i.

Alt i alt et ok produkt der giver et fornuftigt lys. Men batteritiden er ikke det der bliver lovet.

17 juin 2022

Hej Morten!

Kan se den blev afsendt mandag d 13. Juni og leveret d 17. Juni

Vi beklager den blev forsinket et par dage, og er glade for vi kunne finde en løsning pr mail.

Noté 3 sur 5 étoiles

Dårlig købsoplevelse...

Solarhaven har ikke helt styr på leveringen. Der loves, at man på ordrebekræftelsen kan følge sin ordre.
Det kan man ikke... der kommer aldrig flere oplysninger.
Nu venter jeg så blot på, at der kommer en faktura...

Mvh Helge

27 mai 2022

Hej Helge!

Godt vi fik styr på faktura og at pakken kom frem! :-)

Noté 1 sur 5 étoiles

Købte 20 stk spots og har testet/haft…

Købte 20 stk spots og har testet/haft dem monteret i 14 dage. Selv i høj solskin i mindst 10 timer, lyser spottene max 4 timer. For en gangs skyld var der regn det meste af dagen idag, men også sol, og de første spots gik ud efter 1 time, resten inden midnat. De er stort set ubrugelige når det først bliver efterår og vinter. Hold jer langt væk fra det bras. Til slut skal tilføjes at lysstyrken er latterlig lav..når de lyser.

UPDATE d. 6-11-2023
Ca. halvdelen virker ikke længere, er fyldt med fugt og lyser om muligt i kortere tid og svagere end nogensinde. Som sagt; hold jer langt væk fra det skrammel!

11 mai 2022

Hej Ivar!

Ærgerligt du ikke har skrevet til os. Dine lamper skal lyse markant længere end 4 timer efter højt sollys.

Send os gerne et billede af hvordan de er placeret, og vi tager dem gerne tilbage hvis de maks kan lyse 4 timer.

Håber vi kan finde en løsning. :-)

Super god kundeservice!

Super god kundeservice!
Jeg bestilte 20 stk med varmt lys, og jeg er super glad for dem. Jeg bestilte mandag, og de kom allerede torsdag. Super godt!

27 février 2022

Kinabras - køb ikke!

Jeg har købt og testet 20 solcellespots fra Solarhaven.

Produktet er absolut uegnet til brug under danske solforhold.

Lamperne lyser max 15 minutter på denne tid af året og lysstyrken er helt grinagtigt.

Henvender man sig til til Solarhaven er standardbemærkningen at der må være en fejl på lamperne. Hvad er sandsynligheden for at der er fejl på samtlige 20 lamper jeg har købt?

Ligeledes sletter Solarhaven alle negative kommentarer på deres Facebookside. Man bemærker at alle positive kommentarer står tilbage og er dateret tilbage til de solrige måneder.

At man har så lidt moral og fortsætter med at sælge et produkt man udemærket ved er ubrugeligt forstår jeg ikke.

Jeg tror ikke den bliver ved med at gå!

11 janvier 2022

Hej Jesper! :-)

Dine lamper burde altid kunne lyse meget længere tid, end 15 minutter.

Derfor var vores svar til dig var bestemt ikke en standardbemærkning, vi mener reelt der er fejl på dine lamper.

Det skal selvfølgelig ikke gå ud over dig! Vi vil/skal altid erstatte varen såfremt den ikke virker.

Dog har vi ikke modtaget nogen form for svar fra dig, så det har været svært at finde en løsning.

Noté 1 sur 5 étoiles

Det virker ikke det som de lover

Det virker ikke det som de lover, købt havespot ,til 400kr en lyser ud af 7 stk og de svare ikke på mail😖😖😖

9 décembre 2021

Hej Tom!
Vi afventer nærmere svar fra dig.
Det lyder umiddelbart som fejl på lamperne.
Besvar gerne vores mail så finder vi en løsning!

Fine lamper

Fine lamper, står flot rundt i haven.
Tak til kundeservice for trackingnummer

3 décembre 2021

Meget ringe lamper for næsten 600kr👎👎

JEG HAR PÅ INTET TIDSPUNKT MODTAGET NOGEN MAIL FRA JER, SÅ DET ER IKKE SANDT. , Men prøv igen!!!!!!!!!

KØB IKKE HER!!!!! De lukker for dårlige anmeldelser, og lamperne er MEGA ringe kvalitet🤮🤮. Og få refundering et en by i Rusland🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

God kundeservice, men MEGET ringe lamper🤬 De lyser Max 10 min i denne tid, og når jeg går forbi en(ikke alle) slukket, tænder den 2 min som om det er tænd/sluk, endvidere er spydende meget tynde og knækker for et godt ord. Som en anden skrev, har jeg også prøvet en billigere fra HN, og den lyser 4x længere, så øv øv. Men I kan refundere beløbet og sende en returlabel, så ændrer jeg da gerne denne anmeldelse. Og nu er de også trætte af dårlige anmeldelser, det er ikke længere muligt at kommentere på deres FB annoncer😡

I kompenserer andre utilfredse kunder, så hvorfor ikke mig?????????

29 novembre 2021

Hej Henrik

Vi har nu bedt Dig flere gange, om at skrive en mail til os. Det har du haft 3 måneder til.

Vi vil hellere end gerne refundere dine penge og dække fragtomkostninger hvis lamperne ikke virker (jvf. reklamationsretten)

Hvis de kun lyser 10 min, skal de selvfølgelig refunderes/erstattes. De skal/kan lyse flere timer om natten.

Dertil må du også forstå, at vi ikke kan have vores dialog over Trustpilot, og beder igen Dig om at skrive til vores kundeservice på mail

Noté 3 sur 5 étoiles

Har købt 10 lamper som er rigtig fine- men efterspil dårligt

Har købt 10 lamper som er rigtig fine, men desværre var en istykker. Glasset revnet.
Skrev og fik tilbudt at få ny tilsendt, det lød fint- men ak har efter måned ikke set den endnu. Så pas lidt på.
Synd at man ikke sørger for at kunden får den rigtige oplevelse, da nu produktet er udmærket. Skuffet over ikke at få yderligere besked efter 4 rykkere.

11 septembre 2021

Hej Henning.
Tak for din feedback!
Vi er glade for at kunne fortælle at du har fået en refundering på vare.

Super service!

Super service!
Har modtaget 20 stk, de lyser rigtig fint.
Tak for opdateringen på leverance.😊

21 août 2021

Fup og fiduser

Bestilte og betalte for 20 stk med sports til haven
Intet modtaget. Skrevet 2x til solarhaven uden respons.
*handel ikke hos dem *

18 août 2021

Hej Maria.
Vi har skam besvaret dig på mail! :-)
Vi har også refunderet det fulde beløb som undskyldning på fejlen ved din ordre.

Noté 5 sur 5 étoiles

Flot design og overraskende godt lys

Jeg har købt 8 spots med koldt lys.
De har et flot stilrent design.
De lyser klart og overraskende meget.
Jeg bruger dem som belysning i haven og det er genialt, at de er lige til, at tage med på tur - så vi har haft dem med på sheltertur.
Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke købte en pakke med flere styks.

30 avril 2021

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus