thermenholiday.nl Avis 22

TrustScore 2.5 sur 5

2,6

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

We hebben heerlijk opgietingen gehad. Maar het eten en de bediening in het restaurant is zeer slecht voor de hoge prijzen die je betaald verwacht je wel wat meer. We misten bij ons broodje de sala... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

December 2025 banenkaart gekocht. Mondeling toegezegd dat deze 1 jaar geldig is. Blijkt na 2 maanden verlopen. Onbeschoft geholpen aan de receptie. Wij zouden nooit een banenkaart voor twee maan... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Stoombad: de plasticstrips in deuropening kieren geweldig, waardoor je steeds een koude luchtstroom voelt. Zeker de middelste strips behoren over elkaar heen te vallen, dan zal het hopelijk al beter... Voir plus

2,6

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

We hebben heerlijk opgietingen gehad

We hebben heerlijk opgietingen gehad.
We misten bij ons broodje de salade wat op de kaart stond. Aangegeven bij het personeel. Komt ze terug met een tipje waar normaal de mayo in zit maar daar zat de salade in. Het was misschien zo groot als een theelepel hapje en het brood wat keihard net of het al heel lang ergens stond. Dit aangeven bij de balie… maar werd voor de rest niks mee gedaan. Wij gaan nooit meer daar eten. Alleen nog van de sauna’s genieten.

12 avril 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Heerlijke sauna en vriendelijk…

Heerlijke sauna en vriendelijk personeel, kom er graag. Opgietingen zijn fantastisch! Helaas bij opgietster Nancy is dat elke keer niet het geval dat delen vele mensen met mij dat ze er maar klakkeloos wat op gooit tot hele gieters aan toe.

9 avril 2026

December 2025 banenkaart gekocht

Onbeschoft geholpen aan de receptie.
Wij zouden nooit een banenkaart voor twee maanden kopen.
128 euro kwijt.
Bedankt !!!!

13 mars 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Klantvriendelijkheid en gastvrijheid voor verbetering vatbaar

Onze eerste keer op deze locatie van de organisatie waar we er al heel wat gehad hebben. Korte samenvatting van onze ervaring.
Om te beginnen de ontvangst was keurig, vriendelijke jonge dame. De kleedruimte was schoon, ruim en goed toegankelijk, ruimte 1.

In het wellness complex vielen direct wat Z af ken op. De douches waren ruim, echter temperatuur van het water was slecht absoluut geen warme, behaaglijke straal. De straal was ook matig. Ook de shampoo, conditioner waren op 1 na allemaal leeg, wij waren er om 16:30 uur. Ook zijn deze de rest van de avond niet bijgevuld. Ook alle andere baden waren lauw warm, ook de bubbelbaden deze waren mijn inziens niet boven de 30 graden. Niet alleen wij vonden dat maar ook andere gasten die erin zaten. De vloeren waren behoorlijk nat en uitglijden behoorde zeker tot de mogelijkheid. Rond 20:40 zagen wij een jonge dame die de vloer reinigde/ dweilde met een machine. Wat hierbij opviel was dat zij zo van buiten met behoorlijke smerige sneakers de wellness ruimte betrad. Niet erg fris.

De sauna’s waren wel op goede temperatuur.
Absolute klasse en complimenten voor de saunamaster bij de opgietingen. Vriendelijk, kundig en maakt er ook een echte show van en een meer dan voortreffelijke opgieting(en) Deze man is een ware aanwinst voor hier.

Het restaurant, de kaart was netjes, voldoende keuze, smaakvol en de gerechten zagen er ook goed uit en je bordje meer dan gevuld, wel in mijn ogen iets te prijzig. Met name de drankjes.

Om met de drankjes af te sluiten, op de site staat te lezen dat men tot 21:30 uur nog een bittergarnituur, gebakje of iets kleins kon bestellen. En tot 22:00 uur nog een drankje. Nu wilde we dat wel en dat om 21:45, we stopten onze wellness ervaring speciaal om nog iets te drinken, echter kregen we te horen dat dit niet meer mogelijk was en dat het restaurant/bar om 21:45 sloot. Dit is niet wat op de site vermeld staat. We hadden ons speciaal al helemaal afgedroogd zodat we nog iets konden drinken. Op onze vraag waar we evt wel iets te drinken konden krijgen antwoorde men, bij de receptie, flesjes water a 4,95. Belachelijk.

