Sportoteket Avis

TrustScore 2 sur 5

1,9

Beställde en keps den 21:e september. Fick spårningslänk först den 25:e och paketet leverades till ombud 26:e. Enl. supporten var det strul p.g.a. en lagerflytt. De automatiserade formaten... Voir plus

Idag fick jag en hämtning på deras lager i Båstad. Allt ska lastas i lastbil och magasineras till Sthlm. Så verkar nedlagt så ni vet! Har ingen mer info än så tyvärr…

Raka motsatsen av blixtsnabba leveranser Tog över 2 veckor innan min order blev skickad Kontaktade support en vecka senare och fick ett kort svar som bad mig hålla ögonen öppna efter ett mail. In... Voir plus

Uppdatering: Blev uppringd efter mitt inlägg av trevlig medarbetare på Sportoteket och han tog tag i det direkt och såg till att jag fick mina produkter omgående! Dessa har nu landat hos oss och ser... Voir plus

Bas

TrustScore 2 sur 5

254 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 67 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

148 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Det är en bedrägeri

Det är en bedrägeri, fejk "företag" tror jag, så undvika att beställa någonting från de. Jag har beställt en skivstång pga låg pris, men ingen spårning möjligheter, ingenting har ankommit än, och jag har beställt varan mer en månad sedan. UNDVIKA ATT SKICKA PENGAR TILL DEM!!!

17 décembre 2025

Réponse de Sportoteket

Tack för att du delar din upplevelse. Vi har full förståelse för din frustration och vill börja med att be om ursäkt för den situation som uppstått.
Sportoteket har nyligen fått nya ägare, och i samband med övertagandet har vi tyvärr upptäckt att webbplatsen, orderhanteringen och kundservicefunktionen varit bristfälligt skötta av tidigare ägare. Detta har lett till att flera ordrar inte hanterats korrekt och att många kunder inte fått den återkoppling de haft rätt att förvänta sig.
Detta är självklart inte acceptabelt, och något vi nu aktivt arbetar med att rätta till.
kunder som önskar avbryta sin order får återbetalning
Vi tar fullt ansvar för att reda ut situationen och bygger nu upp Sportoteket med tydligare rutiner, bättre system och ett betydligt starkare kundfokus än tidigare.
Vi vill gärna hjälpa dig personligen. Kontakta oss på hej@sportoteket.se och märk mejlet med ditt ordernummer, så återkommer vi så snart som möjligt.
Sportoteket

Beställde vara runt black friday och…

Beställde vara runt black friday och har inte fått någon som helst information vad som händer med min order trots två skickade mail. Hur svårt kan det vara att svara på ett mail? Kundservicen är ett skämt ! och de borde inte skicka något mail att de ska svara på 24 timmar då de uppenbarligen inte kan hålla detta. Har ju inte svarat på mina två mail under den tiden i vilket fall. Då var det ändå 1 vecka mellan mailen. Som en parantes så står det på hemsidan att varan är i lager så vad innebär det? Att den kommer fram om ett halvår?

16 décembre 2025

POLISANMÄLD

Beställde en vara 20 oktober 2025, betalade en summa och väntade, och väntade, och väntade. Lite sporadisk mailkontakt men inget vettigt händer. Polisanmält händelsen.
Kan inte rekommendera någon öht att ha med denna "shop" att göra. Finns liknande webbshopar som existerar på riktigt, skickar varor och har en bra kundtjänst.

20 octobre 2025

bestält gasp strumpor 10/9 2025

bestält gasp strumpor 10/9 2025
sms svar kommer snart.
det har gått tre månader.
Händer fortfarande inget med ordern
Bluff företag

16 décembre 2025

Sportoteket

Beställde ett på gasp skor och efter 3…

Beställde ett på gasp skor och efter 3 veckor har jag inte fått paketet. Fick svar på mail efter 2 veckor och då påstår dom att det är nya ägare bla bla bla o allt ska bli så bra. Riktigt usel och osriös sida samt mycket dyrare så håll er långt borta från dessa, onödig iritation

21 novembre 2025

Sportoteket

Den 25 november beställde jag en PEMF…

Den 25 november beställde jag en PEMF madrass, de lovade blixtsnabb leverans. Jag har mailat dem 3ggr. inget svar. Ringt flera ggr. inget svar. Jag har haft sms kontakt och de sa att den skulle vara skickad men lovade kolla upp det och åtetkomma. Söker man på shop via ordern, finns inget skickat. Har bett dem avbryta min order, men de har helt slutat svara. Behlver madrassen och vill beställa genom annat, seriöst företag men vågar ej när de ej svarar. 😔

Blev senare kontaktad av Trend Rehab som konstaterade att min order var stoppad och jag bestälde genom dem. De meddelade även att Sportoteket höll på att byta ägare och jag önskar dem all lycka till och hoppas de reder upp situationen.

15 décembre 2025

Inte alls bra

Inte alls bra, köp inte härifrån! Fick aldrig mina grejer! Försökte få kontakt med dom men de svarade aldrig! Försökte med mejl och meddelande tjänsten på deras hemsida! Fy säger jag bara!

9 septembre 2025

Genom dålig service

Lade min beställning 28 nov, leverans tid 1-3 dagar angavs. Idag 12 dec har jag fortfande inte fått något besked att den är skickad, Har mailat vid 2 tillfällen utan svar. Har idag mailat en 3 gång och nu och begärt annulering av ordern.

12 décembre 2025

Sportoteket

Har inte fått hela leveransen.

Beställde varorna 22 September, fick halv leverans en månad senare för de sa att en leverans var fördröjd. Resten av leveransen har inte kommit än och jag har fått ingen svar på 3 mejl jag har skickat, alltså ghostad.

24 octobre 2025

Sportoteket

Anmält till Konsumentverket efter utebliven leverans.

Beställde en liten sak för 3 veckor sedan. Har sedan dess fått 2 mail att min vara är skickad och fick sedan ett mail att dom bytt ägare och därför har inte ordrarna skötts som dom ska. Har försökt ringa och maila nästan dagligen, men ej fått svar och bara blivit klickad när jag ringer.
Har begärt att köpet hävs och att jag får pengarna tillbaka, men inget har hänt.
Anmälan till Konsumentverket är gjord.

Uppdatering: såg nu att företaget svarat på detta inlägg. Det är samma email dom skickade ut till mig för över en månad sedan. Exakt samma, ord för ord. Usch!

27 novembre 2025

Inga varor..

Jag beställde den 26 oktober och har inte fått någon vara än den 9 december. Jag har skickat flera mail utan något svar mer än samma automatiska svar att ”dom är på bollen”.
Jag betalde för längesen och känner mig djupt besviken.

9 décembre 2025

Sportoteket

Frun har beställt en vara som aldrig…

Frun har beställt en vara som aldrig skickades. Butiken svarar inte när man försöker kontakta dem. Oseriösa säljare.
Vi har begärt pengarna tillbaka. Händer det inte då kommer detta polisanmälas som bedrägeri och ärendet kommer gå till Kronofogden.

1 décembre 2025

Sportoteket

After my own very bad experience and…

After my own very bad experience and seeing most of everyone’s, I have been gathering evidence. I will be contacting police tomorrow. This is most likely a huge SCAM deliberately organized without any products (or just some) ready in the warehouse/storage and a complete lack of accountability with deliveries. stay tuned!

8 novembre 2025

Otroligt dåligt

Otroligt dåligt
Beställde en vara den 18 november nu är det 8 december fortfarande inte fått varan!
Support svarade efter 2 dagar när jag mailat att paketet snart dyker upp. Det va nu 5 dagar sedan. BESTÄLL inte härifrån .

8 décembre 2025

Ingen vara

Min sambo beställde en roddmaskin för en månad sedan, inte fått den än. Varit i kontakt med företaget för 2 veckor sedan, då skulle varan levereras de närmaste dagarna.
Räknar inte med att få maskinen, tur att man har Klarna i ryggen.

10 novembre 2025

Vilseledande leveranstider/inga pengar tillbaka

Uppdatering: Sportoteket har svarat här på Trustpilot och lovat åtgärd. Två månader senare - det har inte hänt ett smack.

VARNING! Köpte produkt som skulle skickas omgående enligt hemsidan. Tre veckor senare har det inte hänt någonting.

Skickat flera mail och har i omgångar fått löften om att produkten ska skickas men inget händer. Kommer inte att handla från Sportoteket igen. Misstänker att jag kommer behöva reklamera kortköper hos min bank för att få tillbaka pengarna.

17 novembre 2025

Sportoteket

Tre mejl och tre veckor utan svar.

Tre mejl och tre veckor har gått sedan beställning. Inget svar. Den så kallade spårningslänken spårar inget. Pengar dragits, ingen vara….

4 décembre 2025