Sportgymbutikken.no Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Jeg bestilte en spinningsykkel, men angret på valget. Jeg sendte e-post til butikken, og de reagerte umiddelbart. Jeg fikk raskt annulert kjøpet! Meget fornøyd med den raske prosessen!

De hadde ikke det produktet jeg bestilte selv om det så slik ut på nettsiden, men de tok kontakt og tilbød et tilsvarende produkt som i tillegg var på tilbud. Det fungerte godt med både håndtering og... Voir plus

L'entreprise a répondu

Bestilte produktet her grunnet pris og leveringstid 2-10 virkedager. Lite dynamikk på bestillingen første 14 dager. Sendte epost, som raskt ble besvart, men med pyntede datoer som rasjonale for sen le... Voir plus

De hadde varen på lager og til lavere pris enn andre tilsvarende butikker. Rask utsendelse selv om tredemølla ble liggende litt lenge hos Posten men det kan jo ikke Sportgym klandres for. Kjøpte med K... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Magasins d'appareils de fitness
  2. Boutique de produits diététiques
  3. Maché en ligne
  4. Magasin de vêtements de sport

Informations provenant de diverses sources externes

Hos Sportgymbutikken.no finner du treningsapparater, treningsklær og treningsutstyr som bl.a tredemøller, crosstrainere, spinningsykler, trimsykkel, stepmaskin, romaskin, multigym,

Bien

TrustScore 4 sur 5

667 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 71 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

62 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jeg bestilte en spinningsykkel

27 juillet 2026

Spam

Snart 1mnd siden jeg bestilte, enda Ikkje komt noen varer i posten.

1 juin 2026

Bestilte vibrasjonsplate 8.mars

Bestilte vibrasjonsplate 8.mars, den har enda ikke kommet. Etterlyste for en tid tilbake, og da var leveringstid oppjustert til hele 58-61 dager! Det er for dårlig! Har sendt ny etterlysning nå, og er spent på svaret. Håper kundeservice fra og med i dag kan gi meg lyst til å vurdere denne nettbutikken på nytt med flere stjerner!

11 mai 2026

Takk for din melding.

Denne produkten har du kjøpt som bestillingsvare med ca 1-3 ukers leveringstid.
Dessverre viste det seg når vi skulle ta hjem produktet til deg at vi fikk beskjed fra Tunturi om at produktet nettopp var utsolgt fra deres lager, og at de avventer ny levering fra fabrikken.

Vi beklager ulempene dette har medført for deg og oss, men takker for din tilbakemelding.

Sportgymbutikken.no

Produktet jeg kjøpte var veldig bra

Produktet jeg kjøpte var veldig bra. Få produktet levert tok 4 uker fra jeg kjøpte det til det var hjemme hos meg. Leveringstid : 2-5 virkedager står det under produktet på deres side.
4 uker er for lang tid.

4 mai 2026

Takk for din melding.

Vi beklager det som har skjedd! Feilen har dessverre ligget hos transportøren når det gjelder alle hjemleveringsforsendelser vi sendte ut 14. april.
Jeg kan forsikre deg om at flere av mine kolleger daglig har fulgt opp Bring angående din og andre kunders sendinger som har vært rammet av disse forsinkelsene.

Til tross for alle disse utfordringene er vi glade for å høre at produktet ikke har vært en skuffelse.

Sportgymbutikken.no

2-5 dager levering blir til 12…

2-5 dager levering blir til 12 virkedager før Bring nå har lovet jeg får varen etter de da har holdt på varen i 9 dager!hadde jeg visst det tok så lang tid hadde vi kjøpt et annent sted da leveringstiden var avgjørende hvor vi bestilte

2 mars 2026

Takk for tilbakemeldingen!

Bestillingen din ble lagt inn 2. mars, og varene ble sendt utsendt fra oss 2. mars.

Når varene har forlatt vårt lager, er det dessverre helt transportøren som har ansvaret for den videre leveringen. Vi følger opp disse sakene tett og legger press på transportøren for å sikre bedre håndtering og at avtalte leveringstider overholdes fremover ifølge i samsvar med de kvalitetskravene de er forpliktet til å oppfylle overfor oss som oppdragsgiver.
Dessverre kan vi konstatere at dette ikke alltid er tilfelle, og at tiden mellom at transportøren henter produktet hos oss og leverer til kunden iblant blir mye lengre enn den skal være.

Som sagt følger vi opp dette med dem, og understreker at de må bli enda bedre til å levere i henhold til måloppnåelsen som ligger i avtalen de har med oss.

Sportgymbutikken.no

Rask ekspedering av ordre og godt…

Rask ekspedering av ordre og godt produkt.

19 février 2026

Hei,
Takk for din fine anmeldelse, morsomt at vi kunne hjelpe deg med det du trengte.

Lykke til med treningen din!