Solfaktor Avis

1 080
TrustScore 4 sur 5

3,9

Kjapp respons, fulgte opp i etterkant uten at vi hadde uttrykt ønske om det når ett av flyselskapene i bookingen endret tidspunkt for flyvning og fikk medbestemmelse på hvordan endring av vår reise vi... Voir plus

L'entreprise a répondu

Hei, Solfaktor-teamet!Jeg ønsker å takke dere så mye for en fantastisk organisert tur og utmerket service! Alt fungerte perfekt, fra bestilling til transport og oppholdet på Giftun Azur Resort. Takket... Voir plus

L'entreprise a répondu

Kommet hjem igjen etter en 12 dagers tur til Agia Marina på Kreta. Bestillingen av reisen med fly, opphold og transport til hotellet gikk helt knirkefritt. Etter at vi ankom flyplassen i Chania, måtte... Voir plus

L'entreprise a répondu

Kjøpte en pakke med fly og hotell til et sted på Sicilia, en liten by i nærheten av Taormina som heter Sant Alessio. Ble solgt inn som et ferieparadis med fire stjerners hotell. Byen viste seg å være... Voir plus

1. Agence d'excursions

Écrit par l'entreprise

Hos Solfaktor.no kan du spare mange penger. Vi søker etter billige reiser med fly fra flere av Norges største byer og setter dem sammen med vårt store utvalg av populære hoteller i populære destinasjoner i sydens sol.

Bien

TrustScore 4 sur 5

1 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

(1 080)

37 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Enkelt og lett å forholde seg til.

11 mai 2024

Réponse de Solfaktor

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding Nina, det setter vi stor pris på. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen tilbake til oss når reiselysten melder seg igjen. Ha en super dag. Hilsen Andreas, Lone og Nina i Team Solfaktor

En reiseoperatør å stole på

All informasjon vi hadde fått av Solfaktor før reisen var korrekt da vi ankom. God lokasjon med rent og veldig bra hotell med super service. Viktig for oss at vi kan stole på vår reiseoperatør, og vi benytter gjerne Solfaktor igjen ved en senere anledning

1 mai 2024

Réponse de Solfaktor

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding Geir, det setter vi stor pris på. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen tilbake til oss når reiselysten melder seg igjen. Ha en super dag. Hilsen Andreas, Lone og Nina i Team Solfaktor

Solfaktor-en favoritt:)

Etter mange år selv i charterbransjen, ble jeg positivt overrasket over servicen vi fikk fra Solfaktor.
God oppfølging på mail føre reisen, samt en telefonsamtale fra en hyggelig kundebehandler som ville høre om vi hadde noen spørsmål angående reisen. Utrolig bra service og kan anbefales på det sterkeste.

15 mai 2024

Réponse de Solfaktor

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding Marianne, det setter vi stor pris på. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen tilbake til oss når reiselysten melder seg igjen. Ha en super dag. Hilsen Andreas, Lone og Nina i Team Solfaktor

Fornøyd 💯👍…

Vi har fått god oppfølging av solfaktor.no. kjempe fornøyd med hele prosessen, kommer til å bestille neste reise med dere igjen 💯👍

25 mai 2024

Réponse de Solfaktor

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding Shahbaz, det setter vi stor pris på. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen tilbake til oss når reiselysten melder seg igjen. Ha en super dag. Hilsen Andreas, Lone og Nina i Team Solfaktor

Lokketilbud!

Prøvde å bestille reise til Bergamo, men prisen økte med nesten 3 ganger under bestillingen. Ble selvfølgelig ingen bestilling😅

6 mai 2024

Réponse de Solfaktor

Hei Sissel. Leit å høre at du opplevde siden vår som upålitelig, jeg har etterspurt mer informasjon fra deg for å kunne undersøke saken nærmere, men kan ikke se å ha mottatt noe svar. Ta gjerne kontakt med oss på e-post info@solfaktor.no om du ønsker at vi forsøker å finne årsak til denne prisøkningen du opplevde. Vennlig hilsen Nina - Team Solfaktor

Vi fikk så god service fra solfaktor at…

Vi fikk så god service fra solfaktor at jeg aldri opplevd maken. Aldri fått personlig oppringing fra Tui eller Apollo for å ønske god tur og masse god råd å tips, og ellers hyggelig prat. Vi kunne ringe 24/7 om det er noe på ferien våres. Jeg synes det var veldig koselig å betryggende. Helt topp! Kommer til å bruke Solfaktor fram i tide😊👍🏼 Hotellet vi var i La Manga var langt i fra 4 stjernes hotell. Måtte be om strykejern i 2,5 dag, var ikke fylt med do papir og dårlig renhold, dårlig mat på hotellet var det og. Men vi stor kosa oss fordi om. Hotellets beliggenhet var supert, sentralt.. vi gikk og spiste ute på mange gode restauranter at med , med kjempe god service å mat. 😊 Fikk mail fra Solfaktor etter anmeldelse på hotellet etter vi har kommet hjem, at vi kunne kontakte dem i ferien om vi var misfornøyde.. men hver sin smak..vi er forskjellig.. kanskje noen andre synes om hotell service eller mat at det helt supert.. men det var ikke dessverre for oss.Så vi bare lot å være, tenkte det er ikke Solfaktor sin feil 😊Men som sagt vi stor kosa oss ellers. ❤️ og kommer alltid tilbake til Solfaktor❤️

2 avril 2024

Réponse de Solfaktor

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding Jurgita, det setter vi stor pris på. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen tilbake til oss når reiselysten melder seg igjen. Ha en super dag. Hilsen Andreas, Lone og Nina i Team Solfaktor

God service av Solfaktor

Vi har fått god oppfølging av Solfaktor. Vi fikk tilsendt billetter og reisedokumenter på papir uten ekstra kostnader i god tid før reisen. Pickup både på flyplassen ved ankomst og ved hjemreise upåklagelig. Et pålitelig reisebyrå.

29 avril 2024

Réponse de Solfaktor

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Aina Rakel, det setter vi stor pris på. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen tilbake når reiselysten melder seg igjen. Ha en super dag. Hilsen Nina i Team Solfaktor

Veldig god service

Veldig god service fra bestilling og til reisen var avsluttet. Enkel og lettforståelig bestillings system Vi fikk også god oppfølging underveis. Ble også oppringt fra Solfaktor for å høre om alt var i orden, eller om det var noe vi lurte på.
Anbefaler Solfaktor til alle.

2 mars 2024

Réponse de Solfaktor

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Jan, det setter vi stor pris på. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen tilbake når reiselysten melder seg igjen. Ha en super dag. Hilsen Nina i Team Solfaktor

Meget godt fornøyd med Solfaktor

Meget godt fornøyd med Solfaktor. Bestilling med fly, transfer og hotell gikk veldig greit. Enda en person ønska å være med på vår tur og dette ordnet Solfaktor raskt.

12 janvier 2024

Réponse de Solfaktor

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Jon, det setter vi stor pris på. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen tilbake når reiselysten melder seg igjen. Ha en super dag. Hilsen Team Solfaktor

Tur til Torremolinos!

Min tredje reise bestilt gjennom Solfaktor.
Som sist så var det en tur uten oversaskelser.
Synes jeg får det jeg betaler for og da er jeg fornøyd.

18 décembre 2023

Réponse de Solfaktor

Hei Frank, takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Velkommen tilbake når reiselysten melder seg igjen, og riktig godt nytt år.
Vennlig hilsen Nina

God oppfølging

God oppfølging, god pris, godt hotell!

13 novembre 2023

Réponse de Solfaktor

Hei Audun, takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding, det setter vi stor pris på.
Vennlig hilsen Nina

STYR UNNA!!!

Skal selvfølgelig være NULL stjerner. Rot og ingen service etter at reisen ble kjøpt. Hotellene Solfaktor bruker er noe ingen vil utsette seg for. Hotellet var ubemannet med kode på døren som selvfølgelig ikke virket. Dette skjedde på ettermiddagen og Solfaktor har telefontid 10-13!?! Måtte dermed ta inn på nytt hotell. Traff flere som hadde kjøpt tur gjennom Solfaktor og alle endte opp med å betale for ekstra hotell. Dama på kundeservice dagen etter var ikke behjelpelig med noen verdens ting og sur og uforskammet. ALDRI MER SOLFAKTOR.NO!!!!!!!!

13 novembre 2023

Réponse de Solfaktor

Hei Tommy. Leit å høre at du hadde en dårlig opplevelse med vår kundeservice, det er absolutt ikke slik vi ønsker å behandle våre gjester. Har du et bestillingsnummer på reisen din, slik at vi kan undersøke saken nærmere? Med vennlig hilsen Nina

Kan absolut kun anbefale Solfaktor.

Kan absolut kun anbefale Solfaktor og bestemt ikke sidste gang vi bruger dem. Dejligt hotel med alle bekvemmeligheder midt i byen og 200 meter til stranden, hvad kan man ønske sig mere. Rigelig med seværdigheder.
Solfaktor leverer varen 100%.
Flyreisen blev udsat, men vi kunne komme hjem lidt tidligere samme dag eller ha to dage ekstra på Solfaktor`s regning, selvsagt blev vi to dage ekstra.
Flot firma, med det bedste service hele vejen igennem. Vil også fremhæve Lone hos Solfaktor for at have hjulpet med alt og man føler man er i gode hænder.
Stor tak herfra.

30 octobre 2023

Kjære Jan
Tusen takk for en meget hyggelig tilbakemelding av både solfaktor, hotellet og meg, det setter vi stor pris på. Ingenting gleder oss mer enn å vite at våre gjester føler seg ivaretatt av oss når problemer har oppstått og ikke minst at dere har hatt en flott ferie. Vi håper å se deg igjen snart. Vennlig hilsen Lone

Topp opphold i Riga

Topp opphold i Riga.
Litt om og men m. Flybill. Men det løste seg greit.
Bruker gjerne Solfaktor igjen
Mvh Otlaug

30 septembre 2023

God opplevelse

God opplevelse. Ryddige og rene rom. Lite oppbevaringsplass og små bad. Men funket greit for oss. Sentralt til strand og gamleby. Bakeri på utsiden av hotellet og butikk i gate ved siden av. Nøt frokost på terrassen. Lite støy når dørene var lukket.

12 septembre 2023

Fantastisk service

Enkel bestilling og god info på mail. Måtte bytte rom på hotellet og konsulent i Solfaktor var på saken 10 min etter jeg sendte de en mail. Fantastisk service!

12 juillet 2023

Min datter med 2 små barn fikk gave av…

Min datter med 2 små barn fikk gave av meg som er mormor og mamma til barna.dem reiste 8.07 til alanya.Hotel Asrin beach hotel.Kom til en resepsjon som ikke kunne engelsk.rommet var skittent.badet full av mugg.sengene svarte av mugg??aircondition virket ikke.Samme maten har dem fremme hele dagen.kryper dyr på frukt ig ellers maten.dem gikk på rommet ordnet aircondition.Hun lille på 5år har astma.Bildene du ser på nett når du bestiller lyger.Har fått bilder og film ,det er helt umulig å føle seg vel i den skitten.Reisen kostet jo bare 34000kr.og hotellet skulle være 4*???En fiasko for ett slikt hotel med den hygienen skulle aldri vært åpen.Rett og slett helsefarligt. Vært mange ganger i Tyrkia,aldri sett noe slikt.Fordi det var ikke bare drottent men da mener jeg mugg svart over halve madrassen de fikk utlever.bade mugg.nei må nesten sees for at det skal bli trodd.En skam ig en stor skuffelse

8 juillet 2023