Sportgymbutikken.no Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Jeg bestilte en spinningsykkel, men angret på valget. Jeg sendte e-post til butikken, og de reagerte umiddelbart. Jeg fikk raskt annulert kjøpet! Meget fornøyd med den raske prosessen!

De hadde ikke det produktet jeg bestilte selv om det så slik ut på nettsiden, men de tok kontakt og tilbød et tilsvarende produkt som i tillegg var på tilbud. Det fungerte godt med både håndtering og... Voir plus

L'entreprise a répondu

Bestilte produktet her grunnet pris og leveringstid 2-10 virkedager. Lite dynamikk på bestillingen første 14 dager. Sendte epost, som raskt ble besvart, men med pyntede datoer som rasjonale for sen le... Voir plus

De hadde varen på lager og til lavere pris enn andre tilsvarende butikker. Rask utsendelse selv om tredemølla ble liggende litt lenge hos Posten men det kan jo ikke Sportgym klandres for. Kjøpte med K... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Magasins d'appareils de fitness
  2. Boutique de produits diététiques
  3. Maché en ligne
  4. Magasin de vêtements de sport

Informations provenant de diverses sources externes

Hos Sportgymbutikken.no finner du treningsapparater, treningsklær og treningsutstyr som bl.a tredemøller, crosstrainere, spinningsykler, trimsykkel, stepmaskin, romaskin, multigym,

Bien

TrustScore 4 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 71 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

58 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Det at jeg fikk svar på epost

Det at jeg fikk svar på epost, men jeg sakner en telefon som jeg kunne brukt, med norsk tale. En slik service ville spart meg for mye arbeid og tid!

5 septembre 2025

Réponse de Sportgymbutikken.no

Takk Harald! Vi tar dette til etterretning!

// Sportgymbutikken

Helt på trynet med minstebeløp

Fornøyd med kvalitet på produktet. Men helt unødvendig å ha en minimumsbeløp for å kunne kjøpe. Det er helt på trynet når det i tillegg kommer frakt kostnader. Hadde noen andre leverandører hatt det samme produktet så hadde jeg valgt de ovenfor dere av den grunnen alene.

13 août 2025

Bra utvalg i nettbutikken

Bra utvalg i nettbutikken. Gode priser. Hurtig sending og problemfri levering. Treningsbenken jeg kjøpte er av utmerket kvalitet. Vil absolutt vurdere Sportsgymbutiken for fremtidige kjøp av treningsutstyr

1 août 2025

Retur kostnad

Sendte ut varene sendt, så måtte derfor kjøpe en av produktene fysisk før jeg mottok forsendelse. Når jeg skulle returnere, så spurte jeg etter returseddel. Men måtte purre på svar, og når jeg endelig fikk svar- så måtte jeg betale 360,- i retur for frakt.
Betalte 99,- for frakt hjem.
Da da halve prisen for produktet i retur kostnader. Endte opp med å selge produktet privat i protest!

7 juillet 2025

Takk for din anmeldelse.

Frakten som vises i kassen er et symbolsk beløp som iblant er mindre enn halvparten av våre reelle kostnader.
Pakker med samme vekt kan jo ha ulike kostnader avhengig av mål, adressoner m.m., som er vanskelige å forutsi nøyaktig på forhånd med hensyn til ulike kombinasjoner av produkter i en ordre.
Det betyr i praksis at vi delfinansierer frakt og andre kostnader knyttet til kjøpet som vårt bidrag i kjøpsavtalen.
Det er heller ikke slik at vi i kassen debiterer og spesifiserer kostnader for annonsering, betalingsformidler eller andre kostnader som lagerleie og personallønn fordelt prosentvis på hver ordre.

Ved retur pålegger transportøren oss et returtillegg i tillegg til grunnfrakten, noe som gjør at returfrakten faktisk koster oss mer enn det beløpet vi betalte for å sende ut pakken i første omgang.

I henhold til angrerettsloven § 25 skal kunden imidlertid kun betale de direkte kostnadene knyttet til returen, altså kan vi ikke kreve tilbake mellomlegget vi har tapt på den opprinnelige frakten – det er en tapt kostnad for oss.
Vi har beregnet at bare returfrakten i henhold til vår fraktavtale er høyere enn det pris vi siden tilbød deg.

Når vi gir kunder et prisforslag på returfrakt via oss, har vi som praksis å sammenligne vår faktiske kostnad med hva Posten.no tar for privatpersoner som bestiller frakt selv. Deretter tilbyr vi kunden det laveste av de to alternativene, slik at vi aldri blir dyrere enn Posten.no.
Når vår fraktkostnad er lavere, får kunden dermed en lavere pris enn det Posten.no ville tatt. Og når det (som dessverre var tilfelle i ditt tilfelle) blir en høyere kostnad for oss, prismatcher vi Posten.no slik at vi i hvert fall aldri overstiger deres pris – selv om vi ikke alltid kan tilby en lavere pris enn dem.

Til slutt kan jeg legge til at jeg personlig nok også ville valgt å selge varen videre privat, heller enn å styre med retur.

Mvh,
Joakim
Sportgymbutikken.no

Rask forsendelse

Rask forsendelse, lett å bygge og svært god kvalitet!

14 juillet 2025

Réponse de Sportgymbutikken.no

Takk for din fine anmeldelse!

Mvh,
Joakim
Sportgymbutikken.no

Veldig tungvinte og dårlige…

Veldig tungvinte og dårlige returløsninger. De sender ikke returetikett, og adressen man får er direkte til Sverige. Blir svindyrt å returne pakke med sporing da.
I tillegg ser de aldri ut til å svare på mail. Sendte de mail for 6 dager siden, enda ikke hørt et pip. Aldri bestilt her før denne gangen, og det blir første og siste. Rett og slett fraværende service. Veldig skuffende. Muligens den dårligste erfaringen min noensinne med en nettbutikk.

24 juin 2025

Hei Hans Ingar
Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din – selv om det er leit å høre at den ikke svarte til forventningene.

Vi beklager at returprosessen opplevdes som tungvint, og at du ikke fikk svar så raskt som ønsket. Din e-post kom inn i løpet av helgen, og vi svarte etter tre virkedager – noe som vi forstår kan føles som lang ventetid.
Vi har svart deg, så ta gjerne en titt i søppelpost-/spam-mappen om du ikke har sett svaret vårt. Vi jobber også med å forbedre responstiden vår, særlig i perioder med høyt trykk og ferieavvikling.

Når det gjelder returer fra Norge, tilbyr vi en fraktavtale som kan benyttes for en enklere og mer forutsigbar retur. I ditt tilfelle regnet vi ut nøyaktig returfrakt for din ordre til 245 NOK, og informerte om dette i vår e-post.

Takk igjen for at du deler erfaringen din – det hjelper oss å bli bedre.
Ønsker deg en fortsatt fin dag!
// Thomas, Sportgymbutiken