Analytisk tilgang. Havde besøg af Martin R. Bragte høje kompetencer ind i mit køkken. Ordnede fejlen og indstillede i øvrigt min opvaskemaskine. Dagen efter, opfølgende telefonopkald for at høre om al... Voir plus

Super service fra kontor og montør. Dejligt at møde/ tale med mennesker der går op i det de laver og er yderst professionelle og så med et smil, skal der lyde et lille hvorfor ikke 5 stjerner er det... Voir plus

Jeg har ikke tjekket om min vaskemaskine virker endnu, men rigtig god service fra vedkommende der skiftede min defekte dør på vaskemaskinen. Stort tak til ham - send lige roserne videre. Dbh. Maria (... Voir plus

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

128 avis

Top proffesionel og super kvalificeret…

Top proffesionel og super kvalificeret service... har bøvlet 1 år med forsikring og et andet firma som totalskadede mit køleskab pga udgået reservedele og bla bla (service center gruppen) ringende til spanrep.. 4 dage efter kom de med reservedele og skiftede hele baduljen på under 30 min!!!...verdensklasse

14 mai 2025

Jeg har ikke tjekket om min…

Jeg har ikke tjekket om min vaskemaskine virker endnu, men rigtig god service fra vedkommende der skiftede min defekte dør på vaskemaskinen. Stort tak til ham - send lige roserne videre. Dbh. Maria ( Malling)

8 mai 2025

Vi havde en tekniker ude fra CJ…

Vi havde en tekniker ude fra CJ hvidevareservice for at kigge på vores opvaskemaskine som meldte en fejl som omhandlede en føler. Maskinen meldte dig yderligere en fejl inden teknikeren ankom, dette nævner vi men teknikeren tager ikke notits af denne oplysning. Vi talte efterfølgende med en medarbejder hos firmaet, som bekræftede at den "nye" fejl godt kunne snyde den første fejl (føleren). Og det skulle da også vise sig at det ikke var føleren som var grundfejlen, idet maskinen stadig meldte fejl på den. Så vi begyndte selv at udbedre den nye fejl, som omhandlede vandtilførsel. Nu kører maskinen, men vi skal stadig betale for en "service" vi selv har udført, og på trods af gentagende oplysninger til teknikeren om denne fejl. Under al kritik, og vil ikke anbefale nogen at bruge dem!!!

13 mars 2025

Hurtig, god og venlig service

Ifm. reklamation fik jeg fikset et periodisk problem med min ovn, og fik råd til hvordan jeg selv kunne gøre mere ved det, hvis det kom tilbage og jeg havde mod på det.

13 février 2025

Fikk hurtig god respons fra Tobias

Fikk hurtig god respons fra Tobias , kundesupport 10 av 10. grunn til mine 3 stjerner er rot i bekreftet service dag 2 ganger pga Visevært blir kontaktet isteden for mig, noe som undrer meg da jeg har blitt kontaktet flere ganger for framskynde service besøk. Vet godt Visevært opprettet service 1 gang men all komunikasjon har så vært direkte til meg. Oppkald 10-15 min før service er jo uforståelig , fikk forklaring pga service mann er fra nord til midt…. Så har han lengre enn 10 min respons tid. Service mann har en arbeidsplan for sin dag og responstid på 10-15 min fra et sted til annen får ikke jeg til å stemme. Ba om info om når service mann kommer , ønsket 1 time før dette lot seg ikke gjøre ? Blott til info service mann 1-2 var søte å rare 10-10 , Tobias 10-10 logistikk ? Kan bestemt forberedes, vi har jo alle et arbeide og en arbeidsplan . For meg tolker jeg det som ekstra inntjening kr 900 for kunde ikke er tilstede innen fristen, altså 10-15 min, prosedyren er at man så skal ta fri fra arbeide . Noe jeg så skulle ha gjort flere ganger , dekker dere så kostnaden for min tid selvfølgelig ikke .

5 février 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit