Lisez les avis des autres
Wijchen, Prachtig welness centrum, super vriendelijk personeel duidelijk, behulpzaam en kundig. MAAARRR, veel te druk. op badkledingdagen geen aparte kleedruimte voor heren of dames of afgeschermd. J... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 2 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
10 september stroomstoring
10 september stroomstoring.
Werden we naar huis gestuurd en kregen een entree bon.
Maar achteraf hebben ze dus niet onze entree vergoed , dat was dus de bon.
We kregen de lunch buffetten terug en de koffie die we daar gedronken hadden, later op de bankrekening.
Maar de communicatie met hun per email verliep niet goed.
Na vele emails uiteindelijk hun gebelt en kregen de uitleg.
Maar slechte communicatie per email is erg vervelend.
We kregen tijdens de stroomstoring een stuk taart, omdat wij binnen even gingen kijken, ontdekten we dat er taart uitgedeeld werd. Buiten werd er niks over gezegd.
Later moesten we weg, maar hotelgasten konden nog blijven.
Maar rond half drie moesten we toch weg, want anders was de stroom van de kastjes.
Toen we in de rij stonden om eruit te gaan zeiden ze dat de boel toch weer open ging.
Maar als het eten niet meer gekoeld is, was het niet een optie te blijven.
Personeel was wel erg vriendelijk en bleef rustig, geen paniek.
Daar wel mijn complimenten voor!
Toch hebben wij besloten de volgende keer naar Gochness sauna te gaan, een half uurtje verderop.
En toekomst maar zien of we ze nog weer een kans geven. Alles is wel erg duur. En restaurant aparte keus, niet gewoon zeg maar. Is in Duitsland goedkoper en beter.
Als je leest dat er sex is en gezuip en zo trekt mij ook niet.
Maar dat hebben wij nog nooit gezien op de "bloot dagen".
Tijdens badkleding dagen is de sfeer anders.
Hygiëne op wc was deze keer goed, rook niet vies en was netjes.
Een geweldig resort
Een geweldig resort, schone sauna's , mooie en goed onderhouden tuinen. Heerlijk eten en een geweldig hotel! Kortom: TOP!!
Ben niet iemand om slechte reviews te…
Ben niet iemand om slechte reviews te schrijven, maar here we go. Op zich een mooi aangekleed complex, met fijne faciliteiten. Helaas: er worden veel te veel mensen tegelijk binnen gelaten. T begint al met dat je met zijn tweeen een kluisje moet delen (kunnen er nog meer naar binnen). De baden en saunas zijn daardoor overvol. In de ruimtes waar gevraagd wordt niet te praten is het 1 groot kakelhok. Overal eigenlijk. Leuk idee, zon swim in bar. Gevolg: redelijk beschonken bezoeker die met drank lallend en drinkend in de overvolle baden zitten. Het rustgevende is hier ver te zoeken. Het heeft daardoor een hoog centerparcs/kermis gehalte.
Je betaalt stevig voor oa t lunchbuffet, krijgt daarbij een drankje aangeboden, die je vervolgens alsnog achteraf moet afrekenen.
Het personeel is nou niet echt uitermate vriendelijk en lijkt er vooral op gericht zo snel en zo veel mogelijk mensen snel "weg te werken" bij de balie.
Massa = kassa hier. Geen aanrader!
Allereerst de vriendelijkheid ontbreekt…
Allereerst de vriendelijkheid ontbreekt enorm, ook enorm zijn de prijzen op de menukaart zeker door de schaarse hoeveelheid die we kregen, en bijbetaling voor l schaarse stokbrood, je kunt er gratis water met , uit wegwepbekertjes drinken, maar owee als je er eigen flesje mee vult, die hebben ze , inclusief ons gezelschapspel triominos, weggehaald zonder melding omdat er geen plastic tas van hun omzat wat zonder melding verplicht is bij hun dus 1x maar nooit meer ( 1 + puntje de massage was wel heerlijk super door super lieve dame)
Prachtig verblijf en enorme lof voor het personeel tijdens de stroomstoring!
Wij verbleven op 10 en 11 september bij Thermen Berendonck in een Junior Suite. De kamer was werkelijk prachtig: ruim, schoon, modern en duidelijk nog erg nieuw. Ook hebben we heerlijk gegeten bij Numa, waar we genoten van een uitstekend driegangendiner, inclusief wijn arrangement.
Op donderdag was er helaas een stroomstoring die ongeveer drie uur duurde. Natuurlijk was dit vervelend voor iedereen, maar de manier waarop Thermen Berendonck hiermee omging, verdient echt een compliment. Tijdens de storing werd er gratis eten en drinken uitgedeeld en achteraf ontvingen we ook nog twee vouchers voor een dagentree.
Een onverwachte en lastige situatie werd door het personeel bijzonder professioneel en gastvrij opgelost. We voelden ons gedurende het hele verblijf uitstekend behandeld en hebben ondanks de storing enorm genoten.
Wij komen absoluut snel weer terug!
Rare binnenkomst
Hier verleden week online een boeking gemaakt en betaald.Bij binnenkomst moesten we een legitimatie laten zien. ( die hadden we thuis gelaten omdat we geen portemonnaie mee wilde nemen) Er werd verder niet om de reserveringsbevestiging gevraagd .
Toen wij vroegen waarom we moesten legitimeren werd gezegd dat dit sinds 3 maanden het beleid was. Ik heb hier niks van terug kunnen vinden op de bevestiging.
Bij thuiskomst hierover een mail gestuurd dat wij deze bejegening als onprettig hebben ervaren en daar geen reactie op mogen ontvangen wat het nog klantonvriendelijker maakt
Verder is de sauna erg druk op badkledingdag.
De sauna zelf is wel prachtig
Veel te druk
Prachtige sauna. 2x jaarkaart gehad maar sinds iets meer dan een jaar niet meer. Het is er zeer vaak veel te druk. Echt gelukt om te ontspannen de laatste keer 7-9-26 ook niet gelukt. Voor ons was dit toch echt de laatste keer. Op zoek naar ergens waar men meer gefocust is op klantenbeleving, rust en ontspanning. Jammer ...
We komen hier al jaren maar steeds minder waar voor je geld
We komen al jaren bij Thermen Berendonck maar ik krijg steeds vaker het idee dat je financieel uitgekleed wordt. Een cola voor €4,30 vind ik echt belachelijk. Het eten zelf is minimaal voor wat je ervoor betaald. De salades bijvoorbeeld zijn te klein en vooral gevuld met goedkopere ingrediënten. Verder werd er veel aan elkaar gezeten in het zwembad. Veel aan de kant hangende stelletjes die niet van elkaar af konden blijven. Er werd niks aan gedaan / van gezegd. Ook was het veel te druk en moest je eindeloos wachten op je eten en drinken. Het blijft een prachtig sauna complex maar dit voelt steeds minder goed. Er moet vooral héél veel geld worden verdiend aan iedere bezoeker en dat voelt niet oké.
Twijfel
Ik zou met mijn vrouw op maandag een nacht willen verblijven en welness, als ik dat lees de negatieve reviews heb ik toch bang om te boeken, moet er over nadenken of iemand advies ?
Dit is de meest bijzondere ervaring…
Dit is de meest bijzondere ervaring ooit geweest alles is perfect xx
Het personeel is het Kersje op d3 slagroomtaart! Je word behandeld als een Koning, fantastisch eten, super de luxe en schone spa en de aanrader: de junior comfort suite met uitzicht op het meer is Goddelijk! De lieve dame bij de receptie....je bent een Toppertje! Xx groetjes uit Eindhoven
Fantastisch!
Mini vakantie in een paleis
De ruimte lijkt op een paleis! Prachtige sauna’s, veel ruimte binnen en buiten. Bij de stoombad krijg je een haarmasker, erg leuk!
Heerlijk eten in de lounge en past bij het thema india. Daardoor voelt het als een mini vakantie in India
De bedden boven zijn geweldig!! Daar heb ik yoga nidra gedaan. Heerlijk. Wel redelijk druk, daarom 4 sterren ipv 5, maar alsnog een TOP ervaring gehad.
Buffet zeer slecht bevallen!
Vandaag naar de sauna geweest en om 1730 uur naar het buffet op de eerste verdieping. Samen met mijn vrouw. Een half uur na het verlaten van het buffet werden we beide misselijk, braken en diaree. Er is iets niet goed gegaan bij het bereiden van de maaltijd.
Ik ben al jaren trouwe sauna bezoekster…
Ik ben al jaren trouwe sauna bezoekster en sinds de komst (en de sluiting van andere sauna s in de regio) van de Berendonck ook daar maandelijks te vinden.
De laatste tijd vind ik de sfeer echt vreselijk. Mensen zijn luidruchtig, lomp en alleen op zichzelf gericht.
Voorheen bleef men bij de bar met hun drankje maar nu zit het hele zwembad vol. T stoort me heel erg.
In de sauna vind je nog wel wat rust, maar dat kan zo voorbij zijn als beschonken figuren binnen komen en totaal geen benul lijken te hebben waar ze zijn en wat de bedoeling is.
T eten is goed maar peperduur. Naast mn badenkaart ben ik gauw nog eens 50 euro kwijt voor drankjes en n kleine lunch.
De kleedruimte is al gauw te vol, dus dan maar wachten. Niet erg, als iedereen een beetje rekening houdt met elkaar.
Ik vind t oprecht spijtig te moeten zeggen dat ik kies voor n sauna met rust ipv een soort pretpark met naakte mensen en dus heb besloten geen nieuwe badenkaart meer te nemen.
T is n mooie sauna met prachtige natuur, maar t beleid en handhaving vind ik steeds meer n aanfluiting.
Helaas...😔

Mooi maar (te) duur
Ik vind het persoonlijk een van de mooiste sauna's in Nederland maar de prijzen beginnen echt de pan uit te rijzen, zeker met het hoteldeel.
Ook reacties vanuit customer service doen geen recht aan irritatie als die soms ontstaat door rare uitkomsten bij boekingen op de website.

Réponse de Thermen Berendonck
Na deze ervaring kan ik Thermen…
Na deze ervaring kan ik Thermen Berendonck helaas niet meer aanbevelen.
Wij komen hier al jarenlang en bijna wekelijks. Juist daarom hadden wij verwacht dat trouwe klanten op zijn minst met begrip en een beetje coulance zouden worden behandeld. Helaas bleek het tegenovergestelde waar.
Een cadeaubon die slechts één maand verlopen was, werd zonder enige uitzondering geweigerd. Er werd niet meegedacht, geen alternatief aangeboden en er was totaal geen begrip voor onze situatie. Het antwoord was simpelweg: “Nee.”
Regels zijn regels, maar klantvriendelijkheid en waardering voor vaste gasten lijken hier ver te zoeken. Het is bijzonder teleurstellend dat een bedrijf waar wij zoveel geld hebben besteed en zo vaak zijn geweest, zo star met klanten omgaat.
Voor een wellnessresort draait het niet alleen om mooie sauna’s, maar ook om gastvrijheid en service. Op dat punt heeft Thermen Berendonck ons volledig teleurgesteld. Wij voelen ons als trouwe klanten absoluut niet gewaardeerd. Door deze behandeling zullen wij goed nadenken of wij hier in de toekomst nog terugkomen.
Een ster is nog teveel
Een ster is nog teveel . Wat een stelletje idioten komen daar op bezoek . En dan weten jullie wel uit welk land die mensen komen . Schreeuwen en bijna ruzie maken in de sauna zelfs het was echt te gek . En dit was dan het hoogte punt van men weekend en was er echt aan toe om te ontspannen . Men vriendin bestelde een verse jus en we waren 8 euro kwijt !! 8 euro voor 1 verse jus . Een spa blauw was 6 euro !! We hadden gegeten het was allemaal lekker dat moet ik wel zeggen . Maar zooow duur niet normaal . 4 uur sauna alles bij elkaar over de 200 euro voor 2 personen . Wij komen er al jaren maar dit is de laatste keer dat ik er kwam . Al geven ze me geld bij ga ik er nog niet meer heen . Verschrikkelijke sfeer hangt er op woensdag en zondags .
LET OP! GEHACKT! NIET OP LINKEN KLIKKEN
LET OP!
Ze zijn GEHACKT! Mijn gegevens zijn buit gemaakt. Ik ontving een whatsapp bericht. Hierin wordt gevraagd om een verificatie. Als je op de link klikt staan er al heel veel gegevens ingevuld (o.a. naam, telefoonnummer). Ze vragen daarna je creditcard gegevens ter verificatie en je raadt het al.. dan is je geld weg!
Vanuit het bedrijf is geen informatiebericht gedeeld. We kwamen hier pas achter na het bellen naar de locatie. Daarin werd een opgenomen bericht afgespeeld dat dit nu inderdaad speelt en dat je NIET OP DE LINK moet klikken!
LET OP!
Prachtig wellness resort
Prachtig wellness resort, na dit vaak genoeg tegen te zijn gekomen wilden we er toch echt heen!
Bij aankomst receptie erg vriendelijk personeel, die ons rustig vertelde over de faciliteiten (hierbij kregen wij ook een kaart). Daarnaast konden we rond 15:00 de hotelkamer in.
Eerst een beetje rondneuzen, waar alles is en na een beetje een richting te hebben was het ultiem genieten! Het waren 2 prachtige dagen, met veel zon en warm weer. Veel mensen genoten hiervan, vooral buiten. Waardoor je merkte dat er genoeg ruimtes in de sauna's tot onze beschikking waren. Al met al top!
Volgende ochtend in badjas aan het ontbijt, heerlijk uitgebreid buffet. Je kon het zo gek niet bedenken of het was er! Daarna nog heerlijk kunnen genieten.
Ik lees veel reacties die minder positief zijn, dit was ook een van de redenen waarom we hier graag heen wilden. Wij hebben het super positief ervaren en komen hier graag terug, al hoewel we dan graag voor twee nachten gaan (wellicht is er nog een onderhandeling mogelijk haha)!

Nie wieder!
Optisch schöne Therme, aber leider massiv überfüllt und für den Preis enttäuschend. Lange Warteschlangen bei Aufgüssen, zu wenige Duschen, mangelnde Ruhebereiche und hygienische Probleme in Sanitär- und Duschbereichen. Zusätzlich wurde eine gebuchte Massage aus meiner Sicht nicht vollständig erbracht. Besonders enttäuschend war jedoch der Umgang mit meiner ausführlichen Beschwerde im Nachgang. Keine angemessene Entschädigung und keinerlei konkretes Eingehen auf die geschilderten Punkte. Für das Geld, das ich dagelassen habe: keine Empfehlung!
Postcode loterij korting voucher
Een top dag gehad. Let op de postcode loterij korting. De 50%korting voor de tweede persoon geldt alleen op dagtarief. Het maakt dus niet uit hoelaat je komt. Is heel slecht aangegeven maar het is wel de realiteit. Verder een heerlijke dag gehad en het was erg rustig wegens het warme weer.
L’expérience Trustpilot