Ondanks de mindere recensies hier toch een hele fijne dag gehad! Sommige dingen moeten ook echt met een korreltje zout genomen worden. Er lopen daar goede saunameesters rond die erg vriendelijk... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik had een arrangement geboekt met antistress massage. Boekingen zijn op basis van beschikbaarheid. Blijkbaar kun je dus wel boeken als het arrangement niet beschikbaar is. Ik kreeg een mail dat de an... Voir plus
Wij hebben in november 2025 tickets gekocht voor ruim €58,- twee personen. Gereserveerd voor een badkleeddag dinsdag 20 januari 2026. Tot onze verbazing zien wij deze week op de site, dat er vanwege z... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Receptie niet echt spontaan en…
Receptie niet echt spontaan en klantvriendelijk. Sauna’s niet in verhouding met wat ik er voor betaald heb. In douch hangt riool lucht.
Teleurstellende ervaring
Na gereserveerd te hebben en we voor de deur stonden, bleken de baden niet op temperatuur te zijn. Bezoek een week uitgesteld. Nu werden we wel voordien geinformeerd..... de sauna's waren niet op temperatuur. Geld terug gevraagd. We zijn nu bijna een maand verder en hebben nog het geld niet terug. Teleurstellend.
Een kleinschalige sauna waar niet alle…
Een kleinschalige sauna waar niet alle sauna’s het deden of aan stonden. Verder was het eten prima in het restaurant en het personeel ook zeer aardig. Wat ik wel opmerkelijk vindt is dat er blijkbaar ‘mannen’ komen op badkleding dagmet een bikinistring aan?????!! Wat ik gewoon niet snap, waarom dan niet gewoon op een ‘naakte dag’? Iedereen moet vrij kunnen bewegen maar dit is gewoon niet voor mij.
Maffia praktijken
Al maanden geleden online een dagje spapuur geregeld. Tot een paar dagen voor de afgesproken dag nog steeds geen bevestiging ontvangen dus proberen contact te zoeken. Via het contactformulier op de website kreeg ik een error, telefoon en email hebben ze niet! Dan maar mijn oude Facebook heractiveren...
Helaas was het te laat voor ons gepland dagje. Alles wat fout kan gaan gaat daar fout.
Uiteindelijk een deel van mijn geld teruggekregen wel minus kosten.
Wel een mooie manier om geld te jatten, zorg ervoor dat contact onmogelijk is.
Ruime en schone sauna
Keuzes uit veel sauna's. Dat is een pré. Wat ik mistte was een stilteruimte! Overal gepraat. De binnenlig ruimte grenst aan horeca.
De prijzen die daar gehanteerd worden zijn helaas exorbitant hoog! Dat is écht niet klantvriendelijk. Klein kopje cappuccino € 4,25. Jammer.
Teleurstellende menukaart
Spapuur is een heerlijke, kleinschalige sauna. Ik heb hier meerdere keren fijn mogen genieten van de goede sfeer. Helaas hebben ze recentelijk de menukaart veranderd en is het (ten opzichte van voorheen) een wat zielige en inspiratieloze kaart geworden. Keuze is veel minder geworden, waardoor vegetariërs überhaupt maar weinig keuze hebben en ze hebben zich beperkt tot gerechten die je bij ieder standaard restaurant kunt krijgen. Erg jammer!
De sauna zelf is wel nog altijd heerlijk. Aankleding is mooi, het is knus, opgietingen zijn fijn en personeel is vriendelijk. Dan wil je toch graag een lekkere, gezonde, verrassende maaltijd met veel groenten en inspirerende smaken? Helaas gaat dit dus niet meer door.
Op koningsdag geweest....echt super
Op koningsdag geweest....echt super. Veel verschillende sauna's. Vriendelijk personeel en heerlijk geluncht en ook nog dineren. Allebei heerlijk en snel . Ook nog ontspannings massage gehad...heerlijk ontspannen daarna. Top dag...bedankt
Mega druk, zeer achteruit gegaan
Mega druk. Als je online boekt, weet spa toch ook hoeveel mensen er binnen zijn. Dat er dan een stop komt. Nu paar x geweest. Druk, overal op wachten, gewoon geen doen. Ik vond het altijd fijn, maar ga toch overstappen naar een andere sauna.
Ook de gerechten voor een lunch enorm gestegen.
Jammer
Erg druk, vieze riool lucht in de doucheruimte, douchewater schommelt in temperatuur van ijskoud naar bloedheet. Koffie uit een vies kopje, kapotte bubbelbaden zonder bubbels en geen föhn in de kleedruimtes. Erg jammer, deze ervaring.
Klantvriendelijkheid is vergeten begrip…
Klantvriendelijkheid is vergeten begrip hier
Vreselijk, niet klantvriendelijk en respectloos
Bij de aankomst (op 10/02/2024 om 14:30) bleek dat er gereserveerd moest worden.
Ik vroeg de hoofdmanager om dat ter plaatse te doen, maar er was maar blijkbaar alleen een gaatje om 16:30 (twee uur wachten dus). Ik had maar tot 18 tijd om in sauna te ontspannen en kon zo lang niet wachten.
Enorm teleurgesteld vertrok ik terug naar huis, toen ik onderweg naar mijn man belde ging hij direct op de website van spapuur kijken of er nog plaats was. Er bleek inderdaad wel plaats voor entree om 15:00, 15:30, 16:00, 16:30, 17:00, 17:30, 18:00 te zijn. Waarom moest ik dan twee uur wachten? Om een lesje te leren voor op tijd te reserveren? Andere reden (vreemdelingenhaat omdat ik anderstalig ben)?
Ik werd respectloos behandeld en gewoon klantonvriendelijk weggestuurd...
Ik kom nooit meer terug en ik ga ook de anderen afraden om naartoe te gaan.
Als verjaardagscadeau gekregen.
Als verjaardagscadeau gekregen.
Heel jammer dat de verwarming kapot was in het restaurant en dus ijskoud was.
Had het graag vantevoren geweten dan had ik nog voor een andere sauna kunnen kiezen op mijn verjaardag.
Helaas een slechte ervaring met deze…
Helaas een slechte ervaring met deze wellness, het was te druk, producten waren op,(handzeep bij wc etc) sommige douches waren kapot, slechte hygiëne, overal werd luid lawaai gemaakt, ook in de stilte ruimte, zelfs tijdens de “ontspannings massage “ veel herrie in de kamer naast ons, wat afleid van je rust moment. Personeel was wel vriendelijk en het eten was goed. Alleen toen wij aangaven dat we niet zo tevreden waren werd daar verder ook niks mee gedaan en konden we gewoon alles betalen niet eens een beetje korting of iets. Voor ons nooit meer hiernaartoe. Jammer!
Spa Puur is een regelrechte…
Spa Puur is een regelrechte nachtmerrie. Hygiëne lijkt hier een onbekend begrip, met smerige faciliteiten en wc's. Het personeel gedraagt zich niet alleen provocerend, maar zakt ook tot racistische opmerkingen. Mijn verzoek om een terugbetaling werd bruut afgewezen, en het escaleerde zelfs tot politie-interventie. Dit is een plek waar je zeker niet wilt komen. Bespaar jezelf de ellende en zoek elders naar ontspanning
Zeer sclechte service
Zeer sclechte service, je kan bij het online reserveren alleen kiezen voor gelijk betalen, dit heb ik gedaan. Nu wil ik het annuleren en dat kan niet. Ze zijn met geen mogelijkheid te bereiken alleen door een contact formulier. Als je die wilt invullen moet je een reservering nummer hebben , Ik heb geen mail bevestiging gekregen dus ook geen reservering nummer. Kort om je kan niet annuleren en zo verdienen ze makkelijk geld.
Rekening klopt niet
Rekening klopt niet. Vanwege drukte bij uitchecken op dat moment niet gezien. Achteraf is men niet bereid e.e.a. te herstellen. Volgende keer maar naar een andere sauna.
Echt veel maar dan ook veel te druk
Echt veel maar dan ook veel te druk
Wachten tot je maar ergens bij kunt gaan zitten
We zouden er tot half 6 blijven maar om 2 uur al stik beu met wachten
Weg gegooid geld
35 euro per persoon betaald
Echt waardeloos
De parkeerplaats stond al overvol toen we aan kwamen
Niet vooraf betalen!
Ze proberen je online te laten betalen vooraf maar als je niet kunt wordt er 5procent ingehouden per reservering. Echt te veel en een belabberde manier v werken. Telefonisch is er geen contact te krijgen om af te zeggen of te verzetten, slechte service.
Slechte service
Ik vind dat er een slechte service gegeven wordt. Ik wou graag met een cadeaubon betalen en heb hiervoor nog speciaal gemaild ofdat mijn cadeaubon geldig was en dat was zo volgens een werknemer. Nadat we een reis van een uur hebben afgelegd komen we bij SpaPuur aan en kreeg ik te horen dat de cadeaubon niet geldig was. Terwijl ik zwart op wit heb staan dat ik deze daar in zou kunnen leveren. Daarnaast kon ik ook geen gebruik meer maken van de kortingscode die ik nog had, want dat had vooraf gemoeten. Dus helaas de volle mep moeten betalen terwijl er mij gezegd werd dat ik met de cadeaubon kon betalen. Heel vervelend. Verder kreeg iedereen bij het uitchecken een nieuwe kortingscode behalve wij.
Veel te druk
Veel te druk, vooral wachten op een plekje ergens maar je kon niet gaan zitten waar je wilde alles zat vol. Te weinig douches, wc en omkleed ruimtes voor het aantal mensen dat ze binnenlaten . Geef je dit aan dan krijg je de opmerking dat je beter doordeweeks kan komen... Je reserveert niet voor niks. Dan staan er sauna meesters 2 een vrouw en een man en die behandelen iedereen als een stel kleuters. Echt waardeloos voor die prijs. Gelukkig zijn er zat andere wellness locaties.