Spelfabrik Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Beställde ett spel men behövde sedan returnera pga dubbelköp. Mailade enligt info men har ej fått svar på en vecka trots upprepade mail. Kan ej ringa endast mail. Tror de inte vill hantera retur... Voir plus

Vilken otroligt bra service! Gjorde en beställning som blev fel. Mailade in problemet och det blev löst på bara några minuter med hjälp utav Marika! Vill ni få tag på bra spel och känna er trygga... Voir plus

1. Club de jeux de société
  2. Fabricant de jouets et de jeux
  3. Magasin de jeux

Spelfabrik är ett företag som skapar innovativa och engagerande spel som förenar människor. Vi erbjuder både traditionella och moderna spel för en bred publik – från familjespel till tävlingsinriktade entusiaster. Med fokus på glädje, strategi och gemenskap levererar vi högkvalitativa produkter som skapar skratt och minnesvärda stunder.

Bien

TrustScore 4 sur 5

51 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bra dejtupplevelse

Skrapa en date har gett oss en del dejter redan. Varje dejt är annorlunda och spännande. Leveransen var snabb, och produkten var precis som beskrivet. Jag rekommenderar detta till alla par som vill göra något speciellt tillsammans.

6 septembre 2024

Réponse de Spelfabrik

Vad roligt att höra att ni har haft flera lyckade dejter med Skrapa en Dejt! Vi är glada över att ni uppskattar variationen och spänningen i spelet, samt att leveransen levde upp till förväntningarna. Tack för rekommendationen – det betyder mycket för oss!

Snabb hjalp med retur

Jeg bestallde fel version av Krypterat, jag skulle ha familjeversionen men fick inte den... men kundservice hjalpte mig snabbt att returnera det och fa ratt version. Returprocessen var enkel och problemfri, och jag fick det nya spelet snabbt.

20 septembre 2024

Réponse de Spelfabrik

Vad härligt att höra att du har haft en bra upplevelse med både retur och leveranser! Glöm nu inte att spela riktigt mycket!

Bra present till partnern

Jag kopte Skrapa en dejt som en present till min partner och, vi har haft sa mycket kul med det. Varje dejt har varit en unik och rolig uplevelse. Leveransen var snabb och , produkten var snyggt inslagen En Fantastick uplevelse Fran start till slut!

18 septembre 2024

Réponse de Spelfabrik

Härligt att höra, fortsätt dejta!

Snabbt ich smidigt ...

Enkelt att handle och det kom fram bra enkelt till dörren. Jeg vet inte vilket företag det var som levererade men det kom fram snabbt...

21 juillet 2024

Réponse de Spelfabrik

Låter ju som att allt gått precis som det ska! Härligt!

Superkul med krypterat

Krypterat har blivit en stor favorit i vårt kompisgäng . Det är utmanande,spännande och sjukt kul. Leveransen var snabb,och spelet var i perfekt skick när det kom.Vi är väldigt nöjda!

18 septembre 2024

Réponse de Spelfabrik

Låter ju som att allt gått precis som det ska! Härligt, tagga gärna oss om ni lyckas fånga något på film när ni spelar!

Jag köpte en present

Jag har inte testat spelet men det Kom hem som lovat snobbt och bra. Jag tror Det blir en bra julklapp.

6 juillet 2024

Réponse de Spelfabrik

Bra att leveransen var snabb, det är en helt suverän present/julklapp kan du tro!

Allt fungrade utmärkt

Bara plus +++++ från alla här hemma, kul med ett svenskt företag som gör nya spel.

17 septembre 2024

Hej Carina,

Vi är så glada att höra att spelet uppskattas av alla där hemma.

Hej Ragnar,

Bra att leveransen var snabb, även om trackingen via sms saknades. Det är dessvärr inget vi har idagsläget men vi tar till oss detta och uppskattar att du hörde av dig!

Kul dejtspel helt klart.

Allt gick bara sâ som det skulle tycker jag.Jag köte efter nàgra kändisar pà nätet marknadsförde spelet

13 septembre 2024

Hej Stina,
Så skönt att allt gick som det skulle. Kul att höra att du hittade spelet via rekommendationer, hoppas du har mycket nöje med det!

Amanda på Spelfabrik

Nöjd med både spelet och service

Tack! Jag beställde med postnord och jag fick paketet från spelfabriken leveretat dagen eftar.

Réponse de Spelfabrik

Härligt att höra att leveransen gick så snabbt! Tack för att du delade med dig, och hoppas du får mycket glädje av din beställning!

Amanda på Spelfabrik

Varan kom snabbt och var precis som beskrivet.

Jag köpte Skrapa En Date som en överraskning till sambon. Det blev en bra kväll. De olika dejt-idéerna var enkla och nya, och vi lärde oss nya grejer om varanndra. Perfekt product, men kan inte kalla det för ett spel egentligenz men verkligen något som skapade magiska stunder!

Hej Miranda,

Härligt att höra att Skrapa En Date blev en lyckad överraskning och skapade en riktigt bra kväll. Även om det kanske inte är ett traditionellt spel, är det fantastiskt att det gav er nya, enkla dejt-idéer och magiska stunder tillsammans!

Amanda på Spelfabrik

Snab leverans och sjukt kul spel

Bara +++++ Jag beställde 3 spel. Jag är nöjd och reckommenderar.

Hej Thomas,

Åh vad kul att höra! Du är mer än välkommen att tagga oss när ni spelar spelen!

Superkul spel ++++++

Jag är nöjd och jag har ingenting att klaga på helt enkelt.. Bara positivt.

Hej Jens.

Tack för din fina feedback! Så roligt att höra att du är helt nöjd och bara har positiva saker att säga. Vi uppskattar det verkligen!

Enkel returprocess och superkundservice

Jeg beställde krypterat, men insåg att det inte var riktigt vad jag var ute efter. Kundeservice hjälpte mig snabbt att returnera spelet, och jag bytte till Krypterat Familjeversion istället. Returprocessen var enkel, och jag är väldigt nöjd med det nya spelet!

10 avril 2024

Hej Stina,

Tack för att du delade med dig! Vi är glada att kundservicen kunde hjälpa dig snabbt med returen, och att du nu är nöjd med Krypterat Familjeversion. Härligt att höra att processen var smidig!

Fantastiskt spel för familjen

Det är roligt, utmanande, och vi lär oss nya saker om varann. Leveranstiden var kort, och kvaliteten på spelet är topp.

6 septembre 2024

Hej Rikard,

Tack för din feedback! Så kul att ni både har roligt och lär er mer om varandra. Härligt att leveransen var snabb och att du är nöjd med kvaliteten!

Kreativt och smart produkt

Jeg blev tipsad om att köpa Skrapa en date ab en kompis som tyckte jag skulle vara mer romantisk. Det har varit ett fantastiskt sätt att spicea upp våra dejtkvällar. Varje dejt har varit en ny och rolig upplevelse. Leveransen var snabb, och produkten överträffade faktisk mina förväntningar.

Hej Torsten!

Tack för din härliga feedback! Så kul att höra att Skrapa en date har hjälpt till att göra era dejtkvällar ännu mer spännande och romantiska. Det låter som att varje dejt har varit en riktig höjdare! Vi är också glada att leveransen var snabb och att produkten överträffade dina förväntningar. Hoppas ni får många fler fantastiska dejter framöver!

Amanda på Spelfabrik

Sjukt roligt spel för alla åldrar

Krypterat Familjeversion blev en stor succé i vårt hem. Vi har spelat det flera gånger, och alla från barnen till marföräldrarna har varit med. Det var lätt att lära sig, och det skapade många skratt. Leveranses var supersnabb!

28 août 2024

Hej Kurt!

Så fantastiskt att höra att Krypterat Familjeversion blev en succé hos er! Det är verkligen ett spel som passar alla åldrar, och att det skapar så många skratt gör det ännu bättre. Vi är glada att leveransen gick snabbt också. Hoppas ni fortsätter att ha lika roligt med det framöver! Tagga oss om ni skulle lägga upp en rolig film av spelandet!

Amanda på Spelfabrik

Enkel beställning och snabb leverans

Jag köpte några av spelen till en kväll med vänner, och spelen levererades snabbt!!! alltid kul med spel så att det blir la mindre skärmtid.

Hej Leo,
Tack för din härliga feedback! Det låter som att ni kommer få en riktigt rolig kväll med spelen. Håller helt med – alltid trevligt att byta ut skärmtiden mot något socialt och underhållande!​

Fick aldrig mitt packet

Fick aldrig mitt packet, dålig kundservice

14 février 2024
Avis spontané

Réponse de Spelfabrik

Hej Meja, vi ber verkligen om ursäkt för att du inte fick ditt paket. Det verkar ha uppstått ett tekniskt fel i systemet, vilket orsakade förseningen. Kan se att även en total återbetalning till dig genomfördes i samband med detta.
Vill dock passa på och tacka för din feedback angående vår kundservice. Vi strävar alltid efter att bli bättre och värdesätter verkligen den feedback du gett. Vi jobbar på att bli bättre och undvika att detta ska ske igen!

Amanda på Spelfabrik

Inget paket och inget svar

Betalade extra för snabb leverans men det hände inte, har heller inte mottagit paketet ännu. Har mejlat om det men inget svar. Tur jag valde att betala via klarna när jag mottagit leverans så jag inte behöver betala för något jag inte fått.

15 février 2024
Avis spontané

Réponse de Spelfabrik

Hej, vi ber verkligen om ursäkt för den upplevelse du har haft. Det är inte alls den standard vi strävar efter. Vi förstår hur frustrerande det måste vara att ha betalat för snabb leverans och ändå inte ha mottagit paketet. Vi ser också att ditt mejl inte har blivit besvarat snabbt nog, vilket vi djupt beklagar. Vi kommer att undersöka vad som har gått fel. Tack för att du delade med dig av din upplevelse.