Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

tak er meget glad for de flotte lagner god kvalitet kan varmt anbefale jer i sender rigtig hurtig vil altid handle hos jer

Noté 5 sur 5 étoiles

Det gik nemt og hurtigt. Jeg bestilte 2 sæt senge tøj og det lever op til forventningerne. Der gik kun 2 dage fra jeg bestilte til jeg kunne hente i pakkeshop

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte to hovedpudebetræk, hvor lynlåsen på begge gik fra hinanden med det samme. Efter reklamation blev der øjeblikkeligt sendt to nye. Desværre var det ene af dem også defekt med det samme og da... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles de chambre à coucher
  2. Magasin de lits
  3. Magasin de literie
  4. Magasin de linge de maison
  5. Magasin de matelas
  6. Magasin de lits à eau

Informations provenant de diverses sources externes

Sengebutik baseret på kvalitetsvarer i senge, dyner, puder, samt tilbehør.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Og virkelig lækkert sengetøj- kan kun anbefale det!!

30 mai 2024

Hej Bente Bundsbæk

Tak for din fine anmeldelse - det sætter vi stor pris på

Noté 5 sur 5 étoiles

Super kvalitet og hurtigt levering

Super godt sengetøj til en fornuftig pris og i en super kvalitet. Hurtig levering - der gik under 48 timer 💪

1 avril 2024

Hej Lars

Tak for din fine anmeldelse - det sætter vi stor pris på

Købte Bambus sengetøj

Købte Bambus sengetøj. Lækker kvalitet og farverne på hjemmesiden stemmer overens med det produkt man får. Var så uheldig at et pudebetræk i leveringen var i stykker. Ringede og sagde det, og 5 minutter efter endt samtale var der et nyt på vej. Super god service. Kan absolut anbefales. Vh. Karina

28 février 2024

Hej Karina

Tusind tak for din fine anmeldelse - det sætter vi stor pris på

med venlig hilsen

Hurtigt

Hurtigt, nemt, ordentligt og omhyggeligt, -TAK !

Hej Britt Bisgaard Nielsen

Tusind tak for dine fine ord

Fik mine varer hurtigt.

Fik mine varer hurtigt.
God kvalitet.

9 janvier 2024

Hej Susanne Petersen

tusind tak for din fine anmeldelse - det er noget vi sætter stor pris på

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækkert bambus sengetøj og hurtig…

Lækkert bambus sengetøj og hurtig levering.
Ikke sidste gang jeg handler her 🙏🤗😊

Hej Lone

Tusind tak for din fine anmeldelse, og skønt at høre du er glad ved dit nye bambussengetøj

Vi glæder os til at se dig igen en anden gang

Hurtig og kompetent ekspedition

Hurtig og kompetent ekspedition. Tak.

1 janvier 2024

Hej Vera Bagge

Tusind tak for din fine anmeldelse, det er vi rigtig glade for at høre

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig levering og bambus…

Super hurtig levering og bambus sengetøj så blødt som smør, glæder mig til at ligge med det i aften 😉

30 décembre 2023

Hej Jette

Tak fort din fine anmeldelse - det er vi glade for at høre

Bare lynhurtig

Lynhurtig levering og god pris

Hej Allan

Tak for din fine anmeldelse - det sætter vi pris på

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og produkterne er…

Hurtig levering og produkterne er faktiske.

28 décembre 2023

Hej Lone

Tak for din anmeldelse, og dejligt at høre du er glad for vores egyptiske bomulds sengetøj

Glæder os til at se dig en anden gang

med venlig hilsen

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig beskrivelse på hjemmeside

Finder at beskrivelsen på hjemmesiden ikke matcher. Har købt sengetøj i egyptisk bomuld som er væsentligt varmere end det vi havde på i forvejen som også er egyptisk bomuld. Det stod ikke beskrevet hvilken vævning der var tale om og at sengetøjet ikke var åndbart overhovedet. Hvis man skriver lidt mere om det vil nogle undgå dyrt fejlkøb

24 novembre 2023
Avis spontané

Hej Michael Kristensen

Tak for din anmledelse, trods karakteren

Som vi har talt om er det første gang i de 6-8 år vi har haft dette design, at vi hører det er varmt - men føelser og forventninger, er jo altid forskellige fra person til person.

Jeg syntes ikke vi skriver korte beskrivelser, og så klart kunne vi skrive selve væveningen SATIN også, men jeg tror ikke dette ville gøre den store forskel for fejlkøb, da det jo er de færreste der ved hvad det er - vi hører ofte kunder tror det er noget der efterbehandles med - modsat fakta.
Og tit, bliver sengetøj købt uden særligt skelen til beskrivelsen - kun udfra billeder, og først efter man har taget det i brug, og det måske ikke helt levet op til forventninger, tjekkes der op på beskrivelse og læst i den vedligeholdelse folder vi ligger i alle forsendeler.
Her ville beskrivelsen ikke gøre nogen forskel for fejlkøb.

Vi tager din kretik til os, og ser om vi kan blive bedre til at skrive vævninger på sengesættene.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus