Beställde en keps den 21:e september. Fick spårningslänk först den 25:e och paketet leverades till ombud 26:e. Enl. supporten var det strul p.g.a. en lagerflytt. De automatiserade formaten... Voir plus
Idag fick jag en hämtning på deras lager i Båstad. Allt ska lastas i lastbil och magasineras till Sthlm. Så verkar nedlagt så ni vet! Har ingen mer info än så tyvärr…
Raka motsatsen av blixtsnabba leveranser Tog över 2 veckor innan min order blev skickad Kontaktade support en vecka senare och fick ett kort svar som bad mig hålla ögonen öppna efter ett mail. In... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 67 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Beställde en byxa den 20 september och har fortfarande inte fått den. Mejlat dom flera gånger utan svar.
Jag la en order 11/11 och de har ännu inte den 18/11 fått iväg den. Har mailat 2 ggr och ringt 2 ggr utan någon som helst svar. Tyvärr läste jag inte recessionerna innan beställningen. Om det hade stått att leverans var 2 veckor hade det varit ok, men nu står det att varorna skickas inom 1-3 dagar vilket då skapar en sådan förväntan. Att inte heller få svar via mail är också under all kritik.
Varning för långt inlägg och skojarföretag. Beställde en crosstrainer 26/10. Hör av mig till företaget 30/10 och frågar om den är skickad. Jag får till svar att den är restnoterad precis när jag lade min beställning. Man erbjuder mig en bättre crosstrainer till samma pris som man kan skicka direkt. Jag tackar ja till detta, sen kommer svar från företaget att man räknat fel och vill då lägga på 250kr för frakt. Jag tackar nej till detta och utnyttjar min ångerrätt och häver köpet. Svar från företaget blir att pengarna återbetalas om 2-6 dagar beroende på bank. Ok, tänker jag. Dagarna går och jag mailar, ringer och smsar men återkopplingen är obefintlig om vart mina pengar är. Idag är det den 14/11 och jag har fortfarande inte fått tillbaka mina pengar. Dock så har man nu skickat den restnoterade crosstrainern trots att köpet är hävt. Hör och häpna, vikten på hemleveransen är 251kg. Jag påtalar detta för företaget på sms då telefon och mail verkar vara lönlöst. Dock fortfarande inget svar, mina pengar är som borta, en crosstrainer på 251kg på väg hem till mig. Riktigt skojarföretag detta. Ni som haft bra köpupplevelse, grattis till er. Jag rekommenderar inte ett köp härifrån. Uppdatering kommer.
Väntar spänt på företagets kommentar här! Då lägger jag ut all konversation från mail och sms kontakt.
Här kommer en liten uppdatering som svar på skitsnacket från detta företaget. Tyvärr kan man inte klistra in bilder (tänker på sms konversationerna) då jag skriver från dator och inte mobilen. Men lite godis från kontakten ska ja bjuda på. Har fortfarande ett stort kolli på 250kg som nu verkar gå från mig till Motala??. Har även sms från Schenker Mjölby om att jag ska kontakta dem om sändningen. Det som är markerat med xxxx är mina och mottagarens uppgifter som visar sig vara en privatperson i Motala.
Så here we go:
Leveransbekräftelse från Schenker Halmstad
Sändningsnummer xxxxxxx
Er order beräknas lämna vårt lager 2025-11-25
Klicka här för att följa din sändning
Leverans sker med DB Schenker, SYSTEM
xxxxxx
xxxxxxxxx
Mottagarens referens:
Antal kolli Vikt i kg Volym i m3 Leveransanvisning
1 250.5 0 Avs:Sportoteket Båstad.
Här kommer lite mejlkonversation:
Sent: Tuesday, October 28, 2025 6:56 PM
To: Sportoteket.se hej@sportoteket.>
Subject: Re: Order bekräftad
Hej! Tänkte höra om crosstrainern är skickad? Om inte när skickas den?
Sent: Thursday, October 30, 2025 5:41 PM
To: hej@sportoteket. hej@sportoteket.>
Subject: Re: Order bekräftad
Hej! Ja 14 dagar blir lite långt, så jag tar gärna föreslaget utbyte till samma pris. Tack.
Mvh Patrik
30 okt. 2025 kl. 17:36 skrev hej@sportoteket:
Hej Patrik!
Ser att denna blev restnoterad samma dag du beställde och nästa inleverans är om ca 14 dagar om de går bra?
Annars har vi denna som du kan få direkt - sportoteket.s/products/gymstick-gx3-0-crosstrainer-smidig-stabil-och-smart-for-hemmatraning?_pos=1&_psq=gymstick+gx&_ss=e&_v=1.0
För samma pris då såklart. Ursäkta för detta och tack för tålamodet!
Skickat: torsdag, oktober 30, 2025 6:13:36 PM
Till: hej@sportoteket. hej@sportoteket.>
Ämne: Re: Order bekräftad
Jag gör så att jag utnyttjar min ångerrätt istället och häver köpet.
Mvh Patrik
30 okt. 2025 kl. 18:01 skrev hej@sportoteket:
Kanon! Ser nu att jag räkna lite fel på ditt pris och rabatten på nya - Det blir 3468 kr istället för det pris jag utgick från på 3218 - måste lägga in 250 kr i frakt .. Går det bra? Tack!
Sent: Monday, November 10, 2025 2:53 PM
To: hej@sportoteket. hej@sportoteket.>
Subject: Re: Order bekräftad
Då jag försökt nå er per telefon och mail men utan återkoppling angående återbetalning eller vad som händer i ärendet så tar jag ärendet vidare med polisanmälan bedrägeri 9 kapitlet 1 § brottsbalken.
7 nov. 2025 kl. 16:28 skrev Patrik
Fortfarande ingen återbetalning och ingen återkoppling. Jag behöver att pengarna finns på kontot senast måndag 10/11 -2025 annars får jag tar ärendet vidare.
Ser även på trustpilot nu att omdömena inte är de mest positiva och att jag inte är ensam om denna köpupplevelse.
Jag har hävt köpet då ingående avtal inte kunde hållas från er sida. Full betalning erlagd från min sida 3117kr, 26/10 - 2025. Detta har ej återbetalats till mig Patrik 7/11 - 2025.
6 nov. 2025 kl. 07:15 skrev Patrik
Saknar återbetalning.
30 okt. 2025 kl. 19:27 skrev hej@sportoteket:
Kanon! Du kommer se återbetalningen hos dig inom cirka 2-6 bankdagar beroende på bank.
JAG FICK MINA PENGAR 20 NOVEMBER TILL SLUT!!
MEN VAD HÄNDER MED 251 KG CROSSTRAINER :)

Réponse de Sportoteket
Väldigt dålig upplevelse – två månader utan paket.
Jag beställde två produkter och betalade direkt. Ordernummer 3316. Nu har det gått två månader och inget paket har kommit.
Efter ungefär en månad mejlade jag dem och fick svaret att beställningen skulle komma i början av veckan efter. Men sedan gick ännu en månad utan att något dök upp.
Jag har försökt mejla flera gånger efter det, men får aldrig något svar. Hela upplevelsen känns väldigt oseriös och frustrerande.
VARNING! Köp inte från detta företag! De sålde mig en restnoterad vara - utan att jag visste det - och fick inget svar från kundservice på över en vecka - sedan fick jag veta att de inte ens hade varan på lagret - jag frågade flera gånger när produkten skulle levereras - inget svar - sedan efter upprepade kontaktförsök fick jag svar att varan skulle levereras snart - hände aldrig. Sedan fick jag svar igen att nu skulle det ske. En dag senare fick jag meddelande om att de återbetalat varan. Utan att jag bett om det. Men lika bra. Gör er själva en tjänst: beställ INTE från detta företag. Det var en mycket dålig erfarenhet.

Réponse de Sportoteket
Bra pris men väntat snart en vecka på att saken ska skickas och ej fått svar från kundtjänst. Skulle ta några dagar i leverans stor det
Kunde man ge noll stjärnor hade jag gjort det. Beställde min order för 3 veckor sedan. Ingen leverans och inget svar om leveransen från kundservice. Helt tyst från kundservice trots 2 skickade mail varav första 6 november. Nej riktigt dålig upplevelse och kommer inte handla här igen. Fick beställa varan istället från Rebelz.se och fick den på 3 dagar.
●Uppdatering 18/11.
Kundservice svarar bara kunden när ett negativt omdöme på trustpilot dyker upp. Ringde tors 13/11 (16.12) 21 min efter att de ringt, ringer åter fredag 14/11, mån 17/11 plus smsar. Efter ett tag dyker ett sms upp vad ärendet gäller och idag ett mail med att köpet ÄNTLIGEN HÄVTS.
*Var i kontakt med RDX scandinavia där man omgående svarar mig att de fått en beställning men som de inte kunnat leverera pga att storleken inte funnits i lager vilket sportoteket fått information om men inte meddelar kunden! Hade sparat mig som kund mkt tid.
*FRAMKOMMER EJ FÖR KUNDEN VID BESTÄLLNINGEN ATT VARAN INTE ALLS ÄR I LAGER UTAN EN BESTÄLLNINGSVARA FRÅN ETT ANNAT FÖRETAG. PÅ HEMSIDAN STÅR DET ATT VARAN ÄR I LAGER NÄR BESTÄLLNINGEN GÖRS.
● Anmälan till konsumentverket är gjord.
●Kontaktar klarna som uppger att det är mycket problem m företaget.
Gör dig själv en tjänst och undvik detta företag.

Réponse de Sportoteket
Mycket nöjd med produkten och även den snabba och trevliga responsen från Sportoteket!
Snabb feedback vid förfrågan. Mycket nöjd med produkten jag köpte.
Tyvärr en riktigt besviken kund. Jag lade min order för över tre veckor sedan och har ännu inte fått något leveransdatum. För tio dagar sedan fick jag svaret att leveransen skulle komma “kommande dagar” efter en lagerflytt, men sedan dess har det varit helt tyst. Inga svar på mejl heller. Jag hade förväntat mig bättre kommunikation. Undvik att handla härifrån!

Réponse de Sportoteket
Beställde en dart tavla för 3 månader sedan och efter två veckor utan svar hörde jag av mig till företaget och frågade vart mitt paket tagit vägen. Kommunikationen med företaget var, likt för alla andra, oerhört bristfällig. Efter mycket om och men, dåliga ursäkter och lång väntan fick jag gehör på min vilja att få orden avbruten och pengarna tillbaka. Med tanke på hur frustrerande denna process blev valde jag att släppa det & beställde istället det jag ville från en annan hemsida.
Igår, 3 månader senare, fick jag ett sms från ett postombud om att mitt paket från sportoteket levererats. Jag gick direkt in och kontrollerade mina utdrag och insåg illa kvickt att ingen återbetalning skett (något jag inser att jag borde haft bättre koll på i efterhand). Sportoteket har alltså inte betalat tillbaka, vilket de utlovade att de skulle och jag har fått paketet, som jag inte längre ville ha, över 3 månader efter att jag beställde det. Företaget kunde alltså inte leverera på ett enda av de löften du gett ut, varken om sin service eller om sin leveranstid. Nu befinner jag mig i ett dödläge då kundservicen är absolut världssämst och returer kostar skjortan, sen är det förmodligen för sent för det oavsett. KAN INTE UNDERSTRYKA NOG HUR DÅLIG DENNA UPPLEVELSE VARIT! BESTÄLL INTE FRÅN DETTA FÖRETAG.

Réponse de Sportoteket
Jag beställde en echo water flask eftersom det stod att den fanns i lager och att de hade blixtsnabb leverans. När jag efter nå'n dag upptäckte att de inte hade behandlat ordern så skrev jag och frågade. Fick svar direkt att den var restnoterad och skulle anlände till dem om någon dag.
En vecka senare så skrev jag igen och frågade, men inget svar. Några dagar senare så provade jag igen utan något svar.
Ytterligare en vecka senare så skrev jag att de skulle makulera ordern annars skulle Polisen bli inblandad.
Då först får jag svar, och ett spydigt sådant angående Polisens resurser att utreda mitt ärende. Varpå jag svarade att det skulle makulera ordern och då först fick jag tillbaka pengarna.

Réponse de Sportoteket
Jag köpte en AL2 motionscykel med tillhörande matta. AL2 motionscykeln levererades snabbt, dock var den skadad när jag packade upp den. Transportfirman, DHL, ville inte ansvara för skadan då emballaget inte visade någon yttre skada. När jag mailade till Sportoteket om skadan fick jag inget svar vilket var irriterande och inte så proffsigt. Dock när jag fick tag på mobilnumret till Sportoteket och ringde fick jag respons. Därefter kunde jag rapportera skadan och ringa företaget som Sportoteket köpt ifrån. De var superproffsiga och jag är mycket nöjd med deras respons. Fick rätt reservdel och tillhörande verktyg (avdragare) så att jag kunde byta själv. Cykelmattan dröjde med att levereras och jag fick påminna om att jag inte fått den enligt utlovad tid på deras web-sida. Summerat så såg Sporoteket till att jag kunde byta den skadade delen och cykelmattan levererades, även om det dröjde.

Réponse de Sportoteket
Mycket bra och stadig ryggtränare. Den upplevs också som väldigt prisvärd.

Réponse de Sportoteket
Uppdatering: Blev uppringd efter mitt inlägg av trevlig medarbetare på Sportoteket och han tog tag i det direkt och såg till att jag fick mina produkter omgående! Dessa har nu landat hos oss och ser väldigt bra ut - så det blev ett gott slut!
Beställde två produkter som aldrig kom. Fick först inget svar på mina mejl och därefter ombads jag avvakta, för det skulle ankomma när som helst. Detta har nu hållt på i två månader. Jag förväntar mig inte att få någon leverans, och fick inget svar på senaste mejlet där jag bad dem hva köpet. Jag lägger nu detta åt handlingarn och väljer att inte handla här fler gånger.

Réponse de Sportoteket
Fullständigt odugliga. Svarar inte på mail, vid kontakt över telefon utlovas både det ena och det andra, inget stämmer. Kommer aldrig att köpa något här igen. Timmar efter att5 jag recenserat blir jag anklagad för att använda falsk identitet

Réponse de Sportoteket
Under all kritik.. beställde för ca 1 månad sen. Fortfarande inte fått min beställning. Har hört av mig till dom men får inga svar på vart min beställning är. Riktigt dåligt. Rekommenderar inte!
Snabb och smidig leverans. Kvalitet i linje med priserna. Mycket nöjd!