tak er meget glad for de flotte lagner god kvalitet kan varmt anbefale jer i sender rigtig hurtig vil altid handle hos jer
L'entreprise a répondu
Det gik nemt og hurtigt. Jeg bestilte 2 sæt senge tøj og det lever op til forventningerne. Der gik kun 2 dage fra jeg bestilte til jeg kunne hente i pakkeshop
L'entreprise a répondu
Jeg købte to hovedpudebetræk, hvor lynlåsen på begge gik fra hinanden med det samme. Efter reklamation blev der øjeblikkeligt sendt to nye. Desværre var det ene af dem også defekt med det samme og da... Voir plus
L'entreprise a répondu
Købte Bambus sengetøj. Lækker kvalitet og farverne på hjemmesiden stemmer overens med det produkt man får. Var så uheldig at et pudebetræk i leveringen var i stykker. Ringede og sagde det, og 5 minutt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sengebutik baseret på kvalitetsvarer i senge, dyner, puder, samt tilbehør.
Herningvej 76, 7500, Holstebro, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Hurtig ekspedition af en forespørgsels.
Skrev en mail meget tidlig morgen og fik svar samt handlet før 0700
Da jeg skal bruge sengesættene som julegaver, er de ikke pakket op, men de ser fine ud. Hurtig levering
Rigtig lækkert sengetøj i verdens klasse!! Hurtig levering!
Det er utrolig lækre lagner. Men til 350,- burde de måske være spundet af guldtråde 😅. Fandt dem på tilbud 👍🏻.
De kryber i vask og er lige stramme nok.
Helt igennem tilfreds både med service, vejledning og hurtig levering. 👍
Hurtig levering og virkelig god kvalitet af puderne, jeg købte
Hurtig levering men kun 4 * da hovedpudebetrekkene ikke er ens i størrelserne.
Rigtig kanonhandel ved seng i Randers, tusinde tak til sælger Flemming ved seng i Randers der solgte en Tempurseng til os som vi har været hamrende glade for, da det har passet alt hvad han fortalte os om sengen, har aldrig mødt en sælger der var så passioneret for det han laver, det var virkelig godt at handle med Flemming ( sælger) ved seng i Randers, det bliver ikke sidste gang vi kommer derover og vi har også foreslået flere af vores venner til dem, tusinde tak fra Gitte og Ole fra Randers
Inden købet havde jeg et spørgsmål om levering og det spørgsmål blev der svaret på i løbet af få timer. Jeg købte så en Ringsted Dun dyne med muskusdun i størrelsen 155x220 så den passede til mit sengetøj fra Hästens. Jeg fik den leveret på bare 2 dage med Post Nord. Jeg er super glad for dynen! Og jeg kan varmt anbefale Sovn-comfort!

Réponse de sovn-comfort.dk
Det var en god oplevelse, at handle hos Sovn-Comfort, varer er i en høj kvalitet, ordren blev sendt og leveret næste dag. Jeg kan kun anbefale dem.

Réponse de sovn-comfort.dk
Bestilte nye bambuslagner en dag og modtog dem allerede dagen efter med udførlige vaskeinstruktuioner.
S&C havde de billigste bambuslagner, jeg kunne finde, og bestillingen var nem og hurtig - vil helt sikkert bruge dem igen.

Réponse de sovn-comfort.dk
Jeg har købt noget superlækkert Bambus dynebetræk og lagner, det er så blødt og dejligt. Hos Søvn og Comfort får man rigtig god betjening og de ved hvad de snakker om.

Réponse de sovn-comfort.dk
En savoir plus sur les différents types d'avis.