Kjapp respons, fulgte opp i etterkant uten at vi hadde uttrykt ønske om det når ett av flyselskapene i bookingen endret tidspunkt for flyvning og fikk medbestemmelse på hvordan endring av vår reise vi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hei, Solfaktor-teamet!Jeg ønsker å takke dere så mye for en fantastisk organisert tur og utmerket service! Alt fungerte perfekt, fra bestilling til transport og oppholdet på Giftun Azur Resort. Takket... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kommet hjem igjen etter en 12 dagers tur til Agia Marina på Kreta. Bestillingen av reisen med fly, opphold og transport til hotellet gikk helt knirkefritt. Etter at vi ankom flyplassen i Chania, måtte... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kjøpte en pakke med fly og hotell til et sted på Sicilia, en liten by i nærheten av Taormina som heter Sant Alessio. Ble solgt inn som et ferieparadis med fire stjerners hotell. Byen viste seg å være... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hos Solfaktor.no kan du spare mange penger. Vi søker etter billige reiser med fly fra flere av Norges største byer og setter dem sammen med vårt store utvalg av populære hoteller i populære destinasjoner i sydens sol.
Fredrik Selmers vei 6, 0663, Oslo, Norvège
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
En ble godt ivaretatt og god kommunikasjon med blide og hyggelig medarbeidere. Har reist med dem før og alltid følt meg trygg og sikker. De var med oss fra A til B
Hadde en liten hendelse på vårt hotell, men det ordnet Solfaktor opp i. Så ikke vær redd for å reise med dem, de står fjellstøtt på det de har sagt
Veldig bra med en leverandør som er fleksibel i både flyselskaper og utvalg hoteller.
Vi hadde retur fra Gran Canaria med flyselskapet Flyr som gikk konkurs fire dager før planlagt hjemreise.
Konkursen var et faktum mandag kveld og tirsdag morgen ble vi oppringt fra Solfaktor med ny reiserute hjem. Ingen forsinkelse i forhold til opprinnelig plan,
vi behøvde ikke booke om hotell i Oslo eller fly til Tromsø.
Hei, hadde en fin tur til Algave i september, veldig fornøyd med info og oppfølging fra Solfaktor.
Pris på min tur var innenfor det jeg hadde betalt for.
For min del blir det flere turer til Portugal og med Solfaktor som reiseoperatør.
Vi har reist med Solfaktor for siste gang.Bare rot med transport til og fra flyplassen. 4 stjerners hotell hadde dårligere standard enn 2 stjerner i andre reiseselskaper. Vi fikk beskjed at vi bare måtte kontakte de hvis det var noe. Fikk hjelp hvis vi ringte den danske avdelingen.Den norske fikk vi bare en uforskammet dame som fraskrev ett hvert ansvar. Hun ville ikke hjelpe til med noe. Det har ingen hensikt å bruke de.
Aldri bestill med solfaktor, de tar deg ikke seriøst og det er bare scam. Bestilte et 3 stjernes hotell og første rom vi fikk var skittent og helt ubrukelig.. måtte tilbringe første natta i lobbyen fordi det ikke gikk ann å bo der, da aircondition ikke funket og det var sykt varmt.. fikk nytt rom dagen etterpå, som ikke var noe særlig bedre.. dårlig renhold. For ikke å snakke om maten, gikk ikke ann å spise der. Kjøpte all inklusive men kjøpte all mat selv fordi vi ble dårlig av maten. Men også her ble d et problem da kjøleskapet på rommet ikke funket. Vi ringer solfaktor første dagen (på søndag). Da var det selvfølgelig stengt.. ringte igjen dagen etterpå, åpningstidene er 10-13.. helt på trynet.. men ingen hjelp å få, da vi fikk beskjed om at dem skulle ringe oss opp igjen samme dag for å fortelle hva sol skulle skje videre.. men heller ikke det skjedde, vi ringte igjen dagen etterpå.. her måtte vi sende masse mails om hva som er galt.. men de gjør ingenting med det.. vi sa mange ganger st vi ikke kunne være på det hotellet, men det ga de blaffen i..
Er selskap vi aldri (gjentar aldri) skal bestille med igjen..
Styr unna, Svindel! Bestiller pakkereise til Barcelona sentrum og havner på et hotell langt ute i ingenmannsland. Hvis du er heldig og klarer å kontakte de på tlf som er åpen 3 timer for dagen mellom mandag og fredag, kan du få snakke med en person som skriver fra seg ansvar. Verken hotellet eller solfaktor har pengene dine så de kan du ikke få tilbake. Det disse gjør er å selv kjøpe et billig hotell og et forferdelig flyselskap (vueling) og så skyte opp prisen med 5000kr for at du ikke gjør det selv. De er et unødvendig mellomledd i reiselivsbransjen som tjener mange millioner i året på å lure folk.
To book Hotel with Solfaktor was OK, BUT DO NOT BOOK TRANSFER with them. I landed 02:15 in Antalya. At 06:00 I was in my hotel. The reason? First of all, ok I was last one, but the driver stopped on the way at some kebab place at 03:30 and smoked for 30 min. When we arrived at hotel. Luckaly I had chekced pictures etc. So I told him thats wrong hotel. I showed him correct adress from my mobile and then he start to drive to correct hotel. That didnt felt professional. What if I would just go out and try to get in to this other hotel. Big MINUS for that. Its dangerous.
When it was time to fly back, no one had booked transfer back for me. So I had to call numbers and ask and check and book myself with Goldenseatravel in Turkey. Apparently they are the one which takes care of it when you book Transfer with SOLFAKTOR. My flight dept at 06:00. I saw the other guests for Copenhagen left from hotel at 01:00. Goldenseatravel told me pick up at 02:00. At 02:00 no one showed up. I strated to call same Turkey nr - no answer. I called SOLFAKTOR emergency nr, it doesnt work without some mysterious booking nr. My booking nr didnt worked. You are just listening to robot, so you cant get help from them. Finally at 02:15 driver arrived. Started to pick up people. I look at the clock 03:30 and we are running late. You know what driver does???? He stopps at some kebab place!!!!!!!!! WHY!!!!!!!! 0 points for service. Arrived in airport 04:45. Check in closes at 05:00. "15min to get by security control. Check in luggage. Then pass control." Ofc I would never make it. Airport had to open special window for us who arrived that late. Stressed like idiot, I catched my flight.
So my opinion is DO NOT BOOK transfer. Just do it yourself on the way back.
Jeg har rejst mange gange med Solfaktor og altid været tilfreds. Hotellerne er, som jeg forventer, og jeg sætter stor pris på muligheden for individuel transport til/fra lufthavnen. Det sparer mange bekymringer.
Tusen takk til Solfaktor for utmerket service i forbindelse med opphold på Gran Canaria. Vi hadde valgt feil sted for oppholdet, mistrivdes og fryktet ferien var ødelagt. Mailhenvendelse til Solfaktor om bytte av oppholdssted ble besvart umiddelbart - til tross for stor pågang og usikkerhet i forbindelse med sandstorm på Kanariøyene som pågikk samtidig. Tammi hos Solfaktor gav oss flere alternative bosted og ordnet bytte av sted i løpet av en dag. Det berget ferien for oss og gjorde oppholdet til et topp opphold! Svartid, service og konstruktiv respons fra Solfaktor/Tammi var helt i særklasse. Har selv tidligere arbeidet i reiselivsbransjen og kjenner igjen god service når jeg møter det. Solfaktor sto til karakter 10! Tusen takk :)
Flott tur til Seyschellene. Reisebyrået der nede kom alltid den tida de skulle. Ingen forsinkelser. Tok båten over til Praslin. Fantastisk flott øy. Må sees. En opplevelsesrik tur😊 god service fra Sofaktor👍
Selskapet hvor solen ikke bare er en faktor. Strålende!
Alt gikk greit, fint hotell men en del småtteri med betaling av ekstra tjenester på hotellet. Går seg til etterhvert vil jeg tro:-)
Hotellet var trestjerners så om jeg ser ut fra det var hotellet Ok. Rommet var veldig mørkt, men stort. Svakt lys fra lampene. Ekstremt lytt mellom rommene. Rengjøringspersonalet var innom hver dag, men det eneste de gjorde var å tømme bosset og legge inn nye håndklær. På 14 dager ble det ikke vasket. Verken gulv eller toalett. Heller ikke skiftet på sengen. Jeg opplevde også at en bok jeg hadde med meg forsvant. Men jeg tenker at det må ha vært en misforståelse, for hva skal en spanjol med en norsk bok? Jeg hadde all inclusive og jeg fraråder folk fra å velge dette, for det var det samme hver dag. Ikke noe spesielt godt heller. Frokosten var bra, men lunsjen og middagen ikke så bra. Restauranten var veldig ukoselig og det var noen rare lukter rundt den. Det stod at det skulle være kjøkken og mikrobølgeovn på rommet. Det var det ikke, men det var heldigvis kjøleskap. Plasseringen til hotellet var meget bra. Så om du har tenkt å ikke være så mye på hotellet og lar være å bestille all inclusive, så tror jeg at du får en fin ferie 👍