Bij de uitcheck werd mij gevraagd of alles naar wens was en heb ik dit ook gemeld dat dit een domper was op onze wellness ervaring hier. D
Ook wilde ik contant afrekenen, maar kreeg te horen dat ik alleen kon pinnen, ik vroeg waar staat dit vermeld, kreeg als antwoord, op dit bordje wat de jonge dame, niet die van de ontvangst, van achter de balie tevoorschijn haalde. De dame gaf aan dit te zullen noteren, ben benieuwd of ze dit ook echt gedaan heeft.
Zou hier graag nog eens terug willen komen of te zien dat men hier iets mee gedaan heeft. En anders gaan we weer naar Bleiswijk of de Zwaluwhoeve.

HvE (Mysterie Guest)

19 février 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

de kleedkamer en andere binnenruimte…

de kleedkamer en andere binnenruimte waren gewoon koud, sauna's niet goed op temperatuur, onderbezet qua personeel, heel veel mensen die op flink volume praten in de baden en de sauna, geen toezicht hierop. Het enige positieve was de opgieting van Erwin, een dikke 10 voor hem!

19 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik wilde voor de verjaardag van mijn…

Ik wilde voor de verjaardag van mijn moeder een Nieuwjaarsbadenkaart aanschaffen bij Thermen Holiday. Wij wonen echter niet in de buurt van het resort en vroegen daarom netjes of dit online geregeld kon worden.

Het antwoord was kort, afstandelijk en totaal niet oplossingsgericht. De kaart is uitsluitend fysiek aan de receptie verkrijgbaar. Geen enkele mogelijkheid tot betaling op afstand, reservering of andere praktische oplossing. Het alternatief dat werd aangeboden was een algemene giftcard, terwijl de specifieke actie alleen op locatie geldt.

Dat betekent concreet twee uur reizen enkel om een kaart te kopen. In 2026, waarin vrijwel alles digitaal kan, voelt dit onnodig klantonvriendelijk en bureaucratisch.

Wat mij vooral tegenvalt is niet eens de regel zelf, maar het gebrek aan flexibiliteit en empathie. Het ging om een verjaardagscadeau. Een klein beetje meedenken had hier een wereld van verschil gemaakt.

Zonde, want dit soort service doet afbreuk aan de totale beleving die je van een wellnessresort verwacht.

11 février 2026

Zeer slecht resort

Zeer slecht resort. De rust ruimte is letterlijk de hal naar het binnen zwembad, dus je wordt continu gestoord, waardoor je niet kan lezen of slapen. Het was gigantisch druk in het restaurant dat je niet wordt geholpen en de buitenbaden (of je dat zo kan noemen, want het waren veredelde jaccuzi’s van 1,5 meter bij 1,5 meter) waren propvol en leek wel een sardineblik. Kom hier niet op een badpakkendag, want het is gewoon veel te druk en het resort is hier niet qua oppervlakte per m2 voor gebouwd.

8 février 2026

Een -10 wat een bot bedrijf!! Totaal geen empathie en servicegerichtheid

Een -10. Mijn kind is vannacht heel erg ziek geworden. Willen ze helemaal niet mee bewegen om het dagje sauna om te wisselen voor een week later omdat het een actie ticket is geldig tm 31 januari. Wij kunnen 3 februari dat is 3 dagen later. Ik vroeg of ik met bijbetaling het een weekje kon verzetten. Is ook absoluut niet mogelijk. Kan je niet door een doodziek kind 2 x ticket geld weg :( Zonder enige vervanging of meedenken omdat dit juridische regels zijn). Het is een grote ruimte waar heel veel mensen passen het zit nooit helemaal vol. Echt te verdrietig voor woorden dit!

27 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Volledig tot rust dankzij Thermen Schiedam en Laura

Onlangs heb ik een heerlijk bezoek gebracht aan Thermen Schiedam en het was in één woord genieten. De sfeer is rustgevend, alles is schoon en goed verzorgd, en je voelt je meteen welkom.

De wellnessmassage van Laura was echt een hoogtepunt. Ze masseert met veel aandacht, professionaliteit en gevoel, waardoor ik volledig kon ontspannen. Ik voelde me na afloop zowel lichamelijk als geestelijk helemaal tot rust gekomen.

Kortom: een fijne dag voor mezelf, met een geweldige massage en een ontspannen ervaring. Absoluut een aanrader, en zeker voor herhaling vatbaar!

20 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

zeer vervelende ervaring en onmenselijk

Wat een diep teleurstellende en weinig menselijke ervaring met Thermen Holiday.
Begrip voor overmacht en aantoonbare ziekte lijkt volledig te ontbreken. Ondanks medische redenen wordt niet alleen kosteloze annulering geweigerd, maar wordt ook het verplaatsen van de reservering naar een andere dag zonder boete resoluut afgewezen. Zelfs wanneer uitsluitend om een nieuwe datum wordt gevraagd, worden alsnog extra kosten (€4,95) in rekening gebracht. Dat wordt als onredelijk en onacceptabel ervaren.
Deze situatie voelt extra wrang omdat er in het verleden al een langere periode bewust geen bezoek is gebracht aan Thermen Holiday na een zeer vervelende ervaring met ongewenst gedrag door een andere bezoeker. Deze situatie is destijds ook met Thermen Holiday gecommuniceerd. Juist daarom is recent met zorg gekozen voor een bikinidag, met de duidelijke intentie om nooit meer naakt gebruik te maken van de faciliteiten.
Dat er nu, door overmacht en ziekte, geen enkele vorm van coulance wordt getoond zelfs niet door simpelweg een andere dag toe te staan zonder boete is onbegrijpelijk. Van een wellnessorganisatie mag worden verwacht dat menselijkheid en klantvriendelijkheid zwaarder wegen dan rigide voorwaarden, zeker richting vaste klanten.
Daarbij is het algemeen bekend dat vaste bezoekers doorgaans ook extra besteden aan horeca en aanvullende diensten. Wanneer loyaliteit en redelijkheid geen rol meer spelen, verdwijnt helaas ook de basis om in de toekomst nog gebruik te maken van de diensten van Thermen Holiday. Deze manier van omgaan met klanten wekt weinig vertrouwen en voelt als een gemiste kans om te laten zien dat menselijkheid vooropstaat.

16 janvier 2026

Massa is kassa

-Receptie aardig dame en heer
-Sauna zijn over het algemeen niet goed op temperatuur, in ieder geval niet de temperatuur die op de informatiebordjes staan.
-Temperatuur binnenbad niet aangenaam paar graden hoger zou fijner zijn; is het kostenbesparing? of klanten zo snel mogelijk door het bad heenjagen?
- Rand binnenbad dit zijn bruinige tegels hierdoor zie je niet goed of het schoon en goed onderhouden wordt/is, ik haalde mijn vinger langs tegels ik zeg bah...
-Buitenruimte vooral groot en sober.
- Restaurant massa is kassa; grote ruimte oogt niet knus.
- Personeel in restaurant draait hun bandje af
- Eten onder de maat, althans wat ik heb gegeten; oud brood, leek van te voren klaargemaakt omdat het brood zompig was van het vocht.
-In de 4 uur dat ik er was kwam de vriendelijke lachende dame van de facilitaire dienst met haar schrob/boenmachine niet verder dan het stukje tussen ingang sauna beneden en de trap naar boven, dit stuk wordt vaak gedaan heen en weer, het is in ieder geval het schoonste stukje van de sauna, verder oogt het hier en daar stuk minder fris; plafond, roosters, lampen het is aan een goede opfris beurt toe.
- Kleedruimte daarintegen wel netjes.

Overall wil je echt een fijne welness ervaring ga dan voor de wat kleinere aanbieders of over de grens duitsland, belgië daar verstaan zij de kunst van het creëren van een fijne welnessbeleving.

4 décembre 2025

Dubbel gevoel

Er waren positieve momenten (bijvoorbeeld de opgieting), maar er zijn ook punten die echt aandacht nodig hebben:

Kleedkamer te klein: er staan slechts twee bankjes en er is eigenlijk veel te weinig ruimte voor de bezoekers om zich aan- en uit te kleden.

Geen haardrogers: dit vind ik eerlijk gezegd schandalig. Er is voorgesteld om een haardroger voor de handen te gebruiken, maar deze hangt vrij hoog en schakelt elke 5 seconden uit.

Geen maximumaantal bezoekers: tijdens de badkledingdag waren alle jacuzzi’s en baden vol, waardoor het een soort “mensensoep” werd en wij nergens terecht konden.

Rituelenrooster niet up-to-date.

30 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

The worst deal in your life

This will be the worst deal in your life. They give you - a half-price ticket, a small gift at the reception and unsanitary conditions.
And all this is not even worth 1 euro.
I came from another city to Thermen Holiday in Schiedam, invested my time and money on the road, the entrance ticket, and received saunas that smell of sweat and sports clothing like a dirty changing room of a fitness club; in one of the saunas there is a strong smell of urine, someone had peed there; at the ceremony the master used a sauna solution with the scent of melon and cucumber so chemical that I felt bad and the smell soaked into my skin. Seriously? Is this a place for rest and relaxation?
Have you ever heard of high-quality essential oils that are used for these purposes in saunas?
In the lavender sauna it doesn’t even smell of lavender, but of not-fresh wood planks.
In the pool hair gets wrapped around your hands.
Cheap hand-washing products, here everything is done to get money from you, there is no talk of any rest or care for the visitor here. The hairdryer is located in the corridor, near the door which visitors constantly enter. Is this considered normal?
Not finding a decent spot here, I left this place very quickly.
To my message I was not offered options for resolving my request.
Where should I address myself so that the matter receives official consideration?

13 septembre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Lauwe dompelbaden, heel jammer!

De sauna cabines zijn uitstekend en goed warm, er is echter één groot minpunt, namelijk na een saunarondje niet goed kunnen afkoelen omdat, vooral in de zomer, de dompelbaden en douches lauw zijn. Dit is toch een essentieel onderdeel van het sauna gebeuren. Het niet goed kunnen afkoelen zorgt ervoor dat er van genieten al snel geen sprake meer is, heel erg jammer

15 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Het is schoon en rustig

Het is schoon en rustig. Het is heerlijk ontspannen daar. Ik vond het publiek ook beter, iedereen komt vriendelijk over.
Je kan echt genieten en bijkomen.

17 juin 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

We hebben samen heerlijk kunnen…

We hebben samen heerlijk kunnen ontspannen. Van de drukte van verkeeraders rondom het complex van niet veel te merken. Aardige personeel en voornamelijk voor de receptioniste zeer goed geholpen. Was mijn eerste keer. Mijn echtgenoot was al een paar keer geweest. Zeker de moeite waard voor een herhalingsbezoek. Hans

2 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Steeds slechtere ervaring bij Thermen…

Steeds slechtere ervaring bij Thermen holiday, wij kwamen hier voor service en geen gezeik en gezeur echter is ook hier het slechte beleid van de grote sauna aanbieder ingeslagen als een bom.

Na jarenlang geen gratis non alcoholisch drankje te krijgen volgens de voorwaarden waarbij je dan bij alles zelf moest betalen ook voor cola koffie of water!
Krijgen je dat gezeik nu ook met welk eten je kunt bestellen.
Je hebt ook gezeik met badkleding dagen tijden en toeslag. Op dinsdag is het te vroeg dicht ipv 22.00 waardoor je er niet van kunt genieten.

Als je een actie boekt en je breekt je tand en je kan niet eten mag je niet verzetten omdat de actie dan niet meer geldig is. Je krijgt zoiezo 5 euro boete.
En bij ontbinden van de koop vroegtijdig krijg je in strijd met de wet je geld niet terug. Dat terwijl er voor de wet geen koop heeft plaatsgevonden als er geen product geleverd wordt.

Wij hebben geen zin meer in het gezeik en gezeur wat je bij deze sauna ervaart.

De sauna's vallen uit elkaar van slecht onderhoud zijn soms kapot of weggehaald zoals de Japanse sauna zonder bericht en er komt ook niks voor terug.

De sauna werkt alle energie duurzaam op op het dak dus de sauna toeslag ten tijde can corona is dus ook je reinste onzin.

Het water is vies en er drijft vaak spermaachtige substanties in het bubbelbad buiten.

Omdat ze slecht beleid voeren op gebied prijzen zijn er van die dreig beveiliging ingehuurd zodat je niet normaal oneens kan zijn met hun wanbeleid bij afrekenen.

Het is in het weekend achterlijk druk en op dinsdag gaat het om 20.00 dicht om badkleding gasten te pesten.

Wij gaan naar andere aanbieders, wij hebben inmiddels al 1 op het oog.

6 juin 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Zoveel energie voor een dagje uit

Afgelopen week weer naar "de sauna" geweest (ThermenHoliday in Sdam) en dat levert me altijd een dubbel gevoel op:
- enerzijds heerlijk dagje weg uit alle beslommeringen en
- anderzijds wat een berg energie ervoor nodig is voor al die verwarming. Een echte Guilty Pleasure dus.
Wat zou het enorm schelen als ik wist dat die energie duurzaam (op het dak?) opgewekt zou worden.

Oja, van een andere orde. Ik schrijf deze review op Trustpilot, omdat ik het vreemd vindt om anders een Google account te moeten gebruiken. "Ik heb iets tegen die Big Tech".

27 mars 2025

Stoombad Rustruimte

Stoombad: de plasticstrips in deuropening kieren geweldig, waardoor je steeds een koude luchtstroom voelt. Zeker de middelste strips behoren over elkaar heen te vallen, dan zal het hopelijk al beter zijn.

Rustruimte: je wilt daar rusten, dus liggen. De grote stoelen (en voetbankjes) daar krijg je allen last van je rug in. Waarom staan de ligstoelen uit de tuin niet in de rustruimte?? Dat zou een goed oplossing zijn, totdat de ruimte opgeknapt is.

12 février 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus