Southwest Unlimited Avis

1. Magasin de vêtements pour femmes

Mode & Selfdefense Keychains

4,5

Demande des avis aux clients

13 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Super snelle levering

Super snelle levering, ik had mijn bestelling de volgende dag! Er zaten ook nog wat extra gratis hebbe dingetjes bij mijn bestelling!
Snelle reacties op vragen over bestelling en producten.
Fijne ervaring en zal zeker nog een keer wat leuks bestellen.

30 décembre 2025

Zeer tevreden!

Ik had het besteld op een zondag en kreeg al heel snel de bevestiging en de levering was ook super snel. Erg blij mee! Het zat in een mooi zakje die echt heerlijk rook!!

10 novembre 2025

She is going a extra mile for her customers!

Ik ben super tevreden over haar service. woensdag avond besteld en vandaag (vrijdag binnen). Super snelle levering en ik was verbaasd hoeveel extra dingen zij in haar box zet🥰. Ze is ook een hele aardige dame en ik raad zeker aan om bij haar te bestellen! Prijs & kwaliteit verhouding is a 1000/10. @southwestunlimited for the win.

17 octobre 2025

My dream wig!

Zeer tevreden met mijn ervaring bij Asian Southwest Unlimited!🌟

Ik ben ontzettend goed geholpen door de eigenares... super vriendelijk en professioneel. De service was top: ik werd snel én goed geholpen bij het uitkiezen van de wig die ik graag wilde hebben. Dankzij haar hulp heb ik precies gevonden wat ik zocht.

Ik draag de wig nu en hij staat echt prachtig! 🥰
Ik raad iedereen Southwestunlimited.com als je op zoek bent naar een mooie wig of goede service. Zeker de moeite waard!

12 septembre 2025

Snelle nette levering

Snelle, nette levering. Komt afspraken na. Goede communicatie. Mooie prijzen. Vaak kortingen. Goede kwaliteit. Extra cadeautjes. Persoonlijk geschreven bedankkaartje. Bestelling ruikt altijd lekker.

15 octobre 2025

Bundels

Ik was opzoek naar nieuwe bundels voor extensions en kwam per toeval southwest unlimited tegen. De client cam gaf mij een beter beeld over de kwaliteit en heb dus 2 bundels besteld en wauw silky soft haar! Super snelle levering en ik kreeg er allemaal goodies bij! Ik ga zeker hier blijven kopen!

30 août 2025

Such a great service!!

Such a great service!!! Wauw. The best quality hair i ever bought. She delivers FAST and i very nice. There is always a little gift in the package, so nice.

14 septembre 2025

10/10

Top communicatie, snelle levering AND THE QUALITY?????? 10/10‼️‼️ klantvriendelijkheid echt 100000/10 ik raad deze site zeker aan!

14 septembre 2025