Sparkling Jewels Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik heb de labradoriet hangers met huggies gold plated creolen gekocht. Na de eerste keer dragen merkte ik al dat de hangers vast blijven hangen achter de “bubbels” van de creolen. En dat zat zo va... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sparkling Jewels is geweldig! Ik heb verschillende creolen en stenen in alle vormen en kleuren, dus altijd iets passends bij mijn outfit. Ze hebben ook supermooie betaalbare armbanden, colliers en rin... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb meerdere sets van Sparkling. Het is altijd een feestje als ik een pakketje krijg van Sparkling Jewels! Altijd een goede kwaliteit, de sieraden blijven echt mooi. De bestellingen die ik online h... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Bijouterie
  2. aussi dans
  3. Bijoutier
  4. Boutique d'accessoires de mode
  5. Joaillier

Écrit par l'entreprise

Stap binnen in de sprankelende wereld van Sparkling Jewels, waar jouw persoonlijke stijl tot leven komt met een uniek Mix & Match concept. Ontdek de tijdloze Essentials die naadloos samengaan met kleurrijke en verwisselbare edelstenen. Laat jouw persoonlijkheid schitteren en creëer moeiteloos een stijl die helemaal bij jou past, met de veelzijdige mogelijkheden van Sparkling Jewels.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Mooi

Prima, mooie producten en een zeer goede verzending in een mooie verpakking.

23 décembre 2024

Prachtige collectie & Super service

Helemaal blij met mijn prachtige nieuwe set van Sparkling. Altijd een feestje om uit te pakken met hun prachtige verpakkingen. Daarbij ook nog eens een prachtige Broche ter ere van hun 10 jarige bestaan erbij ontvangen. Ook heel fijn als je vragen hebt over combinaties ze meedenken wat goed bij elkaar past. Super service.

7 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Bij retour sieraden niet terugbetaald

Retourneren van sieraden binnen een week wordt niet geaccepteerd. Sieraden mogen thuis niet gepast worden. Als een sieraad contact heeft gehad met jouw huid, dan treedt er een verkleuring op en wordt een retour niet gecrediteerd. Ik heb een oorbel een minuut ingehad voor een spiegel en vervolgens wordt deze niet terug geaccepteerd. Ook sieraden die beschadigd geleverd zijn, worden niet terug geaccepteerd. Je krijgt zelf de verwijt dat je een sieraad gedragen hebt, terwijl dat niet zo is. Zo heb ik een bestelling van 750e geplaatst, blijken 500e aan sieraden te groot of lichtroze ipv rood (kleur anders dan op website). Deze wil ik graag terugsturen voor een andere kleur of kleinere exemplaar. Dat wordt geweigerd. Deze website is niet te vertrouwen. Als consument moet je vervolgens bewijzen dat de sieraden beschadigd geleverd zijn. Advies van de servicedesk is in de winkel sieraden passen. Je mag de sieraden dus niet thuis passen. Dit hadden ze op de website moeten vermelden.

4 novembre 2024

Réponse de Sparkling Jewels

Beste Kate, we vinden het jammer om te lezen dat u teleurgesteld bent in onze service, vooral omdat we meerdere keren contact hebben gehad om dit zo netjes mogelijk op te lossen.

Om u een helder beeld te geven van onze aanpak en ons retourbeleid, willen we het volgende toelichten:

Retourcontrole: Bij het ontvangen van retouren controleren wij onze producten standaard op schade en eventuele gebruikssporen. In dit geval hebben wij helaas geen reden van retour ontvangen, waardoor onze retourcontrole op schade, verkleuring, en draagsporen noodzakelijk is. Dit is onderdeel van ons normale retourproces.

Klantvriendelijkheid en coulance: We hebben meerdere verkleurde producten volledig gecrediteerd, ondanks dat deze niet meer in verkoopbare staat verkeerden. Een paar van deze sieraden hebben we zelfs kosteloos aan u geretourneerd, zonder extra kosten voor u.

Snelle oplossing bij schade: Als sieraden door vervoer of andere onvoorziene redenen beschadigd raken, vragen wij klanten dit zo snel mogelijk te melden. In dat geval kunnen wij een passende oplossing bieden. Helaas hebben wij in deze situatie pas bij het retourzending van u vernomen, na een week, en ontvingen wij bij retour geen specifieke reden, terwijl de sieraden bij inspectie gebruikssporen en beschadigingen vertoonden.

Samenwerken aan een oplossing: Ons doel is altijd om samen tot een nette oplossing te komen en om uw tevredenheid te waarborgen. Wij blijven beschikbaar om naar een passende oplossing te zoeken waar mogelijk.

Helaas kunnen wij geen foto's als antwoord meezenden, deze foto's spreken boekdelen betreft de gedragen sieraden. Deze schade ontstaat niet door enkel het passen van het sierraad.

We hopen dat deze toelichting wat meer helderheid biedt en we zijn altijd beschikbaar voor verdere vragen of opmerkingen.

Team Sparkling

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooi ingepakt en snel geleverd.

1 octobre 2024

Réponse de Sparkling Jewels

Bedankt voor je geweldige review!
We waarderen je positieve feedback enorm en zijn blij dat je tevreden bent met Sparkling. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede prijs/kwaliteit verhouding. De artikelen zien er mooi uit en zijn tegelijkertijd heel betaalbaar. Krijg vaak complimenten. Eén keer een mankement gehad aan een oorhanger. Dit is naar tevredenheid opgelost.

9 septembre 2024

Bedankt voor je review!
We zijn heel blij te horen dat je tevreden bent met Sparkling. Jouw feedback waardeert ons team enorm. Tot snel!

Keurig verpakt

Keurig verpakt, prachtig product, goede communicatie rondom aankoop en verzenden

31 août 2024

Réponse de Sparkling Jewels

Dank voor je positieve review!
Fijn dat je een goede ervaring hebt gehad met Sparkling. We stellen je feedback zeer op prijs en hopen je snel weer te zien.

Vrolijk van!!!

Snel geleverd. Mooie sierraden. Ik ben fan van deze spullen. Qua kleur en vrolijkheid helemaal aan te passen bij je kleding of stemming! Heerlijk!!
Ook het uitpakken van het pakje is een feestje.

20 août 2024

Réponse de Sparkling Jewels

Bedankt voor je fijne review!
Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze service. We waarderen je steun en zien je graag weer terug op onze website of juwelier.

Geweldig!

De armbanden zijn prachtig. Snelle verzending. De sieraden komen aan in een mooie luxe verpakking. De garantie op het mooi blijven van de kralen is super. Ik ben meer dan tevreden.

18 juillet 2024

Réponse de Sparkling Jewels

Bedankt voor je geweldige review!

prima geregeld

Makkelijk bestelproces, afbeeldingen komen overeen met de werkelijkheid, stipte levering, mooie verpakking en met zorg afgehandeld.

17 juillet 2024

Réponse de Sparkling Jewels

Dank voor je mooie review!
Fantastisch om te horen dat je een fijne ervaring had. We waarderen je feedback enorm en kijken uit naar je volgende bezoek!

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooi assortiment en snelle levering

Mooi assortiment en snelle levering. Alles prima in orde. En supergave oorbellen natuurlijk 😊👍

6 juin 2024

Réponse de Sparkling Jewels

Bedankt voor je fijne review!
Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze service. We waarderen je steun en zien je graag weer terug op onze website of bij één van onze dealers.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden 😍😍😍😍😍😍snel geleverd en…

Zeer tevreden 😍😍😍😍😍😍snel geleverd en een prachtige kwalitatief oorbellen ever😍😍😍een aanrader👍👍 en wat erger is het is verslavend 😍😍

28 mai 2024

Bedankt voor je review!

Snelle Service

Bestelling was binnen 1 dag binnen.
1 oorbel was defect binnen 1 week een nieuwe binnen.
Alles prachtig in gepakt echtee kadotjes.
Ik ben heel tevreden.

23 avril 2024

Snel geleverd, mooi ingepakt

Sieraden zijn snel geleverd en waren mooi ingepakt omdat het een cadeautje was. Ik ben al jaren super fan van het merk dus zal zeker weer bestellen.

5 avril 2024
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus