Jeg bestilte en spinningsykkel, men angret på valget. Jeg sendte e-post til butikken, og de reagerte umiddelbart. Jeg fikk raskt annulert kjøpet! Meget fornøyd med den raske prosessen!
De hadde ikke det produktet jeg bestilte selv om det så slik ut på nettsiden, men de tok kontakt og tilbød et tilsvarende produkt som i tillegg var på tilbud. Det fungerte godt med både håndtering og... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bestilte produktet her grunnet pris og leveringstid 2-10 virkedager. Lite dynamikk på bestillingen første 14 dager. Sendte epost, som raskt ble besvart, men med pyntede datoer som rasjonale for sen le... Voir plus
De hadde varen på lager og til lavere pris enn andre tilsvarende butikker. Rask utsendelse selv om tredemølla ble liggende litt lenge hos Posten men det kan jo ikke Sportgym klandres for. Kjøpte med K... Voir plus
L'entreprise a répondu
- Magasins d'appareils de fitness
- Boutique de produits diététiques
- Maché en ligne
- Magasin de vêtements de sport
Informations provenant de diverses sources externes
Hos Sportgymbutikken.no finner du treningsapparater, treningsklær og treningsutstyr som bl.a tredemøller, crosstrainere, spinningsykler, trimsykkel, stepmaskin, romaskin, multigym,
Demande des avis aux clients
A répondu à 71 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Jeg bestilte en spinningsykkel
Bestilte vibrasjonsplate 8.mars
Bestilte vibrasjonsplate 8.mars, den har enda ikke kommet. Etterlyste for en tid tilbake, og da var leveringstid oppjustert til hele 58-61 dager! Det er for dårlig! Har sendt ny etterlysning nå, og er spent på svaret. Håper kundeservice fra og med i dag kan gi meg lyst til å vurdere denne nettbutikken på nytt med flere stjerner!

Réponse de Sportgymbutikken.no
Produktet jeg kjøpte var veldig bra
Produktet jeg kjøpte var veldig bra. Få produktet levert tok 4 uker fra jeg kjøpte det til det var hjemme hos meg. Leveringstid : 2-5 virkedager står det under produktet på deres side.
4 uker er for lang tid.

Fikk pakken levert hjem etter 1 uke
Fikk pakken levert hjem etter 1 uke, fornøyd med romaskinen.
Meget god informasjon om forsendelsen
Meget god informasjon om forsendelsen. Rask ekspedering.
Rask levering og super bra treningsbenk.
Enkelt å bestille på nettsiden.
Enkelt å bestille på nettsiden.
Rask levering.
Bra produkter
pakken ble ferdig prossesert 1 dag…
pakken ble ferdig prossesert 1 dag etter forventet tid men kundeservice var rask på ballen og behjelpelig.
Godt tilbud på et godt produkt
Godt tilbud på et produkt som var best i test.
Rask levering. Firmaet opplevdes seriøst og trygt.
2-5 dager levering blir til 12…
2-5 dager levering blir til 12 virkedager før Bring nå har lovet jeg får varen etter de da har holdt på varen i 9 dager!hadde jeg visst det tok så lang tid hadde vi kjøpt et annent sted da leveringstiden var avgjørende hvor vi bestilte

Réponse de Sportgymbutikken.no
Hurtig levering og spinning sykkel var…
Hurtig levering og spinning sykkel var som forventet.