Beställde ett spel men behövde sedan returnera pga dubbelköp. Mailade enligt info men har ej fått svar på en vecka trots upprepade mail. Kan ej ringa endast mail. Tror de inte vill hantera retur... Voir plus
Jeg blev tipsad om att köpa Skrapa en date ab en kompis som tyckte jag skulle vara mer romantisk. Det har varit ett fantastiskt sätt att spicea upp våra dejtkvällar. Varje dejt har varit en ny och rol... Voir plus
Vilken otroligt bra service! Gjorde en beställning som blev fel. Mailade in problemet och det blev löst på bara några minuter med hjälp utav Marika! Vill ni få tag på bra spel och känna er trygga... Voir plus
Jag köpte Skrapa En Date som en överraskning till sambon. Det blev en bra kväll. De olika dejt-idéerna var enkla och nya, och vi lärde oss nya grejer om varanndra. Perfekt product, men kan inte kalla... Voir plus
Spelfabrik är ett företag som skapar innovativa och engagerande spel som förenar människor. Vi erbjuder både traditionella och moderna spel för en bred publik – från familjespel till tävlingsinriktade entusiaster. Med fokus på glädje, strategi och gemenskap levererar vi högkvalitativa produkter som skapar skratt och minnesvärda stunder.
c/o Shelfless, Stackarpsvägen 10, 264 39, Klippan, Suède
Aucun historique récent de demande d’avis
Usel kundservice! Jag betalade extra för att få mitt paket levererat till utlämningsställe då jag skulle vara borta när paketet skulle levereras. Det levererades ändå till min dörr och jag hade ingen aning om paketet skulle finnas kvar när jag kom hem flera dagar senare. Kundservice svarade aldrig och jag fick helt i onödan betala extra för frakt som jag inte fick.

Réponse de Spelfabrik
Superrolig spel! Vi spelade det på nyår och det var uppskattat av alla deltagare. Fick spelet snabbt efter beställning! Rekommenderas.

Réponse de Spelfabrik
Flera frågor var politiskt vinklade vänster i krypterat.
Ett exempel ”Sverigedemokrat” har ledtråd ”järnrör” och förklaringen anger ”Sveriges bottenskrap”.
Låg nivå.

Réponse de Spelfabrik
Snabb leverans, fick spelet 2 dagar efter beställning. Enkelt att betala med Swish. Saknar dock att jag inte fick någon beställningsbekräftelse.

Réponse de Spelfabrik
Usel kundservice, fick hem krypterat som är feltryckta och får bara luddiga svar på mail om de ens svarar.
Försökt få kontakt i flera veckor utan resultat.
Värdelöst företag som borde se efter sin kunder bättre.

Réponse de Spelfabrik
Krypterat va verkligen inte prisvärd. Kul idé, men de behöver verkligen slipas på en hel del för att vara värt 350kr. Ångrar att jag la så mycket pengar på detta. Sänk priset rejält eller förbättra spelet betydligt.

Réponse de Spelfabrik
Den värsta kundservicen jag varit med om. Jag ville göra en retur på mitt spel men fick inte något svar från dem förrän 1,5 månad (!!!) senare efter upprepade mail samt efter jag varit i kontakt med Klarna och Konsumentverket. När jag till slut fick svar tog det ytterligare en vecka att få någon retursedel… När jag äntligen lyckats skicka tillbaka paketet kommer ett nytt spel (haha?!) veckan därpå som jag först trodde var någon typ av kompensation men nu fick jag instruktion att jag ska ordna med ny utskrift av returfraktsedel och emballage och skicka tillbaka det spelet också.. tydligen är ytterligare ett spel på väg hem till mig också som jag ska låta ligga kvar på ombudet så det skickas tillbaka. Pajasföretag!!! Ingen ordning på något och usel kundhantering.

Réponse de Spelfabrik
Fick hem spelet Krypterat på 1 dag! Säker betalning via Klarna. Schysst kvalitet på spelet. Supernöjd.

Réponse de Spelfabrik
Fick ej beställning eller återbetalning
Svarar inte på mail eller något annat kontaktsätt och har inte fått varken spelen jag beställde eller pengarna tillbaka. Beställde långt innan jul, otroligt tråkigt.

Réponse de Spelfabrik
Jag har ej hunnit spela än men kan gå i god för att man får hem sin beställning. Jag tycker leveranstiden var alldeles lagom. Beställde på en söndag och fick det nästkommande fredag vilket jag tycker är helt okej!
Ska bli så kul att spela!!!😍

Réponse de Spelfabrik
Lite seg leverans I Och med jultider. Men snabba på att svara på kundtjänst och spelet är bra kvalitet och verkar riktigt roligt! :)