Sparkling Jewels Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik heb de labradoriet hangers met huggies gold plated creolen gekocht. Na de eerste keer dragen merkte ik al dat de hangers vast blijven hangen achter de “bubbels” van de creolen. En dat zat zo va... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Helemaal blij met mijn prachtige nieuwe set van Sparkling. Altijd een feestje om uit te pakken met hun prachtige verpakkingen. Daarbij ook nog eens een prachtige Broche ter ere van hun 10 jarige best... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sparkling Jewels is geweldig! Ik heb verschillende creolen en stenen in alle vormen en kleuren, dus altijd iets passends bij mijn outfit. Ze hebben ook supermooie betaalbare armbanden, colliers en rin... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb meerdere sets van Sparkling. Het is altijd een feestje als ik een pakketje krijg van Sparkling Jewels! Altijd een goede kwaliteit, de sieraden blijven echt mooi. De bestellingen die ik online h... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Bijouterie
  2. aussi dans
  3. Bijoutier
  4. Boutique d'accessoires de mode
  5. Joaillier

Écrit par l'entreprise

Stap binnen in de sprankelende wereld van Sparkling Jewels, waar jouw persoonlijke stijl tot leven komt met een uniek Mix & Match concept. Ontdek de tijdloze Essentials die naadloos samengaan met kleurrijke en verwisselbare edelstenen. Laat jouw persoonlijkheid schitteren en creëer moeiteloos een stijl die helemaal bij jou past, met de veelzijdige mogelijkheden van Sparkling Jewels.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Gewoon prettig

Gewoon prettig. Ik had iets besteld en dat was niet helemaal naar wens, dus geretourneerd. Prima afgehandeld

22 avril 2021

Beste Bert,
Bedankt voor jouw review. Jij/jouw bestelling voldeed volledig aan de retourvoorwaarden, dus dan is retourneren uiteraard geen enkel probleem. Hopelijk vallen onze sieraden de volgende keer wel in de smaak ;)

De service is uitstekend

De service is uitstekend, Het is een genot om de sieraden te bekijken op de website, ze houden je goed op te hoogte als er iets niet voorradig is of als er iets verzonden word. De Sieraden zijn erg mooi en worden ook mooi en netjes verpakt.

21 avril 2021

Beste Silvia,
Bedankt voor het delen van jouw enthousiasme! Het doet ons goed dit te lezen en natuurlijk help je er andere klanten mee. Graag tot snel!

Noté 3 sur 5 étoiles

Prachtige edelstenen

Prachtige kristallen voor in mijn bij behorende hanger. Erg blij mee. Wat minder vind ik de sticker op de buitenkant van de envelop/ pakket met Sparkling Jewels erop. Dit lijkt mij de aandacht trekken, vooral met een gezamenlijke brievenbus (Amsterdam). Gelukkig staat nu bij mijn naam dat bij de volgde levering de sticker er niet op zit. Dat is fijn om die optie te hebben.

17 avril 2021

Beste Sonja,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Fijn om te lezen dat je zo blij bent met onze sieraden. We snappen jouw gevoel aangaande een gezamelijke brievenbus en daarom zullen we in vervolg de sticker bij jou achterwege laten. We hopen je snel online weer te zien!

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel blij met de mooie ketting

Heel blij met de mooie ketting. Snel geleverd en mooi verpakt!

15 avril 2021

Beste Annemarie,
Wat fijn om te lezen dat je blij bent met de bestelde ketting. Wij wensen je veel plezier met dragen en hopelijk zien we je online gauw terug!

mooie elegante sieraden

mooie elegante sieraden , met een vraag krijg je snel antwoord en en in mijn ogen gewoon een goede webshop waar je met een gerust hart je bestelling kan plaatsen. en zeker niet onbelangrijk een snelle verzending.

11 avril 2021

Beste Diana,
Heel erg bedankt voor je positieve review! Graag tot snel!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden over de sieraden

Zeer tevreden over de sieraden, kwamen in perfecte verpakking binnen! Goede service , dankjewel!

9 avril 2021

Beste Lana,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Heel fijn om te lezen dat zo tevreden bent! We hopen je gauw online nog eens terug te zien.

Super goede service

Super goede service. Heel fijn de cadeau verpakkingen erbij, daardoor heb ik echt iets extra speciaals kunnen geven. Goed contact, snelle levering.

7 avril 2021
Noté 4 sur 5 étoiles

Deze bestelling is prima gegaan

Deze bestelling is prima gegaan, er stond geen huisnummer bij de bestelling, dus is het terug gestuurd, maar ze mailde direct en twee dagen later had ik de bestelling alsnog in huis.
Maar toen ik vorige keer een klacht had over een hanger deze er niks aan, dus zolang je geen klachten hebt is het goed
Marion

5 avril 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Super service en mooie sieraden

Super service en mooie sieraden. Ik had iets besteld in de sale die er helaas niet meer was maar gelijk hebben zij zelf contact opgezocht met mij en een oplossing aangeboden, dus ik had geen eens tijd om het jammer te vinden omdat de oplossing er al was.
Erg tevreden met de sieraden zelf en alle opties om te wisselen ermee.

2 mars 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Erg tevreden met de sieraden en vooral…

Erg tevreden met de sieraden en vooral de klantenservice. Erg behulpzaam, klantvriendelijk en meedenkend. Een positieve ervaring en tevreden met de cadeautjes en persoonlijke service.

28 février 2021

Sparkling!

Sparkling! biedt mooie sieraden van goede kwaliteit. Krijg er veel complimenten voor.
Vriendelijke, snelle en accurate klantenservice.

24 février 2021
Noté 4 sur 5 étoiles

Sparkle voor het oog

Ruime keuze van mooie sieraden, een Sparkle voor het oog. Prijs en kwaliteit is in verhouding. Contact met de klantenservice is vriendelijk en adequaat. Ik kon makkelijk mijn bestelling aanpassen en retourneren.

24 février 2021
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus