Jeg bestilte en spinningsykkel, men angret på valget. Jeg sendte e-post til butikken, og de reagerte umiddelbart. Jeg fikk raskt annulert kjøpet! Meget fornøyd med den raske prosessen!
De hadde ikke det produktet jeg bestilte selv om det så slik ut på nettsiden, men de tok kontakt og tilbød et tilsvarende produkt som i tillegg var på tilbud. Det fungerte godt med både håndtering og... Voir plus
Bestilte produktet her grunnet pris og leveringstid 2-10 virkedager. Lite dynamikk på bestillingen første 14 dager. Sendte epost, som raskt ble besvart, men med pyntede datoer som rasjonale for sen le... Voir plus
De hadde varen på lager og til lavere pris enn andre tilsvarende butikker. Rask utsendelse selv om tredemølla ble liggende litt lenge hos Posten men det kan jo ikke Sportgym klandres for. Kjøpte med K... Voir plus
- Magasins d'appareils de fitness
- Boutique de produits diététiques
- Maché en ligne
- Magasin de vêtements de sport
Informations provenant de diverses sources externes
Hos Sportgymbutikken.no finner du treningsapparater, treningsklær og treningsutstyr som bl.a tredemøller, crosstrainere, spinningsykler, trimsykkel, stepmaskin, romaskin, multigym,
Demande des avis aux clients
Répond généralement dans un délai d'une semaine

Bra produkt og bra pris
Bra produkt og bra pris. God bruksanvisning, mannen min satt sammen hele apparatet på en ettermiddag. Vi er veldig fornøyde. Mvh Anne

Réponse de Sportgymbutikken.no
Rikrig informasjon pm lager beholdning…
Rikrig informasjon pm lager beholdning og lwvering
Veldig fornøyd med både leveranse, service og varer
Hadde et problem med balansepute og fikk hjelp og ny pute. Veldig fornøyd med både leveranse, service og varer.
Det var bra og fungerte fint
Ikke fått alle delene- ingen info fra…
Ikke fått alle delene- ingen info fra selskapet

Réponse de Sportgymbutikken.no
Alt gikk som det skulle😊
Great quality
Great quality! Delivered in promised time and place. No issues with communication. Totally recommend. 👌
Super rask levering
Super rask levering. Har aldri opplevd makan til rask levering :-)
Ingen problemer og rask levering!
Rask og god service!
Dette var en både og opplevelse
Det gikk veldig greit å bestille, men avbestillingen var ikke like enkel. Har fortsatt ikke fått bekreftelse eller pengene tilbake
Rask levering
Tusen takk for at dere ryddet opp
Tusen takk for at dere ryddet opp!
Flotte greier