Sportoteket Avis

TrustScore 2 sur 5

1,9

Beställde en keps den 21:e september. Fick spårningslänk först den 25:e och paketet leverades till ombud 26:e. Enl. supporten var det strul p.g.a. en lagerflytt. De automatiserade formaten... Voir plus

Idag fick jag en hämtning på deras lager i Båstad. Allt ska lastas i lastbil och magasineras till Sthlm. Så verkar nedlagt så ni vet! Har ingen mer info än så tyvärr…

Raka motsatsen av blixtsnabba leveranser Tog över 2 veckor innan min order blev skickad Kontaktade support en vecka senare och fick ett kort svar som bad mig hålla ögonen öppna efter ett mail. In... Voir plus

Uppdatering: Blev uppringd efter mitt inlägg av trevlig medarbetare på Sportoteket och han tog tag i det direkt och såg till att jag fick mina produkter omgående! Dessa har nu landat hos oss och ser... Voir plus

Bas

TrustScore 2 sur 5

254 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 67 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

148 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jag beställde en vara den 24 november

Jag beställde en vara den 24 november, pengarna har dragits men leveransen uteblivit. Jag har kontaktat företaget som svarat att de “kan se att jag snart får min leverans” dock har ingen leverans skett. Vid ny kontakt och fråga om info för att kunna spåra leveransen har ingen svarat. Jag har alltså ingen information som helst om mitt köp som antagligen inte har skickats.
Vill varna andra för detta företag. Det finns inte heller något telefonnummer eller adress till företaget på deras webbplats.

4 décembre 2025

Réponse de Sportoteket

Tack för att du delar din upplevelse. Vi har full förståelse för din frustration och vill börja med att be om ursäkt för den situation som uppstått.
Sportoteket har nyligen fått nya ägare, och i samband med övertagandet har vi tyvärr upptäckt att webbplatsen, orderhanteringen och kundservicefunktionen varit bristfälligt skötta av tidigare ägare. Detta har lett till att flera ordrar inte hanterats korrekt och att många kunder inte fått den återkoppling de haft rätt att förvänta sig.
Detta är självklart inte acceptabelt, och något vi nu aktivt arbetar med att rätta till.
Just nu går vi igenom samtliga ordrar manuellt för att säkerställa att:
kunder som vill behålla sin order får den behandlad och skickad
kunder som önskar avbryta sin order får återbetalning
Vi tar fullt ansvar för att reda ut situationen och bygger nu upp Sportoteket med tydligare rutiner, bättre system och ett betydligt starkare kundfokus än tidigare.
Vi vill gärna hjälpa dig personligen. Kontakta oss på hej@sportoteket.se och märk mejlet med ditt ordernummer, så återkommer vi så snart som möjligt.
Tack för ditt tålamod.

Jag lade en beställning den 29/10

Jag lade en beställning den 29/10, men varan dök aldrig upp trots att företaget marknadsför sin ”blixtsnabba leverans”. Jag kontaktade deras kundtjänst 3–4 gånger utan att få något svar. Först efter över en månad, när jag hotade med att polisanmäla för bedrägeri och krävde att ordern skulle annulleras, fick jag äntligen respons och beställningen avbröts.
Riktigt dålig kundservice. Jag skulle inte rekommendera någon att handla från det här företaget.

2 décembre 2025

Hej Johan!

Tack för att du delar din upplevelse – det är viktigt för oss att förstå när något inte blivit som det ska.

Ärendet kring din Chin Up-beställning var att leveransen tyvärr blev kraftigt försenad från vår leverantör. Den typen av förseningar ska självklart kommuniceras tydligt, och där brast vi i hanteringen. När systemet registrerade din ånger följde vi upp och avbröt ordern direkt, men vi borde givetvis ha återkopplat tidigare.

Vi är just nu i slutfasen av att implementera ett nytt e-postsystem där inga meddelanden kan förbli obesvarade längre än 24 timmar – oavsett belastning – just för att situationer som denna inte ska kunna uppstå igen.

Vi beklagar verkligen det besvär som förseningen och bristen på återkoppling innebar. Om det är något mer vi kan hjälpa dig med framåt är du alltid välkommen att höra av dig.

Sportoteket

Gjorde en beställning för 1 månad…

Gjorde en beställning för 1 månad sedan. Har inte fått produkterna och får inte svar på mina mail sedan ett tillbaka.
Nu ska fakturan betalas och beställningen skulle vara en födelsedagspresent som skulle ges för 3 veckor.
Har bett om status och sedan att avbryta ordern vid utebliven återkoppling.
Under all kritik!

3 novembre 2025

Hej igen Nicklas!

Tack för din återkoppling.

Din beställning skulle skickas direkt från vår leverantör, men där uppstod tyvärr en försening som vi inte fick information om i tid. I samband med det missades även några av dina mejl att besvaras, vilket givetvis inte är acceptabelt.

När du därefter hörde av dig med frågan “hur vill ni göra?” och vi samtidigt såg din recension tolkade vi det som att du inte längre ville invänta en försenad leverans. För att inte hålla dig fast i något som skapat frustration valde vi därför att annullera ordern och göra en full återbetalning direkt.

Om du fortfarande önskar produkten hjälper vi dig självklart gärna att lägga en ny beställning med prioritet. Vi implementerar också ett nytt mailsystem som säkerställer att inga kundmeddelanden ska kunna förbli obesvarade framöver.

Beställde en vara

Beställde en vara, pengarna drogs men ingen leverans. Kundservice svarar med ett automatgenererat mejl och sedan ghostar helt. Det har nu gått nästan en månad. Trots flera kontaktförsök har jag nu krävt att få häva köpet. Med tanke på hur det började så lär det bli ARN tillslut.

29 novembre 2025

Hej Natasha!
Tack för ett trevligt samtal i telefon och för visad förståelse – vi uppskattar det verkligen, och är glada att du vill behålla din beställning och invänta leveransen.

Vi beklagar att ditt mejl inte besvarades i tid. Vi arbetar dagligen med att hålla våra svarstider under 24 timmar och förbättra kommunikationen, och tar med oss detta för att undvika liknande situationer framöver.

Tack igen för ditt tålamod, och hör av dig om du behöver något mer på vägen!

Varma hälso- hälsningar,

Katastrofal service

Har sällan upplevt en sämre service.
Svarar sporadiskt/aldrig. Väntar fortfarande på återbetalning av vara som ej kunde bytas till annan storlek.
Märkligt att bolaget fortfarande existerar.

//Henrik

1 octobre 2025

Hej Henrik,

Tack för din recension. Ditt ärende är helt löst, returen har hanterats och du har fått fullt återbetalt.

Vi beklagar verkligen att returprocessen inte flöt på så smidigt som den borde gjort, även om ärendet nu är avslutat. Det är naturligtvis inte den upplevelse vi vill att någon kund ska ha.

Det är också viktigt att säga att den här typen av situationer utgör en mycket liten del av alla våra orderflöden. Majoriteten av våra leveranser och ärenden går problemfritt, men eftersom Trustpilot inte automatiskt samlar in omdömen– och kräver en hutlös avgift för en betaltjänst för att som företag aktivt bjuda in kunder löpande – speglar plattformen långt ifrån helhetsbilden.

Vi fortsätter att förbättra våra interna rutiner och är i slutfasen på ett nytt mailsystem som säkerställer snabbare och tydligare återkoppling framåt.

Oseriöst

Svårt med kommunikation då jag har inte kunnat få klara besked om min beställning. Frustrerande. Företaget skyller på problem med mejl men svarar snabbt när de vill. Löfte om snabba leveranser stämmer inte. Fick min beställning efter flera veckor och många turer kring affären dvs om jag skulle få återbetalning eller varan. Det hela kändes skakigt och improviserat.

28 novembre 2025

Jag beställde en rödljuslampa

Jag beställde en rödljuslampa. Efter 10 dagar var den fortfarande inte skickad, Jag fick ångra mitt köp och fick tillbaka pengarna. Tråkigt att de lockar med jättebra priser men de kan inte leverera varan.

Réponse de Sportoteket

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att din rödljuslampa inte hann skickas innan du valde att avbryta köpet.

Den aktuella modellen har haft längre leveranstid i hela Sverige under perioden. Vi låter den ligga kvar i sortimentet till ett av Sveriges bästa priser just för att fler ska ha möjlighet att ta del av rödljusbehandling utan att priset blir ett hinder, även om det innebär att man får vänta något längre.

Vi kan beklaga om informationen om den längre leveranstiden inte framkommit tydligt nog i vår mejlkontakt. Vi strävar efter att alltid vara så tydliga som möjligt med förväntad leveranstid, särskilt för produkter som är extra efterfrågade.

Det går fortfarande att boka lampan till samma pris som tidigare, men det är inte många exemplar kvar i den kommande leveransen. Säg gärna till om du vill reservera ett.

Sportoteket.se

Väntade i över en månad på min…

Väntade i över en månad på min beställning. Skrev till företaget och första mailet fick jag inte ens svar på. De andra mailen fick jag ingen förklaring till förseningen. Väntade så länge att jag fick påminnelser på Klarna.
Kommer aldrig att beställa något härifrån igen.

17 novembre 2025

Hej igen,

Tack för att du delar din upplevelse. Det är tråkigt att höra att leveransen drog ut på tiden och att informationen under vägen inte var så tydlig som den borde varit. Vi ser nu att din vara är uthämtad och hoppas att du är nöjd med produkten.

Vi arbetar aktivt med att förbättra både vår kommunikation och våra ledtider, och framöver kommer du att kunna se hur vi kombinerar både Sveriges bästa priser och snabbare leveranser samtidigt.

Hoppas vi får chansen att ge dig en betydligt bättre upplevelse nästa gång.

Sportoteket.se

Beställde en vara för 5 veckor sedan – fortfarande inte fått den.

Som tur var valde jag Klarna faktura. Efter 2,5 vecka utan leverans kontaktade jag Sportoteket via deras info-mail men fick aldrig något svar. Efter 3 veckor fick jag be Klarna pausa fakturan.

Det står att man ska kunna spåra sin beställning, men spårningen kräver att man laddar ner en väldigt suspekt app. För två veckor sedan stod det i appen att paketet var levererat, så jag bad min son dubbelkolla – men vi hade inte fått något alls. När jag öppnade appen igen senare stod det istället att paketet var på väg.

Otroligt oseriöst och rörigt. Ingen kundservice, ingen pålitlig spårning och ingen leverans. Rekommenderar verkligen inte!

23 octobre 2025

Hej igen,

Tack för att du delar din upplevelse. Den här produkten har haft längre leveranstid i hela Sverige, och därför erbjuder vi den till ett av Sveriges bästa priser för de kunder som tycker att det är okej att invänta nästa leverans. Vi beklagar om informationen om den längre leveranstiden inte framkom tydligt nog i vår mejlkommunikation. Vi har genomfört en full återbetalning för din order.

Den spårning som användes i detta fall tillhör transportören och har tyvärr haft tekniska problem, vilket ledde till missvisande statusuppdateringar. Det är något vi tar vidare och ser över inför kommande leveranser.

Vi beklagar verkligen den röriga upplevelsen och uppskattar att du lyfter detta – det hjälper oss att förbättra både kundkommunikation och våra leveransrutiner framöver.

Sportoteket.se

Fick varorna jag beställde snabbt och…

Fick varorna jag beställde snabbt och billigt. Super 10/10

24 novembre 2025

Réponse de Sportoteket

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att du fick dina varor snabbt och till ett bra pris. Vi arbetar hårt för att kunna erbjuda just den kombinationen – bra produkter, rätt pris och smidiga leveranser.

Hoppas vi får möjligheten att hjälpa dig igen framöver.

Sportoteket.se

Har lika dålig erfarenhet av detta…

Har lika dålig erfarenhet av detta företag som dom flesta andra här. Beställt varor, väntat lite mer än en vecka och skriver sedan och frågar var dom är. Får svar att produkten inte finns i lager för leverans, men dom kan uppgradera till en annan produkt åt mig. Dock så är varan dom påstår att jag beställt inte rätt.
Efter att ha väntat ytterligare en vecka och efter att ha läst omdömen här så ber jag dom slopa min order och återbetala mig istället.

Får inget svar på detta förens jag skriver att Får jag inget tillbaka går jag vidare med en anmälan.

Då svarar dom på typ fem minuter, " absolut , du får återbetalning! "
Jag har dock inte fått några pengar tillbaka än... Blir väl fogden till slut antar jag då.

Så säger sammanfattande som alla andra här, riktigt oseriöst företag som bara ger en stressande och frustrerande känsla.

Hej igen Jacob!

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att din order inte blev så smidig som den borde. Uppgraderingen vi föreslog i din mejldialog var baserad på de specifikationer vi gemensamt gått igenom, men vi förstår att det inte framkom tillräckligt tydligt i kommunikationen.

När du sedan önskade att avbryta ordern löstes ärendet naturligtvis enligt dina önskemål. Vi beklagar att återkopplingen inte upplevdes som tillräckligt snabb i början – det ska inte behövas några påtryckningar för att få ett besked.

Återbetalningen är genomförd och vi hoppas att detta avslutar ärendet på ett korrekt sätt. Vi tar med oss dina synpunkter i vårt arbete med att förbättra både kommunikation och hanteringen av beställningar med varierande lagersaldo.

Högst oseriöst företag, undvik

Svarar inte på mejl. Varorna är fortfarande inte skickade trots att ordern lades den 11 november. Detta framstår som ett blufföretag och bör undvikas. Jag hade inte haft några problem med längre leveranstid men att inte svara i supporten är mycket oseriöst.

26 novembre 2025

Välj en bättre E-handelsbutik

Svarar inte på mejl överhuvudtaget. Jag väntar fortfarande på min order som lades den 11 november och har inte fått någon som helst information.

Jag hade kunnat acceptera en längre leveranstid om jag åtminstone fått en återkoppling eller en förklaring till varför det dröjer. Men nu får jag inget svar alls..

25 novembre 2025
Avis spontané

Har dom ens några varor på lager, BLUFF!

Den otroligt snabba leveransen har lyst med sin frånvaro. Dock inte fakturan! Den kom snabbt i min inkorg😡 Har kontaktat dem och fått till svar att de har drabbats av sjukdom på företaget. De vill avbryta och återbetala min order men detta har ännu inte hänt? Ser att många har haft samma typ av problem med olika ursäkter som följd. Lager problem, sjukdom med mera?! Jag skulle inte handla av ett så oseriöst företag om jag vore dig. Tyvärr kollade jag inte upp företaget innan och hamnade således i denna situation. Hoppas du slipper! Onödigt tid och energi!

10 novembre 2025
Avis spontané

Varnar alla att inte handla från dom

Varnar alla att inte handla från dom, mitt paket har inte kommit på över 10 dagar nu, fick ingen information ingeting. Mejlade dom och sa att dom skulle avbryta beställningen och att jag var besviken osv, som svar fick jag ”absolut” och inget annat. Absolut sämst är dom handla inte

21 novembre 2025

Réponse de Sportoteket

Tack för att du delar din upplevelse. Vi vill däremot bemöta en viktig del av det du skriver, eftersom det som beskrivs inte stämmer överens med vad som faktiskt skett i kommunikationen.

Du kontaktade oss idag och fick svar inom 10 minuter. Du bad oss avbryta din beställning, och vi vill vara helt transparenta med vårt svar så att inget missförstås. Vi svarade inte med ett kort ”absolut”, utan med följande:

“Hej igen!
Då är ordern avbruten och bör synas hos Klarna ganska omgående. Återkom gärna om det inte syns inom 24 timmar. :) Vi finns alltid här.
Allt gott!”

Vi vill säkerställa att du har fått möjlighet att läsa hela meddelandet, då det fullt ut förklarar vad som gjorts och vilken hjälp vi erbjöd, skriv gärna till oss igen och svara på det senaste mejl du har fått om vi behöver skicka om det.

Vi beklagar verkligen att din leverans drog ut på tiden – det är frustrerande och det förstår vi. När du bad oss avbryta ordern gjorde vi det direkt och informerade om hur återbetalningen skulle synas hos Klarna.

Vi finns självklart här om du behöver ytterligare hjälp.
Vårt mål är alltid att vara så tydliga och hjälpsamma som möjligt, och vi uppskattar att få chansen att reda ut eventuella missförstånd.

Sportoteket

Oseriöst företag som ignorerar kunden

Beställde träningsutrustning som inte dök upp. Skrev givetvis till företaget för att fråga. Skickade ordenummer som de skulle kolla upp, men sen.... försvann de från all kommunikation. Jag har mejlat många ggr nu samt försökt att nå dem via chatt. De ignorerar totalt och vägrar återbetala, trots att detta är ett så tydligt avtalsbrott från deras sida. Jag har till och med meddelat att jag kommer att gå vidare med en polisanmälan för bedrägeri, men de vägrar svara. Skriver aldrig sånt här men nu behöver jag varna andra: KÖP INTE HOS DEM!!

20 novembre 2025

Kan ej rekommendera

Som flera skriver så anges det att saker finns i lager på hemsidan fast så inte är fallet..
Fast jag upprepade gånger skrev att jag ville häva köpet så skickades ändå ordern när artiklarna (som skulle finnas i lager) hade inkommit..
Kundservice meddelade att jag bara kunde låta artiklarna gå tillbaka så skulle jag få full återbetalning.. har nu gått ca en månad sedan paketet gick tillbaka och har fortfarande inte sett till någon återbetalning..

Gör er själva en tjänst och beställ någon annanstans!

19 octobre 2025
Avis spontané

Undvik detta företag - dem är inte professionella eller har ett bra bemötande bara för att dem använder smileys i sina Mail.

Jag köpte en vara. Jag lade beställningen den 30/10 och fick bekräftelsen. Den 7/11 undrade jag om paketet var skickat då jag inte fått något meddelande om att det skickats. Den 14/11 kontaktade jag Sportoteket via e-post och ville jag avbryta mitt köp och få pengarna tillbaka då detta tagit otroligt löjligt lång tid och extremt dålig service. Samma dag, fredag den 14/11, bestred jag transaktionen till Sportoteket via min bank och som av en slump så får jag, måndag den 17/11, en bekräftelse på att paketet är skickat. Paketet som jag redan valt att avbryta. Idag, 18/11, får jag meddelande från ombudet om att paketet finns att hämta ut och Sportoteket svarar mig idag 18/11, på mitt Mail från i fredags den 14/11 där jag valde att avbryta köpet…att ”paketet har legat i flera dagar hos ombudet”….

Otroligt oförskämt tillvägagångssätt. Jag kommer inte hämta ut paketet då jag redan tydligt valt att avbryta mitt köp. Jag har enligt distansavtalslagen rätt att avbryta köpet och Sportoteket valde trots detta meddelande från mig att skicka varan till mig. Jag kommer inte hämta ut det och jag kommer fortsatt bestrida transaktionen till Sportoteket.

På hemsidan stod det att leveranstid var ca tre dagar. Jag kontaktade dem efter sju dagar och hade inte fått något meddelande Om försening. Beställning gjordes den 30/10-25 och företaget skickade varan först den 17/11-25, efter att jag redan ångrat köpet samt bestridit transaktionen via banken. Då började dem plötsligt agera. Som av en slump.

Inte fått beställning

Beställde 10e november, nu är det den 18e och de har inte ens skickat paketet. Har skickat två mail men inte fått svar. Lita inte på detta företag.

10 novembre 2025